Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Livorno Veerboot Haven

  • Livorno Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Livorno vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Livorno Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Livorno Veerdiensten

Livorno Gids

Wat is er te doen in Livorno?

Livorno is een van de modernste steden van Toscane en doet op het eerste gezicht minder historisch aan dan andere steden in de omgeving. Toch zijn er in de stad verschillende overblijfselen te vinden van Etruskische en Romeinse bouwwerken. In de wijk La Venezia Nuova bevinden zich mooie grachten en kleine bruggetjes. Deze wijk is ieder jaar in augustus het toneel voor Effetto Venezia, een groot festival vol muziek en theater. Als u Livorno bezoekt met kinderen mag een bezoekje aan het Aquarium met tal van kleurrijke zeedieren niet ontbreken op het programma. Vlakbij Porto Pisano, de noordelijke haven van Livorno, staat al sinds de veertiende eeuw een prachtige vuurtoren. Deze vuurtoren is tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest, maar werd in de jaren daarna weer opgebouwd waarbij zoveel mogelijk de Middeleeuwse materialen werden gebruikt. Het is de oudste functionerende vuurtoren aan de Italiaanse kust. De meest romantische plek van Livorno is het Terrazza Mascagni dat direct uitkijkt op zee. Dit plein is geplaveid met zwarte en witte stenen in schaakbordstijl en wordt omringd door ruim vierduizend elegante zuilen. In Livorno bevinden zich talloze geweldige restaurants voor ieder budget. Deze zijn vooral te vinden in het oude gedeelte van het centrum en bij de stranden. Hier kunt u lokale specialiteiten als Cacciucco (vissoep met tomaat), Baccalà (gezouten kabeljauw) en Ponce a vela (een mengsel van rum, koffie en citroenschil) bestellen.

Vervoer

Livorno is een compacte stad die zich bij uitstek leent voor het maken van mooie wandeltochten. Daarnaast kent de stad een goed bussysteem.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.