Tirrenia
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tirrenia

Tirrenia

Tirrenia verbindt het Italiaanse vasteland met Sardinië, Sicilië en de Tremitische Eilanden. Het is momenteel een van de grootste veerbootmaatschappijen van Europa.

Tirrenia verzorgt jaarlijks een groot aantal overtochten. De vloot bestaat voornamelijk uit high speed super ferries waardoor u in een recordtijd uw bestemming bereikt.

Op jaarbasis biedt Tirrenia ongeveer 60.000 overtochten aan waarbij in totaal maar liefst 6,4 miljoen kilometer wordt afgelegd. Tirrenia vervoert jaarlijks ongeveer 13 miljoen passagiers en 2 miljoen auto's.

Alle veerboten van Tirrenia zijn smaakvol ingericht. De boten zijn gemiddeld 3 tot 4 jaar oud, wat betekent dat ze behoren tot de nieuwste boten op de Middellandse Zee.

Op de populairste routes beschikken de veerboten van Tirrenia over voldoende capaciteit voor 2700 passagiers en 900 auto's. De veerboten bereiken een snelheid van maximaal 30 knopen.

Aan boord vindt u alle faciliteiten die u mag verwachten van een van de beste veerbootmaatschappijen van Europa. Het personeel van Tirrenia doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u een fantastische en ontspannen reis beleeft.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tirrenia dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Tirrenia routes and ports

Tirrenia klantenrecensies.

 • "Mooier dan met het vliegtuig !!"

  Met de eigen auto overtocht maken op de boot. Heel leuk en mooie boot. Vriendelijk personeel aan boord en fijne kamer

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht naar Olbia"

  Gewoon helemaal goed. We hadden een slaapcabine. Heerlijke bedden met een wc en douche. Was niet nodig, 6u lekker op een bankje of stoel of iets zou ook prima geweest zijn, als je een cabine te duur vindt.

  Lees meer Lees minder
 • "Mooie zeereis"

  Prettige overtocht. Logistiek was soms onduidelijk, zo wist ik niet hoe ik als voetganger het schip moest verlaten. Uiteindelijk slalommend tussen vrachtwagens buiten gekomen- voelde niet helemaal veilig.

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis, snel geregeld "

  Goed geregeld allemaal, prima boot. Met slaapzaal dus eigen luchtbed meenemen

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.