Boek uw overtocht naar Propriano

De veerhaven van Propriano in Corsica verbindt u met Marseille in Frankrijk met een keuze uit 1 ferry overtochten per week. De duur van de Propriano naar Marseille overtocht uit 13 uur en het kruispunt wordt bediend door La Meridionale.

Propriano Havenkaart

Klik voor Kaart

Propriano Veerboot Alternatieven

Propriano Veerdiensten

 • La Meridionale
  • 1 Afvaart / Week 13 uur
  • Prijsaanvraag

Propriano Gids

Propriano is een gemeente van de Corse-du-Sud departement, op het eiland Corsica, in Frankrijk.
Verscholen in het smalste deel van de Golfe de Valinco, de kleine haven van Propriano (Prupria), 8 km ten noordwesten van Sartène, ligt op een mooie natuurlijke haven, dat misbruikt werd door de oude Grieken, Carthagers en Romeinen, maar werd een belangrijk doelwit voor Saracen. De stad werd aangevallen door piraten in de achttiende eeuw, en het grotendeels werd verwoest. Gerenoveerd in de 1900, de stad heeft een bloeiende jachthaven, met veerdiensten naar Toulon, Marseille en Sardinië. De stad rond de haven is ook gegroeid in belang, grotendeels onder de richting van de steden burgemeester.
Vandaag de dag is deze stad die ook een commerciële, vissen en zeilenhaven is, zeer gewaardeerd door aantal vakantiegangers die de serene uitstraling van Olmeto, een ideale 'brug' tussen de stranden en bergen vinden.

Hoe kom je in Propriano Veerboot Haven

 • Propriano Haven Adres

  Quai l'Herminier, 20110 Propriano

 • Propriano Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Propriano vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Propriano Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!