Bonifacio
Santa Teresa di Gallura
Veerboten naar Sardinië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Bonifacio - Santa Teresa di Gallura is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Bonifacio - Santa Teresa di Gallura

Nieuwste aanbiedingen voor Bonifacio - Santa Teresa di Gallura

Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura Veerboot

De Bonifacio Santa Teresa di Gallura veerdienst verbindt Corsica met Sardinië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Moby Lines veerdienst gaat tot 24 keer per week met een vaartijd van ongeveer 50 minuten Terwijl de veerdienst van Ichnusa Lines vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 1 hour.

Dus dat is een totaal van 45 overtochten per week op de Bonifacio Santa Teresa di Gallura route tussen Corsica en Sardinië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Bonifacio - Santa Teresa di Gallura

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Corsica naar Sardinië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura is ongeveer 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura is 109 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura. Dit zijn
  • Moby Lines
  • Ichnusa Lines
 • Boek overtochten van Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura reizen met
  • Moby Lines
  • Ichnusa Lines
 • Ja, je kunt met een voertuig van Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura reizen met
  • Moby Lines
  • Ichnusa Lines
 • Nee, honden zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • De afstand van Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura is ongeveer 9 zeemijlen.

Bonifacio Santa Teresa di Gallura Veerboot klantenrecensies

 • "Aangename overtocht die vlot verliep"

  Alles OK, op tijd, genoeg plaats op de boot, vlot in- en uitladen

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "prima verlopen"

  een prima verlopen reis, niet al te druk op de boot en heel mooie uitzichten eerst op Bonifacio en later naar Sardinie. Net personeel bij het inchecken en op de boot.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht met Mobyline van Corsica naar Sardinië"

  De overtocht verliep keurig op tijd en zonder enge problemen. We hadden verwacht dat we achterwaarts de boot op moesten zoals bij Blue-Navi het geval was, maar dat hoefde gelukkig niet. Dat was voor onze caravan combinatie een groot voordeel.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Perfect !"

  Alles is perfect verlopen ! Stipt , vriendelijke crew , lekkere koffie ... 10 op 10

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Bonifacio Gids

De stad Bonifacio ligt op het zuidelijke puntje van het eiland Corsica in Frankrijk. Bonifacio ligt direct aan de Middellandse Zee en is gescheiden van Sardinië door de Straat van Bonifacio, dat 11 km breed is, en is de enige grote haven aan de zuidkust. De stad is een populaire toeristische bestemming in de zomer, te wijten aan de nabijheid van prachtige stranden en ook vanwege de historie en toeristische attracties waaronder Torra di Sant 'Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio en Église Sainte en Marie-Majeure de Bonifacio.
Bonifacio heeft twee prehistorische sites van enig belang: de oude grot beschutting van Araguina-Sennola dichtbij het dorp van Capello ten noorden van de stad en een Vasculacciu graf in het noorden en in de buurt van Figari. De eerste is de site van de Lady of Bonifacio, een vrouwelijke begrafenis-koolstof gedateerd tot ongeveer 6570 voor Christus, die ofwel late Mesolithicum of vroegneolithische is. Het tweede behoort tot de megalithische cultuur en gedateerd tot de Midden-Neolithicum. Dit en het uitgebreide gebruik van vuursteen uit Monte Arci in Sardinië toont aan dat de baai van Bonifacio een route was naar het binnenland van Corsica van de vroegste tijden.
Veerdiensten vanuit de haven vertrekken richting Santa Teresa di Gallura, Sardinië.


Santa Teresa di Gallura Gids

De Sardijnse stad Santa Teresa di Gallura ligt op de noordelijke punt van het eiland, aan de Straat van Bonifacio. Het belangrijkste plein van de stad heeft veel cafés en restaurants die catering voor bezoekers van de stad verzorgt, maar sommige zijn alleen open in het hoogseizoen. De belangrijkste strand van de stad, Rena Bianca, is gelegen op korte afstand van de stad en heeft kristalhelder en warm water. De Longosardo toren in de stad die ontspringt op de rotsachtige heuvel met uitzicht op de zee is een populaire toeristische attractie. Het werd opgericht in de 16e eeuw tijdens de Aragonese periode, en heeft een visie die zowel in de baai van Porto Longone en op de achtergrond, de witte kliffen die de Corsicaanse stad van Bonifacio omringen neemt. Aan de linkerkant, de kust afdaalt naar het strand van Rena Bianca, die op korte afstand van de kliffen van de "Isola Monica", waar de sporen van een verlaten grot blijven eindigt.

De haven is het belangrijkste vertrekpunt voor veerboten naar het eiland Corsica.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking