Toulon
Porto Vecchio
Veerboten naar Corsica
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Toulon - Porto Vecchio

Veerboot van Toulon naar Porto Vecchio

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Toulon en Porto Vecchio. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Corsica Ferries. Toulon Porto Vecchio veerboten kosten tussen €107 en €654, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Toulon Porto Vecchio veerboten.

Toulon Porto Vecchio Veerboot Tijden

De eerste Toulon Porto Vecchio ferry vertrekt meestal vanuit Toulon rond 17:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Toulon naar Porto Vecchio?

Toulon Porto Vecchio Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 16h 32m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 14u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Toulon Porto Vecchio Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse afvaarten van Toulon naar Porto Vecchio. Deze afvaarten worden verzorgd door Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Toulon Porto Vecchio Veerboot Prijzen

Toulon Porto Vecchio veerboot prijzen variëren tussen €107* en €654*. De gemiddelde prijs is €332*. De goedkoopste Toulon Porto Vecchio veerboot prijzen beginnen vanaf €25*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €134*. De gemiddelde prijs voor een auto is €383*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Toulon naar Porto Vecchio?

De afstand tussen Toulon en Porto Vecchio is ongeveer 254,6 mijl (409,7 km) of 221,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de veerboot van Toulon naar Porto Vecchio?

Ja, Corsica Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Toulon en Porto Vecchio. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Toulon en Porto Vecchio.

Kan ik te voet reizen van Toulon naar Porto Vecchio?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten tussen Toulon en Porto Vecchio.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Toulon naar Porto Vecchio?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Toulon naar Porto Vecchio met Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Toulon - Porto Vecchio Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Corsica Ferries
Gemiddelde prijs 423 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 16h 32m
Snelste Zeiltijd 14h 0m
Eerste veerboot 17:00
Laatste veerboot 23:59
Afstand 221 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Toulon naar Porto Vecchio?

De reistijd per veerboot van Toulon naar Porto Vecchio is ongeveer 15h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Toulon naar Porto Vecchio?

De prijs van de ferry overtocht van Toulon naar Porto Vecchio kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Toulon naar Porto Vecchio is 389 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Toulon naar Porto Vecchio?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Toulon naar Porto Vecchio en dat is
  • Corsica Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Toulon naar Porto Vecchio?

Boek overtochten van Toulon naar Porto Vecchio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Toulon naar Porto Vecchio?

Ja, je kunt als voetpassagier van Toulon naar Porto Vecchio reizen met
  • Corsica Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Toulon naar Porto Vecchio?

Ja, je kunt met een voertuig van Toulon naar Porto Vecchio reizen met
  • Corsica Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Toulon naar Porto Vecchio?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Corsica Ferries

Wat is de afstand tussen Toulon en Porto Vecchio?

De afstand van Toulon naar Porto Vecchio is ongeveer 221 zeemijlen.

Toulon Gids

Toulon ligt aan de Middellandse Zeekust in het zuiden van Frankrijk. De stad is een grote Franse marinebasis en beschikt over een militaire haven die onder andere de thuisbasis is van het vliegdekschip Charles De Gaulle. Toulon kent een rijke geschiedenis als het gaat om het bouwen van schepen en het produceren van wijnen, wapens, papier, kaarten, schoenen, elektronische apparatuur en zelfs ruimtevaartapparatuur.

Het oude centrum van Toulon bevindt zich in het midden tussen de haven, de Boulevard de Strasbourg en Cours Lafayette. Hier vindt u smalle straatjes, fonteinen en de kathedraal. In Toulon worden iedere ochtend lokale gerechten verkocht en de regio staat bekend om de Provençaalse markt. Helaas raakte het oude centrum in de jaren tachtig en negentig in verval, maar gelukkig zijn veel fonteinen en pleintjes weer gerestaureerd. Ook zijn er de afgelopen jaren veel nieuwe winkels geopend.

Toulon beschikt over twee terminals met moderne faciliteiten waaronder cafetaria's, verkoopautomaten, een snackbar, toiletten en zowel short stay als long stay parkeerplaatsen. Vanuit Toulon vertrekken veerboten naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse en Civitavecchia.


Porto Vecchio Gids

De Corsicaanse stad Porto Vecchio ligt ongeveer 65 km ten oosten van Sartène en 25 km van Bonifacio. De jachthaven is gebouwd op ex-kwelders en blijft belangrijke voor de stad. Het was vanwege de moerassen dat deze regio niet eerder is ontwikkeld, omdat vol muggen en malaria waren tot de 20e eeuw, hoewel de citadel op de heuvel uit de 16e eeuw dateert. De moerassen werden in de 20e eeuw drooggelegd, waardoor de communicatieverbindingen van de stad werd verbeterd, en haar huidige rol als badplaats heeft ontwikkeld. De stad heeft twee verschillende gebieden populair bij de bezoekers: de citadel en de oude stad en de jachthaven. De jachthaven is zeer aantrekkelijk, met tal van cafés en restaurants met uitzicht op de haven en is een populaire plek om te promenade, en de perfecte plek om een zomerse avond door te brengen. De citadel en de straten van de oude stad dateren uit de 16e eeuw, toen de Genuezen gecontroleerde Corsica. Binnen de oude stad rond de Place de la République kunnen bezoekers de oorspronkelijke verdedigingswerken en wallen ontdekken, en mooie oude gebouwen op smalle straten en pleinen vol met pittoreske huizen zien.


Toulon naar Porto Vecchio Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Corsica Ferries 19:30 11:45 16 uur 15 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.