Ile Rousse
Toulon
Veerboten naar Frankrijk
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ile Rousse - Toulon

Veerboot van Ile Rousse naar Toulon

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Ile Rousse en Toulon. 2 maatschappijen varen deze route Corsica Ferries & La Meridionale en dit het hele jaar door. Ile Rousse Toulon veerboten kosten tussen €72 en €462, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Ile Rousse Toulon veerboten.

Ile Rousse Toulon Veerboot Tijden

De eerste Ile Rousse Toulon ferry vertrekt meestal vanuit Ile Rousse rond 00:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:55.

Hoe lang is de veerboot van Ile Rousse naar Toulon?

Ile Rousse Toulon Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 9u 33m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Ile Rousse Toulon Veerboot Prijzen

Ile Rousse Toulon veerboot prijzen variëren tussen €72* en €462*. De gemiddelde prijs is meestal €246*. De goedkoopste Ile Rousse Toulon veerboot prijzen beginnen vanaf €23*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €119*. De gemiddelde prijs voor een auto is €301*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Ile Rousse naar Toulon?

De afstand tussen Ile Rousse en Toulon is ongeveer 210,2 mijl (338,3 km) of 182,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Ile Rousse Toulon veerboot?

Ja, Corsica Ferries, La Meridionale staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Ile Rousse en Toulon. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Ile Rousse en Toulon.

Kan ik te voet reizen van Ile Rousse naar Toulon?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten, La Meridionale tussen Ile Rousse en Toulon.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Ile Rousse naar Toulon?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Ile Rousse naar Toulon met Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Ile Rousse - Toulon Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Corsica Ferries & La Meridionale
Gemiddelde prijs 313 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 9h 33m
Snelste Zeiltijd 7h 0m
Eerste veerboot 00:15
Laatste veerboot 23:55
Afstand 182 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Ile Rousse naar Toulon?

De reistijd per veerboot van Ile Rousse naar Toulon is ongeveer 7h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Ile Rousse naar Toulon?

De prijs van de ferry overtocht van Ile Rousse naar Toulon kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ile Rousse naar Toulon is 288 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Ile Rousse naar Toulon?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Ile Rousse naar Toulon. Dit zijn
 • Corsica Ferries
 • La Meridionale

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ile Rousse naar Toulon?

Boek overtochten van Ile Rousse naar Toulon via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Ile Rousse naar Toulon?

Ja, je kunt als voetpassagier van Ile Rousse naar Toulon reizen met
 • Corsica Ferries
 • La Meridionale

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Ile Rousse naar Toulon?

Ja, je kunt met een voertuig van Ile Rousse naar Toulon reizen met
 • Corsica Ferries
 • La Meridionale

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Ile Rousse naar Toulon?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Corsica Ferries

Wat is de afstand tussen Ile Rousse en Toulon?

De afstand van Ile Rousse naar Toulon is ongeveer 182 zeemijlen.

Ile Rousse Toulon Veerboot klantenrecensies

 • "Safety first"

  Because of bad weather, departure was two hours earlier. As far as I noticed the ship took a different route and the outside decks were closed. Elevators were shutdown and it was not allowed to sit on the stairs. SAFETY FIRST, I like that

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Lees meer Lees minder
 • "Vakantie Corsica"

  3 weken geleden heen gevaren met een mooie boot, wel wat weinig ligstoelen voor buiten en ook konden we slecht de schaduw opzoeken; dan moest je naar binnen. Dat wilden we op de heenreis zeker niet. Terug een nog mooiere boot gehad, veel mogelijkheden voor vermaak. Wat jammer was dat het restaurant waar je pizza en hamburgers kon krijgen na een uur al gesloten werd. Maar om 16.00 uur hadden we nog geen trek hierin, om 18.30 wel, maar helaas, het ging niet meer open.  Grootste gedeelte van de terugreis binnen gezeten, hadden even genoeg van alle hitte. Er waren prachtige loungebanken en stoelen, zag er heel mooi uit allemaal, zeer smaakvol ingericht. Ook daar zijn er dan niet genoeg van, maar de keuze was zeer uitgebreid. Buiten kon je trouwens op dit schip wel schaduw opzoeken. Dat was heel fijn. Op de terugreis zit het overgrote deel van de passagiers overigens binnen, op de heenreis is dat andersom. Volgende keer gaan we toch maar de nachtboot nemen, met hut om te slapen en te relaxen.  

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Lees meer Lees minder
 • "heerlijk begin van de vakantie"

  mooie hut met uitzicht op zee. Prijs kwaliteitverhouding prima. 

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Lees meer Lees minder
 • "vakantie"

  een heerlijk rustige overtocht dus een mooie begin van de vakantie

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Lees meer Lees minder

Ile Rousse Gids

Ile Rousse is een stad in de Haute-Corse regio van Frankrijk op het eiland Corsica. De stad, gesticht in 1758 door Pasquale Paoli, was oorspronkelijk Isola Rossa genoemd, de rode eiland, na de oker kleur van een rotsachtig eilandje, dat als een natuurlijke haven diende. Interessant, en ondanks het feite dat het eiland deel uitmaakt van Frankrijk, de stad is een van de slechts twee steden op het eiland dat een Franse naam heft - de anderen hebben Italiaanse namen.

Met een fijne strand in het zuiden bij Plage de Rindara en kleine rotsachtige eilanden in het noorden, Ile-Rousse ligt in een prachtige omgeving, en trekt veel bezoekers. Het Architectuur in de stad, die een aantal aantrekkelijke gebouwen omvat, grotendeels dateert uit de late 18e en vroege 19e eeuw. In het centrum van de stad, aan de Place Paoli ligt een buste van Pasquale Paoli. Het plein is open aan de zee in het westen en heeft een aangename overdekte markt, en biedt schaduw onder de platanen.

Vanuit de haven, de veerboten vertrekken naar Nice, Toulon en Marseille.


Toulon Gids

De Franse stad Toulon ligt aan de Middellandse Zeekust, ten oosten van Marseille. Het is de hoofdstad van het departement Var in de Provence. Toulon is gelegen rond een rotsachtige baai en wordt beschut door de rotsen van de 'Faron' met hun eeuwenoude vestingwerken. Toulon heeft een grote haven die de thuisbasis vormt voor de Franse marinevloot. Veel bezoekers wandelen graag door het oude centrum dat wordt gekenmerkt door gerestaureerde oude gebouwen en nauwe straatjes met tal van restaurants en cafés. De populairste toeristische attractie is misschien wel het Arsenal de Toulon dat dateert uit de tijd van Hendrik de Vierde en werd geopend in 1680. Het gebouw is te breden via een poort uit 1738. Bezoekers kunnen zich vergapen aan een schitterende collectie van schilderijen waaronder een prachtig werk van de negentiende-eeuwse schilder Antoine Morel Fatio genaamd 'De haven van Toulon in 1854.'

Vanuit de haven van Toulon Vanuit Toulon vertrekken veerboten naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse en Civitavecchia. De haven beschikt over twee terminals met moderne voorzieningen zoals cafetaria's, verkoopautomaten, een snackbar, toiletten en short stay als long stay parkeerplaatsen.


Ile Rousse naar Toulon Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Corsica Ferries 15:45 23:15 7 uur 30 minuten zo
Corsica Ferries 16:00 23:15 7 uur 15 minuten di
La Meridionale 20:00 08:00 12 uur di, do, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.