COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Ventouris Ferries

De veerboten van Ventouris Ferries varen vanuit Bari in Zuid-Italië naar Igoumentisa op het vasteland van Griekenland, de Griekse eilanden Corfu, Zakynthos en Sami, en Durres in Albanië.

Ventouris Ferries is een Grieks bedrijf, maar de Italiaanse stad Bari vormt het vertrek- of aankomstpunt van al haar veerdiensten. Het bedrijf werd opgericht in 1978 en vervoert nu duizenden passagiers per jaar met behulp van kwalitatief hoogwaardige veerboten. Klantenservice staat zeer hoog in het vaandel bij Ventouris Ferries.

De vloot van Ventouris Ferries bestaat uit vier moderne veerboten die zijn geschilderd in de huiskleuren donkerblauw, rood en wit. De MS Rigel III werd geïntroduceerd in 2017 en is met een topsnelheid van 19 knopen het snelste vaartuig van Ventouris Ferries. De MS Rigel II is de grootste veerboot met voldoende capaciteit voor 1800 passagiers en 500 auto's. De kleinere veerboten MS Bari en MS Rigel I zijn uitgerust met comfortabele cabines, airco en taxfree winkels.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Ventouris Ferries raadplegen en Ventouris Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Ventouris Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Ventouris Ferries routes

Ventouris Ferries klantenrecensies.

 • "Kon niet beter!!"

  Boot was praktisch op tijd, zag er allemaal schoon uit prettig personeel en redelijk prijzen voor verteringen. De prijs van de overtocht Corfu-Bari was de goedkoopste van alle ferries!!

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht 4 sept 2018"

  Onze overtocht op 4 sept 2018 van Bari naar Igoumenitsa ging vanwege een staking in Griekenland niet door. Geboekt bij Directferries. Wij kwamen er pas achter dat de overtocht niet door ging toen wij gingen inchecken in Bari. Dit had eerder op de dag door Directferries aan ons gemeld kunnen worden. Mijn moblele telefoonnummer en e-mailadres is bekend bij Directferries. Nu konden wij niet meer terecht in de B&B waar wij de nacht hadden geslapen en moesten wij op het laatste moment een nieuwe slaapplaats zoeken terwijl s’morgens al bekend was dat de boot niet ging. De volgende dag konden we gelukkig ons ticket kosteloos omboeken bij Ventouris Ferries. Deze overtocht was goed. Ik geef daarom mijn punten voor de overtocht van 5 sept 2018. Deze vertrok uiteindelijk een half uur te laat.

  Lees meer Lees minder
 • "overzet albanie - italie"

  Zowel boeking, als inchecken ok. personeel vriendelijk en behulpzaam

  Lees meer Lees minder