Cagliari
Palermo
Veerboten naar Sicilië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Cagliari - Palermo is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Cagliari - Palermo

Cagliari naar Palermo Veerboot

De Cagliari Palermo veerdienst verbindt Sardinië met Sicilië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Grimaldi Lines. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 12 uur.

Cagliari Palermo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sardinië naar Sicilië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Cagliari naar Palermo?

  De reistijd per veerboot van Cagliari naar Palermo is ongeveer 12h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Cagliari naar Palermo?

  De prijs van de ferry overtocht van Cagliari naar Palermo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Cagliari naar Palermo is 205 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Cagliari naar Palermo?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Cagliari naar Palermo en dat is
  • Grimaldi Lines
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Cagliari naar Palermo?

  Boek overtochten van Cagliari naar Palermo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Cagliari naar Palermo?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Cagliari naar Palermo reizen met
  • Grimaldi Lines
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Cagliari naar Palermo?

  Ja, je kunt met een voertuig van Cagliari naar Palermo reizen met
  • Grimaldi Lines
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Palermo naar Palermo?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • Wat is de afstand tussen Cagliari en Palermo?

  De afstand van Cagliari naar Palermo is ongeveer 263 zeemijlen.

Cagliari Palermo Veerboot klantenrecensies

 • "Van Sardinie naar Sicilië "

  Prettige reis. Behulpzaam personeel, de mannen achter de bar werken zich uit de naad om iedereen van eten en drinken te voorzien. Respect daarvoor. Wij hadden helaas geen cabine maar een slaapstoel in een relatief kleine ruimte. Nadeel is dat er de hele nacht een tv aanstaat met voetbal. Er is ook geen controle op het gebruik vd gereserveerde stoelen. Snachts wordt er uitgebreid gecampeerd en mensen liggen werkelijk als vluchtelingen door de hele boot

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne oversteek Cagliari, Sardinie naar Palermo, Sicilie"

  Comfortabele overtocht, schone hut en prima volgens tijdschema. Achteraf toch blij dat we een hut hadden om ons af en toe terug te kunnen trekken. Het is een tocht van 12 uur en op de boot is niet al te veel vertier. Het had wel idealer geweest als de reis 10.30 pm - 10.30 am geweest was ipv andersom, maar die optie heb ik niet gezien.

  'Dimonios' travelled on Dimonios

  Lees meer Lees minder
 • "Heerlijk varen in de nacht"

  Mooie ervaring rijker door te varen van Sardinië naar Sicilië. Iedereen aan te bevelen om dit in de nacht te doen, zeer efficiënt. 1 nadeel je bent in Zuid-Europa waar niemand goed engels spreekt of verstaat. Als dat het enige is..... Boarding verliep soepel zowel met auto als als voetganger. Aan boord echter weinig vertier en vermaak, dit in tegenstelling tot onze boottocht van het vaste land naar Sardinië toe. Als je dit niet zoekt, geen probleem dus. Eten is alleen via lopend buffet en dat vonden we een beetje matig. De hut was hartstikke goed en ruim opgesteld. Voor gezin bestaande uit 2 volwassenen en 2 kinderen ruimte zat. Ook de bedden in de lengte en breedte ruimte genoeg, dit gold ook voor de badkamer. Al met al een zeer geslaagde reis met prima voorzieningen. Taal, buffet en plezier aan boord kon iets beter om reis optimaal te laten zijn.

  'Dimonios' travelled on Dimonios

  Lees meer Lees minder
 • "Beautiful ship on a non daily connection "

  Modern very good and clean ship. The only thing was that on departure we were given an inside room where we booked a room with an outside view. Luckily not all rooms were given away when we reclamed at reception.

  'Dimonios' travelled on Dimonios

  Lees meer Lees minder

Cagliari Gids

Cagliari, de hoofdstad van het eiland Sardinië is gelegen aan de Middellandse Zee. De stad heeft een lange geschiedenis en heeft de heerschappij van verschillende beschavingen gezien. Bezoekers aan de stad kunnen de prehistorische Domus de Janas zien, dit zijn prehistorische grafkamers die uit 3.400 en 2.700 voor Christus dateren, een grote Carthaagse tijdperk necropolis, een Romeins amfitheater, een Byzantijnse basiliek en drie Pisan-tijdperk torens.
Cagliari is een van de "groenste" Italiaanse stad en heeft een aantal openbare tuinen voor bezoekers. Monte Urpinu Park is het meest beboste en is gelegen op een lage heuvel, bedekt door pijnbomen en groenblijvende eiken en is ongeveer 62 hectare groot. Ook te zien is het Park van San Michele, met zijn middeleeuwse kasteel en de Terramaini Park met zijn vijver, die de thuisbasis is van flamingo's en andere waadvogels.
De haven van Cagliari is in twee sectoren gedeeld, de oude haven en de nieuwe internationale containerterminal. De haven heeft diensten voor passagiersschepen naar Civitavecchia, Napels, Palermo en Trapani.


Palermo Gids

De Italiaanse stad Palermo is gelegen op het eiland Sicilië. Palermo ligt aan de noordwestkust en heeft een bijzonder grote en belangrijke natuurlijke haven, naast de Monte Pellegrino. Met een typisch mediterraan karakter en veel kustgebieden beroep, dateert Palermo terug tot de 8ste eeuw en is vandaag de dag bekend staat om veel verschillende dingen, zoals de Normandische gebouwen, prachtige paleizen en levendige lokale markten. Het historische centrum van Palermo is de wijk Quattro Canti, wat betekent dat de 'Four Corners'. Een aantal van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad hier wonen, zoals het Koninklijk Paleis. Ook een bezoek waard is de kathedraal van Santa Maria Assunta (Cattedrale). Het is nogal overweldigend en de enorme omvang en gedetailleerdheid van de architectuur moet worden gezien in het vlees volledig te kunnen beoordelen. Bezoekers moeten ook uitkijken voor de middeleeuwse basiliek van San Francesco d'Assisi, de 12e-eeuwse Castello della Zisa (Zisa Castle) en het Teatro Massimo, een onlangs gerestaureerde theater waar regelmatig optredens.

Veerboten van de haven van de stad vertrekken naar Genua, Civitavecchia, Napels en Tunesië.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.