Golfo Aranci
Toulon
Veerboten naar Frankrijk
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Golfo Aranci - Toulon

Golfo Aranci naar Toulon Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Golfo Aranci en Toulon. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Corsica Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Golfo Aranci Toulon veerboten.

Golfo Aranci Toulon Veerboot Tijden

Golfo Aranci Toulon veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Golfo Aranci rond 14:15. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 19u 15m.

Golfo Aranci Toulon Veerboot Prijzen

Golfo Aranci Toulon veerboot prijzen variëren tussen €37* en €137*. De gemiddelde prijs is meestal €88*. De goedkoopste Golfo Aranci Toulon veerboot prijzen beginnen vanaf €21*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €37*. De gemiddelde prijs voor een auto is €92*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Golfo Aranci naar Toulon?

De afstand tussen Golfo Aranci en Toulon is ongeveer 293,3 mijl (472,0km) of 254,9 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Golfo Aranci Toulon veerboot?

Ja, Corsica Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Golfo Aranci en Toulon. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Golfo Aranci en Toulon.

Kan ik te voet reizen van Golfo Aranci naar Toulon?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten tussen Golfo Aranci en Toulon.

Golfo Aranci Toulon Veerdienstregelingen

 • Corsica Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sardinië naar Frankrijk.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Golfo Aranci - Toulon Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Corsica Ferries
Gemiddelde prijs 87 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 19h 15m
Eerste veerboot 14:15
Afstand 254 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Golfo Aranci naar Toulon?

  De reistijd per veerboot van Golfo Aranci naar Toulon is ongeveer 19h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Golfo Aranci naar Toulon?

  De prijs van de ferry overtocht van Golfo Aranci naar Toulon kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Golfo Aranci naar Toulon is 77 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Golfo Aranci naar Toulon?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Golfo Aranci naar Toulon en dat is
  • Corsica Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Golfo Aranci naar Toulon?

  Boek overtochten van Golfo Aranci naar Toulon via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Golfo Aranci naar Toulon?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Golfo Aranci naar Toulon reizen met
  • Corsica Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Golfo Aranci naar Toulon?

  Ja, je kunt met een voertuig van Golfo Aranci naar Toulon reizen met
  • Corsica Ferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Golfo Aranci naar Toulon?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Corsica Ferries
 • Wat is de afstand tussen Golfo Aranci en Toulon?

  De afstand van Golfo Aranci naar Toulon is ongeveer 254 zeemijlen.

Golfo Aranci Gids

Golfo Aranci is een stad in de provincie Olbia-Tempio op het Italiaanse eiland Sardinië. De stad ligt ongeveer 200 km ten noorden van Cagliari en 13 km ten noordoosten van Olbia en is de kloof die gelegen is aan de noord-oostelijke kust van Sardinië. De stad heeft uitstekende zee verbindingen met de rest van Italië dankzij de haven. De naam Golfo Aranci heeft twee verschillende verklaringen; de eerste betreft de verre schipbreuk van een schip vol sinaasappels, de tweede en geloofwaardiger gekoppeld aan de Sardijnse term "granci" met andere woorden krabben die gemakkelijk te vinden zijn in dit gebied. Naast de prachtige stranden in de golf, bezoekers kunnen ook een bezoek brengen aan de prachtige stranden in en rond de stad, bijvoorbeeld, Cala Moresca, Cala Greca, Cala Sabina en de Spiaggia Bianca. Het zeereservaat van het eiland Tavolara is zeer dichtbij, naast de prachtige Capo Coda Cavallo. De zee, beroemd om zijn transparantie en schoonheid biedt een prachtig watersport mogelijkheden, met name duiken.
Vanuit de haven kunnen reizigers dagelijkse verboten nemen naar de Italiaanse havens van Civitavecchia, Livorno en Fiumicino. De enige faciliteiten van dit kleine haven zijn een wachtkamer, een café en een kleine supermarkt.


Toulon Gids

De Franse stad Toulon ligt aan de Middellandse Zeekust, ten oosten van Marseille. Het is de hoofdstad van het departement Var in de Provence. Toulon is gelegen rond een rotsachtige baai en wordt beschut door de rotsen van de 'Faron' met hun eeuwenoude vestingwerken. Toulon heeft een grote haven die de thuisbasis vormt voor de Franse marinevloot. Veel bezoekers wandelen graag door het oude centrum dat wordt gekenmerkt door gerestaureerde oude gebouwen en nauwe straatjes met tal van restaurants en cafés. De populairste toeristische attractie is misschien wel het Arsenal de Toulon dat dateert uit de tijd van Hendrik de Vierde en werd geopend in 1680. Het gebouw is te breden via een poort uit 1738. Bezoekers kunnen zich vergapen aan een schitterende collectie van schilderijen waaronder een prachtig werk van de negentiende-eeuwse schilder Antoine Morel Fatio genaamd 'De haven van Toulon in 1854.'

Vanuit de haven van Toulon Vanuit Toulon vertrekken veerboten naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse en Civitavecchia. De haven beschikt over twee terminals met moderne voorzieningen zoals cafetaria's, verkoopautomaten, een snackbar, toiletten en short stay als long stay parkeerplaatsen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.