Patras
Venetië
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Patras - Venetië

Veerboot van Patras naar Venetië

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Patras en Venetië. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Anek Superfast. Patras Venetië veerboten kosten tussen €140 en €552, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Patras Venetië veerboten.

Patras Venetië Veerdienst Tijden

De eerste Patras Venetië veerboot vertrekt meestal vanuit Patras rond 23:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Patras naar Venetië?

Patras Venetië Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 32h 13m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 32u 1m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Patras Venetië Veerdienst Schema's

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Patras naar Venetië. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Superfast. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Patras Venetië Veerboot Prijzen

Patras Venetië veerboot prijzen variëren tussen €140* en €552*. De gemiddelde prijs is meestal €333*. De goedkoopste Patras Venetië veerboot prijzen beginnen vanaf €100*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €206*. De gemiddelde prijs voor een auto is €412*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Patras naar Venetië?

De afstand tussen Patras en Venetië is ongeveer 1296,7 km of 700,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Patras Venetië veerboot?

Ja, Anek Superfast laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Patras en Venetië. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Patras en Venetië.

Kan ik te voet reizen van Patras naar Venetië?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Superfast tussen Patras en Venetië.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Patras naar Venetië?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Patras naar Venetië.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Patras - Venice Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Anek Superfast
Gemiddelde prijs 423 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 32h 13m
Snelste Zeiltijd 32h 1m
Eerste veerboot 23:00
Laatste veerboot 23:59
Afstand 700 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Patras naar Venetië?

De reistijd per veerboot van Patras naar Venetië is ongeveer 32h 01m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Patras naar Venetië?

De prijs van de ferry overtocht van Patras naar Venetië kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Patras naar Venetië is 399 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Patras naar Venetië?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Patras naar Venetië en dat is
  • Anek Superfast

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Patras naar Venetië?

Boek overtochten van Patras naar Venetië via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Patras naar Venetië?

Ja, je kunt als voetpassagier van Patras naar Venetië reizen met
  • Anek Superfast

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Patras naar Venetië?

Ja, je kunt met een voertuig van Patras naar Venetië reizen met
  • Anek Superfast

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Patras naar Venetië?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Patras en Venetië?

De afstand van Patras naar Venetië is ongeveer 700 zeemijlen.

Patras Gids

Patras is een Griekse stad en de regionale hoofdstad van West-Griekenland, in de noordelijke Peloponnesos. De stad ligt ongeveer 215 km ten westen van Athene en is gebouwd in de uitlopers van de berg Panachaikon, met uitzicht op de Golf van Patras. De stad wordt ook wel de poort naar het Westen genoemd en is een commercieel centrum voor de region. Zijn drukke haven speelt een belangrijke rol in het handelsverkeer van Griekenland naar Italië en de rest van Europa. Elk jaar in februari, de stad herbergt een van de grootste en meest kleurrijke carnavals van Europa; opvallende kenmerken van de Patras carnaval zijn onder andere de mammoet-sized satirische praalwagens en extravagante ballen en optochten, genoten door honderdduizenden bezoekers in een aangename mediterrane klimaat.

De Ionische eilanden, waaronder Corfu, zijn slechts een korte tocht bereikbaar met de veerboot en de zuidkust van Italië is goed binnen handbereik. De haven zelf is zeer dicht bij het centrum van Patras, waar veel winkels, restaurants en hotels zijn te vinden. De voorzieningen in de haven zelf zijn vrij beperkt. Er zijn diverse auto en passagiers veerdiensten vanuit Patras naar andere Griekse en Italiaanse bestemmingen met diensten die het hele jaar door.


Venetië Gids

De Italiaanse stad Venetië is prachtig en volledig uniek. De stad werd meer dan 1500 jaar geleden opgericht en ligt op 117 verschillende eilanden. Venetië is verbonden door een reeks van meer dan 150 kanalen, 400 bruggen en vele oude trottoirs. Het historische centrum van Venetië is verdeeld in zes kwartalen (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo en Santa Croce. Alle gebouwen in Venetië worden ondersteund op slanke eiken en grenen palen (berichten), die diep zijn in de grond gedreven om een solide basis te creëren. De stad is een van de mooiste en meest populaire steden in de wereld, en is altijd bewonderd door de vele toeristen die een bezoek het hele jaar door. Er zijn vele beroemde Venetiaanse attracties en bezienswaardigheden te zien. Hoogtepunten zijn onder meer de Basiliek van San Marco (Basilica di San Marco), een enorme kerk die is een van de meest beroemde bezienswaardigheden in verband met deze stad; het Piazza San Marco (San Marco plein), gelegen in het hart van Venetië en liefdevol om door Napoleon aangeduid als de 'mooiste salon van Europa "; het Palazzo Ducale (Dogenpaleis), een gewoon adembenemend waterkant paleis en een prachtig voorbeeld van gotische architectuur; en de Galleria dell'Accademia met zijn prachtige meesterwerken uit de 14e eeuw tot de 18e eeuw door wereldberoemde kunstenaars, zoals Bellini, Giorgione, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Titiaan, Tiziano, Veronese en vele anderen.


Patras naar Venetië Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Anek Superfast 01:30 12:00 34 uur 30 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.