Corfu
Ancona
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Corfu - Ancona

Veerboot van Corfu naar Ancona

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Corfu en Ancona. 2 maatschappijen bevaren deze route Anek Superfast & Minoan Lines en vaart het hele jaar door. Corfu Ancona veerboten kosten tussen €111 en €570, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Corfu Ancona veerboten.

Corfu Ancona Veerboot Tijden

De eerste Corfu Ancona ferry vertrekt meestal vanuit Corfu rond 01:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:00.

Hoe lang is de veerboot van Corfu naar Ancona?

Corfu Ancona Veerboot vaartijd op deze route kan ongeveer 18u 53m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 16u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Corfu Ancona Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Corfu naar Ancona. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Superfast & Minoan Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Corfu Ancona Veerboot Prijzen

Corfu Ancona veerboot prijzen variëren tussen €111* en €570*. De gemiddelde prijs is €340*. De goedkoopste Corfu Ancona veerboot prijzen beginnen vanaf €71*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €203*. De gemiddelde prijs voor een auto is €397*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Corfu naar Ancona?

De afstand tussen Corfu en Ancona is ongeveer 829,5 km of 447,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Corfu Ancona veerboot?

Ja, Anek Superfast, Minoan Lines staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Corfu en Ancona. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Corfu en Ancona.

Kan ik te voet reizen van Corfu naar Ancona?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Superfast, Minoan Lines tussen Corfu en Ancona.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Corfu naar Ancona?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Corfu naar Ancona met Minoan Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Corfu - Ancona

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Ionische Eilanden naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Corfu - Ancona Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Superfast & Minoan Lines
Gemiddelde prijs 432 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 18h 53m
Snelste Zeiltijd 16h 0m
Eerste veerboot 01:30
Laatste veerboot 23:00
Afstand 447 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Corfu naar Ancona?

De reistijd per veerboot van Corfu naar Ancona is ongeveer 19h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Corfu naar Ancona?

De prijs van de ferry overtocht van Corfu naar Ancona kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Corfu naar Ancona is 420 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Corfu naar Ancona?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Corfu naar Ancona. Dit zijn
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Corfu naar Ancona?

Boek overtochten van Corfu naar Ancona via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Corfu naar Ancona?

Ja, je kunt als voetpassagier van Corfu naar Ancona reizen met
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Corfu naar Ancona?

Ja, je kunt met een voertuig van Corfu naar Ancona reizen met
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Corfu naar Ancona?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Minoan Lines

Wat is de afstand tussen Corfu en Ancona?

De afstand van Corfu naar Ancona is ongeveer 447 zeemijlen.

Corfu Gids

Corfu is een Grieks eiland aan de Ionische Zee en is de tweede grootste van de Ionische eilanden. De grootste stad op het eiland wordt ook wel Corfu genoemd en is de thuisbasis van de Ionische University. Het eiland heeft een mild mediterraan klimaat, samen met uitstekende stranden waardoor het een populaire bestemming voor vakantiegangers is. Corfu is erg groen in vergelijking met andere Griekse eilanden: hete en droge zomers, samen met de winter regen zorgen voor een weelderige vegetatie die gedomineerd wordt door meer dan 2 miljoen olijfbomen.
Corfu stad lijkt op Venetië en Napels, met een vleugje Frankrijk en meer dan een vleugje Engeland. De stad is een doolhof van smalle straatjes in het teken van de 16e eeuwse fort. In de stad vindt u een kapel, oud herenhuis of geheime groen plein. In de smalle straatjes die af van de Liston stralen, zullen de bezoekers kleine commerciële winkels vinden. Griekse sieraden in goud, in combinatie met concurrerende prijzen, u neemt meer dan herinneringen mee terug!
De haven van Corfu biedt een verscheidenheid aan veerboot routes met de meerderheid vanaf het vasteland van Griekenland. Sommige routes worden verzorgd door verschillende veerbootmaatschappijen en reistijden kunnen variëren.


Ancona Gids

De moderne havenstad Ancona is gelegen in de regio Le Marche van Midden-Italië. De regio is populair, begunstigd om zijn ongerepte natuurlijke schoonheid en heerlijke gerechten, en terwijl Ancona zelf is niet strikt een toeristische stad heeft veel te bieden aan bezoekers. Ligt aan de Adriatische Zee, Ancona ligt op ongeveer 200 km van de stad Bologna en 280 km van Rome, de Italiaanse hoofdstad. Gelegen tussen de hellingen van de Monte Astagno en Monte Conero, de locatie maakte het gemakkelijk voor de oorspronkelijke bewoners van Syracuse te verdedigen. Gesticht rond 386 voor Christus, zullen bezoekers van Ancona niet ver van de haven blij zijn met de historische stad op een heuvel. Griekse kooplieden vestigde een Purper fabriek in de stad en hun invloed op de streek is opmerkelijk. Tijdens de Romeinse tijd had de stad een eigen munt systeem en Grieks werd het hele gebied gesproken.

Ancona is een zeer belangrijke zeehaven en is zeer goed verbonden door zijn haven met vele andere locaties. De beste en gemakkelijkste manier om Ancona te bereiken is met de veerboot, met diensten naar bestemmingen zoals Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa en Dugi Otok.


Corfu naar Ancona Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Anek Superfast 02:30 21:00 18 uur 30 minuten vr
Anek Superfast 20:00 14:30 18 uur 30 minuten za
Minoan Lines 23:00 18:30 19 uur 30 minuten za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.