La Meridionale
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor La Meridionale

La Meridionale

La Meridionale biedt tal van wekelijkse afvaarten tussen Zuid-Frankrijk en het eiland Corsica, over de Middellandse Zee.

'La Compagnie Méridionale de Navigation’ werd opgericht in 1931, toen Henri en Felix Rastit trouwden met de dochters van een reder, Gianonni de Cassano. De vaartuigen Piana, Girolata en Kalliste vervoeren jaarlijks ongeveer 300.000 passagiers en meer dan 100.000 voertuigen naar de steden Ajaccio, Bastia en Propriano. De veerdiensten vertrekken ongeveer 12 keer per week.

Aan boord vindt u alle benodigdheden voor een prettige reis. U kunt genieten van ruime promenadedekken, verse streekgerechten, Corsicaanse muziek, ruime cabines en een bioscoop. Het personeel aan boord is zeer klantvriendelijk.

Direct Ferries biedt La Meridionale dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u La Meridionale overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu La Meridionale dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord La Meridionale

La Meridionale routes and ports

La Meridionale klantenrecensies.

 • "Goede reis"

  We hebben een prima overtocht gehad

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht van Marseille naar Corsica en terug!"

  Prima overtocht op een super nette boot. De cabines zijn redelijk ruim. Een goede badkamer en een fijne douche. De bedden zijn ook goed. WE hebben heerlijk in het restaurant gegeten. Alleen op de heenreis een half uur te laat uitgevaren maar wel gewoon op tijd in Bastia. Op de terugweg was alles op tijd.

  Lees meer Lees minder
 • "Directferries"

  Alles in orde!

  Lees meer Lees minder
 • "Soepele overtocht"

  Vorig jaar dezelfde overtocht gemaakt met een andere maatschappij (Corsica Linea) maar dit jaar was het beter (al was het vorig jaar ook niet slecht). In- en uitschepen ging erg soepel en vlot. De catering was beter/meer mogelijkheden en de hutten waren voor mn gevoel ook iets ruimer en nieuwer. De boot was ook stiller dus het sliep ook prettiger. (wel wat veel deining door wind op de heenweg maar daar kan de rederij weinig aan doen :))

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.