Corfu
Brindisi
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Corfu - Brindisi

Veerboot van Corfu naar Brindisi

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Corfu en Brindisi. 2 operators varen deze route A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines en loopt het hele jaar door. Corfu Brindisi veerboten kosten tussen €63 en €380, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Corfu Brindisi veerboten.

Corfu Brindisi Veerdienst Tijden

De eerste Corfu Brindisi ferry vertrekt meestal vanuit Corfu rond 02:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 15:30.

Hoe lang is de veerboot van Corfu naar Brindisi?

Corfu Brindisi Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 6u 31m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Corfu Brindisi Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Corfu naar Brindisi. Deze afvaarten worden verzorgd door A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Corfu Brindisi Veerboot Prijzen

Corfu Brindisi veerboot prijzen variëren tussen €63* en €380*. De gemiddelde prijs is €203*. De goedkoopste Corfu Brindisi veerboot prijzen beginnen vanaf €35*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €129*. De gemiddelde prijs voor een auto is €321*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Corfu naar Brindisi?

De afstand tussen Corfu en Brindisi is ongeveer 241,4 km of 130,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Corfu Brindisi veerboot?

Ja, A-Ships Management S.A, Grimaldi Lines staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Corfu en Brindisi. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Corfu en Brindisi.

Kan ik te voet reizen van Corfu naar Brindisi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met A-Ships Management S.A, Grimaldi Lines tussen Corfu en Brindisi.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Corfu naar Brindisi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Corfu naar Brindisi met Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Corfu - Brindisi

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Ionische Eilanden naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Corfu - Brindisi Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines
Gemiddelde prijs 258 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 6h 31m
Snelste Zeiltijd 6h 30m
Eerste veerboot 02:30
Laatste veerboot 15:30
Afstand 130 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Corfu naar Brindisi?

De reistijd per veerboot van Corfu naar Brindisi is ongeveer 7h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Corfu naar Brindisi?

De prijs van de ferry overtocht van Corfu naar Brindisi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Corfu naar Brindisi is 238 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Corfu naar Brindisi?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Corfu naar Brindisi. Dit zijn
  • Grimaldi Lines
  • A-Ships Management S.A

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Corfu naar Brindisi?

Boek overtochten van Corfu naar Brindisi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Corfu en Brindisi?

De afstand van Corfu naar Brindisi is ongeveer 130 zeemijlen.

Corfu Gids

Corfu is een Grieks eiland aan de Ionische Zee en is de tweede grootste van de Ionische eilanden. De grootste stad op het eiland wordt ook wel Corfu genoemd en is de thuisbasis van de Ionische University. Het eiland heeft een mild mediterraan klimaat, samen met uitstekende stranden waardoor het een populaire bestemming voor vakantiegangers is. Corfu is erg groen in vergelijking met andere Griekse eilanden: hete en droge zomers, samen met de winter regen zorgen voor een weelderige vegetatie die gedomineerd wordt door meer dan 2 miljoen olijfbomen.
Corfu stad lijkt op Venetië en Napels, met een vleugje Frankrijk en meer dan een vleugje Engeland. De stad is een doolhof van smalle straatjes in het teken van de 16e eeuwse fort. In de stad vindt u een kapel, oud herenhuis of geheime groen plein. In de smalle straatjes die af van de Liston stralen, zullen de bezoekers kleine commerciële winkels vinden. Griekse sieraden in goud, in combinatie met concurrerende prijzen, u neemt meer dan herinneringen mee terug!
De haven van Corfu biedt een verscheidenheid aan veerboot routes met de meerderheid vanaf het vasteland van Griekenland. Sommige routes worden verzorgd door verschillende veerbootmaatschappijen en reistijden kunnen variëren.


Brindisi Gids

De Italiaanse havenstad Brindisi ligt aan de Adriatische kust in de regio Apulië van het land. Net als veel van de andere steden aan Puglia Adriatische kust, is de geschiedenis van Brindisi onlosmakelijk verbonden met het land dat over de zee naar het oosten liggen. Dankzij de grote natuurlijke haven, heeft de stad altijd geweest, en blijft, één van de belangrijkste havens van Italië. Vandaag is het de belangrijkste vertrekpunt voor veerboten op weg naar Griekenland en de Balkan, maar tijdens het Grieks en in het bijzonder de Romeinse tijd en in de Middeleeuwen, het diende vele andere doeleinden. Er zijn veel dingen te doen en te zien in de stad, waaronder het Castello Svevo (of Kasteel Grande) en de Aragonese Castle. De voormalige werd gebouwd door keizer Frederik II en heeft een trapezium plan met massieve vierkante torens. De laatste werd gebouwd door koning Ferdinand I van Napels aan het eind van de 15e eeuw op de S. Andrea eiland welke poort van de stad wordt geconfronteerd.

Vanuit de haven van de stad, ferry's vertrekken naar bestemmingen zoals Paxi, Corfu, Igoumenitsa, Zakynthos en Patras.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.