Ancona
Igoumenitsa
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ancona - Igoumenitsa

Veerboot van Ancona naar Igoumenitsa

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 12 wekelijkse afvaarten tussen Ancona en Igoumenitsa. 2 operators varen deze route Anek Superfast & Minoan Lines en loopt het hele jaar door. Ancona Igoumenitsa veerboten kosten tussen €189 en €869, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Ancona Igoumenitsa veerboten.

Ancona Igoumenitsa Veerboot Tijden

De vroegste Ancona Igoumenitsa afvaarten vertrekken meestal vanuit Ancona rond 13:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:30.

Hoe lang is de veerboot van Ancona naar Igoumenitsa?

Ancona Igoumenitsa Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 19h 48m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 16u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Ancona Igoumenitsa Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 12 wekelijkse veerdiensten van Ancona naar Igoumenitsa. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Superfast & Minoan Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Ancona Igoumenitsa Veerboot Prijzen

Ancona Igoumenitsa veerboot prijzen variëren tussen €189* en €869*. De gemiddelde prijs is meestal €503*. De goedkoopste Ancona Igoumenitsa veerboot prijzen beginnen vanaf €61*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €216*. De gemiddelde prijs voor een auto is €502*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Ancona naar Igoumenitsa?

De afstand tussen Ancona en Igoumenitsa is ongeveer 540,7 mijl (870,2 km) of 469,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Ancona Igoumenitsa veerboot?

Ja, Anek Superfast, Minoan Lines staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Ancona en Igoumenitsa. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Ancona en Igoumenitsa.

Kan ik te voet reizen van Ancona naar Igoumenitsa?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Superfast, Minoan Lines tussen Ancona en Igoumenitsa.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Ancona naar Igoumenitsa?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Ancona naar Igoumenitsa met Minoan Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Ancona - Igoumenitsa Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Superfast & Minoan Lines
Gemiddelde prijs 639 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 12
Gemiddelde vaartijd 19h 48m
Snelste Zeiltijd 16h 0m
Eerste veerboot 13:30
Laatste veerboot 22:30
Afstand 469 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Ancona naar Igoumenitsa?

De reistijd per veerboot van Ancona naar Igoumenitsa is ongeveer 19h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Ancona naar Igoumenitsa?

De prijs van de ferry overtocht van Ancona naar Igoumenitsa kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ancona naar Igoumenitsa is 377 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Ancona naar Igoumenitsa?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Ancona naar Igoumenitsa. Dit zijn
 • Minoan Lines
 • Anek Superfast

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ancona naar Igoumenitsa?

Boek overtochten van Ancona naar Igoumenitsa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Ancona naar Igoumenitsa?

Ja, je kunt als voetpassagier van Ancona naar Igoumenitsa reizen met
 • Minoan Lines
 • Anek Superfast

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Ancona naar Igoumenitsa?

Ja, je kunt met een voertuig van Ancona naar Igoumenitsa reizen met
 • Minoan Lines
 • Anek Superfast

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Ancona naar Igoumenitsa?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Minoan Lines

Wat is de afstand tussen Ancona en Igoumenitsa?

De afstand van Ancona naar Igoumenitsa is ongeveer 469 zeemijlen.

Ancona Igoumenitsa Veerboot klantenrecensies

 • "bootreis"

  wij verbleven dit maal op het dek om te slapen. Personeel was erg attent, toiletten werden goed schoongehouden, geen lange wachtrijen bij selfservice en daar ook vriendelijk behulpzaam personeel. Al met al de volgende keer ga ik weer met deze boot mee.

  'Superfast XI' travelled on Superfast XI

  Lees meer Lees minder

Ancona Gids

De stad Ancona ligt in de regio Marche, Midden-Italië en ongeveer 280 km ten noordoosten van Rome. De stad is gelegen aan de Adriatische Zee tussen de hellingen van de twee uiteinden van de kaap van Monte Conero, Monte Astagno en Monte Guasco. De haven is een van de belangrijkste van de Adriatische Zee gebied, met name voor het passagiersvervoer. Eén van de belangrijkste plaatsen in de stad is de kathedraal van Ancona, die gewijd is aan Cyriacus van Jeruzalem. De kathedraal werd ingewijd in het begin van de 11e eeuw en compleet in 1189. De kathedraal heeft een twaalfhoekige koepel over het centrum enigszins veranderd door Margaritone d'Arezzo in 1270. De voorgevel heeft een gotische portaal, toegeschreven aan Giorgio da Como (1228), en was bedoeld om een laterale boog aan elke kant te kunnen hebben.
De haven van Ancona is verbonden met verschillende landen in de Adriatische gebied waaronder Griekenland, Turkije, Kroatië, Albanië en Montenegro. De haven ziet een jaarlijkse doorzet van meer dan een miljoen passagiers. De beschikbare bestemmingen zijn onder andere Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras en Igoumenitsa. De haven heeft veel faciliteiten zoals een café en een convenience markt en toiletfaciliteiten. Er zijn parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel korte als lange verblijven. Speciale parkeerplaatsen voor gehandicapte passagiers zijn ook beschikbaar.


Igoumenitsa Gids

De stad Igoumenitsa, gelegen in het noordwesten van Griekenland, wordt gescheiden van het eiland Corfu door de Golf van Igoumenitsa. Welvaart van de stad begon in de tweede helft van de 20e eeuw. Voorafgaand aan deze Igoumenitsa was een kleine haven nederzetting en haar bewoners werden meestal betrokken bij de handel en visserij. Tijdens de Tweede Wereldoorlog Igoumenitsa werd zwaar beschadigd, maar slechts een paar jaar later werd gereconstrueerd. Het merendeel van de gebouwen in de stad werden gebouwd in de jaren 1960-jaren 1980 en als gevolg daarvan zijn er niet veel historische bezienswaardigheden voor bezoekers om te genieten.

De hoofdstraat van de stad strekt zich uit langs de kustzone, en hier vindt u prachtige kantoorgebouwen, banken en tal van restaurants te zien. Bijna elk restaurant heeft een open terras, zodat bezoekers kunnen genieten van heerlijke lokale gerechten en genieten van een fantastisch uitzicht op de kust. De stad is het beste tussen mei en september te bezoeken, omdat er in die periode zeer weinig regen is.


Ancona naar Igoumenitsa Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Anek Superfast 16:30 08:30 16 uur Ma, za
Anek Superfast 16:30 09:30 17 uur do
Anek Superfast 19:00 11:00 16 uur wo
Minoan Lines 19:30 17:00 21 uur 30 minuten Ma, di, wo, do, za, zo
Anek Superfast 21:30 13:30 16 uur vr, zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.