Tirrenia

Tirrenia verbindt het Italiaanse vasteland met Sardinië, Sicilië en de Tremitische Eilanden. Het is momenteel een van de grootste veerbootmaatschappijen van Europa.

Tirrenia verzorgt jaarlijks een groot aantal overtochten. De vloot bestaat voornamelijk uit high speed super ferries waardoor u in een recordtijd uw bestemming bereikt.

Op jaarbasis biedt Tirrenia ongeveer 60.000 overtochten aan waarbij in totaal maar liefst 6,4 miljoen kilometer wordt afgelegd. Tirrenia vervoert jaarlijks ongeveer 13 miljoen passagiers en 2 miljoen auto's.

Alle veerboten van Tirrenia zijn smaakvol ingericht. De boten zijn gemiddeld 3 tot 4 jaar oud, wat betekent dat ze behoren tot de nieuwste boten op de Middellandse Zee.

Op de populairste routes beschikken de veerboten van Tirrenia over voldoende capaciteit voor 2700 passagiers en 900 auto's. De veerboten bereiken een snelheid van maximaal 30 knopen.

Aan boord vindt u alle faciliteiten die u mag verwachten van een van de beste veerbootmaatschappijen van Europa. Het personeel van Tirrenia doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u een fantastische en ontspannen reis beleeft.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tirrenia dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Tirrenia routes

Tirrenia klantenrecensies.

 • "omreilen reservatie"

  de omruiling van de reservatie in een shopping center in Genova was niet praktisch je moet al enkele uren op voorhand er zijn om je reservering te valideren ook sprak op de boot bijna niemand Engels praktisch uitsluitend Italiaans

  'Anonieme' reiste met Tirrenia

  Lees meer Lees minder
 • "Lekker geslapen "

  We waren blij met onze cabine. Heerlijk geslapen en uitgerust gearriveerd in Sardinië. Op de terug tocht gevaren met Moby . Blijkbaar hebben zij te weinig cabines. Getracht te slapen in een stoel. echt vet niets. Ga ik nooit meer doen.

  'Leendert' reiste met Tirrenia aan boord de Nuraghes

  Lees meer Lees minder
 • "Heerlijk varen in de nacht"

  Mooie ervaring rijker door te varen van Sardinië naar Sicilië. Iedereen aan te bevelen om dit in de nacht te doen, zeer efficiënt. 1 nadeel je bent in Zuid-Europa waar niemand goed engels spreekt of verstaat. Als dat het enige is..... Boarding verliep soepel zowel met auto als als voetganger. Aan boord echter weinig vertier en vermaak, dit in tegenstelling tot onze boottocht van het vaste land naar Sardinië toe. Als je dit niet zoekt, geen probleem dus. Eten is alleen via lopend buffet en dat vonden we een beetje matig. De hut was hartstikke goed en ruim opgesteld. Voor gezin bestaande uit 2 volwassenen en 2 kinderen ruimte zat. Ook de bedden in de lengte en breedte ruimte genoeg, dit gold ook voor de badkamer. Al met al een zeer geslaagde reis met prima voorzieningen. Taal, buffet en plezier aan boord kon iets beter om reis optimaal te laten zijn.

  'Joost' reiste met Tirrenia aan boord de Dimonios

  Lees meer Lees minder
 • "Beautiful ship on a non daily connection "

  Modern very good and clean ship. The only thing was that on departure we were given an inside room where we booked a room with an outside view. Luckily not all rooms were given away when we reclamed at reception.

  'David' reiste met Tirrenia aan boord de Dimonios

  Lees meer Lees minder