Olbia
Livorno
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Olbia - Livorno

Veerboot van Olbia naar Livorno

Er zijn gewoonlijk 3 dagelijkse en 23 wekelijkse afvaarten tussen Olbia en Livorno. 2 operators varen deze route Grimaldi Lines & Moby Lines en loopt het hele jaar door. Olbia Livorno veerboten kosten tussen €61 en €382, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Olbia Livorno veerboten.

Olbia Livorno Veerboot Tijden

De vroegste Olbia Livorno afvaarten vertrekken meestal rond 10:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:00.

Hoe lang is de veerboot van Olbia naar Livorno?

Olbia Livorno Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 8u 49m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Olbia Livorno Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 3 dagelijkse afvaarten en tot 23 wekelijkse veerdiensten van Olbia naar Livorno. Deze afvaarten worden verzorgd door Grimaldi Lines & Moby Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Olbia Livorno Veerboot Prijzen

Olbia Livorno veerboot prijzen variëren tussen €61* en €382*. De gemiddelde prijs is €196*. De goedkoopste Olbia Livorno veerboot prijzen beginnen vanaf €17*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €91*. De gemiddelde prijs voor een auto is €206*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Olbia naar Livorno?

De afstand tussen Olbia en Livorno is ongeveer 187,0 mijl (301,0 km) of 162,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Olbia Livorno veerboot?

Ja, Grimaldi Lines, Moby Lines staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Olbia en Livorno. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Olbia en Livorno.

Kan ik te voet reizen van Olbia naar Livorno?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Grimaldi Lines, Moby Lines tussen Olbia en Livorno.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Olbia naar Livorno?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Olbia naar Livorno met Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat je huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Olbia - Livorno Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Grimaldi Lines & Moby Lines
Gemiddelde prijs 249 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 3
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 23
Gemiddelde vaartijd 8h 49m
Snelste Zeiltijd 7h 45m
Eerste veerboot 10:00
Laatste veerboot 22:00
Afstand 162 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Olbia naar Livorno?

De reistijd per veerboot van Olbia naar Livorno is ongeveer 8h 22m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Olbia naar Livorno?

De prijs van de ferry overtocht van Olbia naar Livorno kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Olbia naar Livorno is 226 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Olbia naar Livorno?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Olbia naar Livorno. Dit zijn
 • Moby Lines
 • Grimaldi Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Olbia naar Livorno?

Boek overtochten van Olbia naar Livorno via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Olbia naar Livorno?

Ja, je kunt als voetpassagier van Olbia naar Livorno reizen met
 • Moby Lines
 • Grimaldi Lines

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Olbia naar Livorno?

Ja, je kunt met een voertuig van Olbia naar Livorno reizen met
 • Moby Lines
 • Grimaldi Lines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Olbia naar Livorno?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Grimaldi Lines

Wat is de afstand tussen Olbia en Livorno?

De afstand van Olbia naar Livorno is ongeveer 162 zeemijlen.

Olbia Livorno Veerboot klantenrecensies

 • "Met Moby van Genua naar Sardinië"

  Onlangs zijn we met Moby van Genua naar Olbia op Sardinië gevaren. De tocht is een heel leuke ervaring en eenmaal aan boord is het prima geregeld. Toch liepen we tegen een aantal zaken aan die beter kunnen. Het adres dat voor de haven wordt aangegeven is het kantoor waar je tickets kunt kopen, maar om echt in te checken moet je naar de haven en de plaats van de inscheping toe. Dat is nog een hele toer in Genua. Op Google kun je dan beter die plek invullen. Verder wordt gezegd dat de vaartijd 10 uur is en dat je dan ook kan uitschepen, maar in werkelijkheid duurt het 12 uur voor je van boord kunt. In Genua moet je rekening houden met vertraging bij het uitschepen en de stad uit komen. Aan boord is het prima geregeld, maar je moet wel opletten dat je in je hut bent als je wordt gewekt. Wij stonden buiten en waren nog net op tijd om onze spullen in te pakken voordat de hut alweer schoon gemaakt werd. De catering is niet bijzonder en aan de prijzige kant.

  'Moby Otta' travelled on Moby Otta

  Lees meer Lees minder
 • "boottocht"

  top

  'Moby Aki' travelled on Moby Aki

  Lees meer Lees minder
 • "Effe zoeken van tevoren..."

  Alles is vlekkeloos verlopen, snel en gemakkelijk aan boord en van boord gereden. Voorzieningen aan boord zijn prima. Vier dingen had ik echter graag van tevoren geweten: 1. De coordinaten van het vertrekpunt of minstens een nauwkeurig adres in de havens. Livorno en Olbia hebben meerdere havens en als je de dag van tevoren niet op verkenning gaat, heb je een goede kans dat je naar de verkeerde haven rijdt. 2. Als je een reserveringsbevestiging hebt, dan moet je die van tevoren even inwisselen voor een boarding ticket. Dat wisten we van te oren niet. Dat inwisselen moet je doen bij het ticket bureau, waar je echter van tevoren het adres niet van weet. Dat is overigens in de haven, dus vlakbij het vertrekpunt. 3. Er wordt gesuggereerd dat er een camperdeck is, maar in de praktijk is dat gewoon nier waar. Dus als je 's nachts reist dan moet je op het laatste moment een cabine bij boeken of ergens op een bank of in een stoel gaan liggen. 4. Je moet er minstens 90 minuten van tevoren zijn, maar ze beginnen al minstens twee uur van tevoren met het inladen van de voertuigen. We zijn daags van tevoren in de haven op verkenning gegaan. Als we dat niet hadden gedaan was het ook wel goed gekomen, maar dan had het toch wel wat stress opgeleverd!

  'Moby Aki' travelled on Moby Aki

  Lees meer Lees minder
 • "Super schip waar we graag terug komen "

  Onverwacht maar heeft onze verwachtingen overtroffen

  'Moby Aki' travelled on Moby Aki

  Lees meer Lees minder

Olbia Gids

De Italiaanse stad Olbia ligt in de regio Gallura in het noordoosten van Sardinië. Olbia is een charmante en historische stad die zeker een bezoek waard is. In het historische stadscentrum kunt u wandelen of heerlijk eten en drinken in de bars en restaurants terwijl de wereld aan u voorbijtrekt. De Basilica Minore di San Simplicio stamt uit de elfde eeuw met een façade uit de twaalfde eeuw. De kerk beschikt over twee schitterende fresco's. Op een hiervan staat San Simplicio afgebeeld, de beschermheilige van Olbia. Daarnaast wordt ieder jaar in mei het Festa di San Simplicio gevierd. Dit is het grootste festival van Olbia.

Het prijsniveau in Olbia ligt vrij laag en het is een geweldige plaats om een aantal dagen te verblijven. In de nabije omgeving bevinden zich een aantal mooie stranden. Olbia is bovendien bij uitstek geschikt voor het maken van boottochten.

De haven van Olbia bevindt zich op een eiland dat via een verhoogde weg is verbonden met de stad. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar tal van bestemmingen op het Italiaanse vasteland, waaronder Genua en Civitavecchia, in buurt van Rome. De ASPO buslijn 9 verbindt de haven met het centrum. Ook vertrekken er veerdiensten vanuit Golfo Aranci, een haven ten noorden van Olbia.


Livorno Gids

Livorno is een belangrijke havenstad aan de westkust van Italië. De stad vormt de maritieme toegangspoort tot de schitterende regio Toscane. Veel toeristen bezoeken Livorno op weg naar steden als Florence, Pisa, Lucca en Siena.

Livorno kwam tot bloei tijdens de Italiaanse renaissance, onder het bewind van de familie De Medici. In de late zestiende eeuw werden er bovendien belangrijke toevoegingen ontworpen door de architect Bernardo Buontalenti.

Livorno werd beschermd door een fort en, net als veel andere Italiaanse steden, omringd door een stadsmuur. Grote delen van deze stadsmuur zijn nog steeds te bezichtigen en erg populair onder toeristen.

De haven van Livorno beschikt over moderne voorzieningen waaronder bars, restaurants en bankkantoren. De haven is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.


Olbia naar Livorno Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grimaldi Lines 10:30 19:30 9 uur Alledaags
Moby Lines 10:45 18:30 7 uur 45 minuten Alledaags
Moby Lines 22:00 06:30 8 uur 30 minuten Alledaags
Grimaldi Lines 22:00 07:00 9 uur Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.