COVID-19 Reisinformatie Om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te garanderen, heeft Tirrenia samengewerkt met gezondheids- en regelgevende instanties om de beste procedures in te voeren om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De onderstaande preventieve maatregelen zijn getroffen om je in staat te stellen om veilig en met vertrouwen te reizen:
 • De ventilatie en air conditioning systemen aan boord maken gebruik van 100% verse lucht.
 • Handdesinfectie dispensers zullen aan boord beschikbaar zijn in openbare ruimtes en ruimtes voor de bemanning.
 • De bemanning, voorzien van maskers en handschoenen, helpt passagiers op veilige afstand van elkaar in openbare ruimtes.
 • Verhoogde frequentie van het reinigen van alle delen van het schip, met bijzondere aandacht voor gebieden met veelvuldig handcontact, zoals deurkrukken, leuningen en tafelbladen.
 • Bij alle overtochten is een arts aanwezig.

COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tirrenia

Tirrenia werd in 1936 opgericht toen diverse prive beheerde Italiaanse ferry ondernemingen onder de staat kwamen te valen.

Tegenwoordig verbindt Tirrenia het vasteland van Italie met Sardinie, Sicilie, de Tremiti eilanden en Albanie en de groep is momenteel een van de grootste rederijen van Europa.

Tirrenia di Navigazione ferries maken een groot aantal overtochten per jaar. Met een vloot die grotendeels bestaat uit hogesnelheids super ferries, bereikt u uw bestemming in comfort en in een recordtijd.

Het Tirrenia route netwerk bestaat uit veerboot verbindingen van het vasteland van Italie naar Sardinie (9 routes), het vasteland van Italie naar Sicilie, tussen Sicilie en Sardinie, Italie en Albanie en tot 5 routes van het vasteland van Italie naar de Tremiti Eilanden.

De vloot van de Tirrenia Gorep, die bestaat uit zo'n negentig veerboten, maakt jaarlijks zestig duizend veerboot overtochten, reist 65 miljoen kilometer, verwelkomt 13 miljoen passagiers aan boord, en vervoert 2 miljoen auto's en vervoert 500.000 lineaire meters aan vrachtgoederen.

De gehele Tirrenia vloot heeft uniforme cruise-kwaliteit binnenarchitectuur en de schepen zijn gemiddeld 3 of 4 jaar oud, wat voor het Middellandsezee gebied erg jong is.

Op de meeste populaire routes kunnen de Tirrenia Ferries tot 2,700 passagiers vervoeren plus 900 auto's, en een snelheid bereiken tot 30 knopen.

Aan boord van een Tirrenia veerboot vindt u de gebruikelijke faciliteiten die u kunt verwachten van een van de beste veerboot maatschappijen in Europa.

Probeer de Piano Bar voor een snelle snack tussen de maaltijden door, of kies voor het comfort van de leunstoelen en grote sofa's!

In het winkelgebied aan boord van de meeste Tirrenia veerboten vindt u gadgets, souvenirs, spelletjes en nog veel meer. Op sommige langere overtochten kunt u voor slechts een paar euro de bioscoop bezoeken.

Voor de kinderen is er een speelruimte in het centrum van het entertainment dek, dat u kunt vinden aan boord van alle hogesnelheids super ferries (Athara, Bithia, Janas, Nuraghes, Sharden), wat de reis zeker zo plezierig maakt voor zowel ouders als kinderen.

Tirrenia biedt ook een keuze aan restaurants, van zelfservice tot een a la carte menu. In het voornaamste restaurants vindt u op de kaart een rijke varieteit aan lokale Middellandsezee gebied specialiteiten, die u kunt combineren met de talloze wijnen uit de verschillende Italiaanse regio's.

Tirrenia's zelfbedieningsrestaurant kent een ontspannen sfeer en biedt een ruime keuze voor lage prijzen.

Met Directferries.nl kunt u een Tirrenia ferry boeken, een Tirrenia veerboot dienstregeling bekijken, of zoeken naar Tirrennia ferries prijzen.

Alle Tirrenia routes

Tirrenia klantenrecensies.

 • "Perfect experience!"

  Clean, well organised, friendly staff!

  Lees meer Lees minder
 • "Great company"

  Direct ferries is a great company. The service is very good, the huts are clean and beds are good.

  Lees meer Lees minder
 • "reis Palermo naar Napels"

  Het was allemaal geweldig aan boord! Super hut met heerlijke schone beden, heerlijk gegeten in het a la carte restaurant, met erg aardige mensen die daar werkten.

  Lees meer Lees minder
 • "omreilen reservatie"

  de omruiling van de reservatie in een shopping center in Genova was niet praktisch je moet al enkele uren op voorhand er zijn om je reservering te valideren ook sprak op de boot bijna niemand Engels praktisch uitsluitend Italiaans

  Lees meer Lees minder