Corsica Linea
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Corsica Linea

Nieuwste aanbiedingen voor Corsica Linea

Corsica Linea

Corsica Linea is de nieuwe merknaam van Maritima Ferries. Corsica Linea is gericht op het aanbieden van de beste service aan het Franse eiland Corsica in de Middellandse Zee.

Corsica Linea belichaamt een nieuwe verandering van aandeelhouders. In januari 2016 werd Patrick Rocca gekozen als de nieuwe koper onder zijn dochteronderneming, MCM. Echter, na maanden juridische controverse, een consortium van 15 aandeelhouders in het kader van Corsica Maritima groep nam controle van het bedrijf en heeft besloten om een ​​nieuwe naam en verschillende kleuren te gebruiken.

De rode schepen van Corsica Linea bieden diensten het hele jaar door vanuit Marseille, de belangrijkste handelspartners haven van Frankrijk. Regelmatige overtochten naar de Corsicaanse havens van Ajaccio, Propriano, Bastia en Ile Rousse, evenals directe verbindingen naar de badplaats Porto-Vecchio worden ook verzorgd.

Uw vakantie begint het moment dat je aan boord van de Corsica Linea cruiseschepen stapt. De schepen zijn goed uitgerust met een scala van hutten en hun cruise ferry, 'Danielle Casanova' kan tot 2200 passagiers en 700 voertuigen vervoeren. Het schip Jean Nicoli is het eerste vernieuwde schip onder de Corsica Linea kleuren en het logo toont ook een hoofd van een Moor, het symbool van de Corsicaanse vlag.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Corsica Linea raadplegen en Corsica Linea veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Corsica Linea ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Corsica Linea klantenrecensies.

 • "Zeer tevreden."

  Prima geregeld en begeleiding ter plaatse!

  Lees meer Lees minder
 • "Goed ge-oliede organisatie"

  Mijn eerste ervaring met directferries heb ik recentelijk gehad, ik kan niets anders zeggen dat het een goede en georganiseerde organisatie is. Natuurlijk zijn er punten ter verbetering, maar de duidelijkheid van de website en de service bij telefonische vragen maken het dat wat gezegd wordt ook op de boot terug komt.

  Lees meer Lees minder
 • "Corsica Linea Marseille"

  De bewegwijzering in Marseille is abominabel, de diverse boten varen vanaf verschillende kades. Maar welke moet jij nu hebben. Informeer je nauwkeurig van te voren! Vervolgens blijk je nog ergens je boarding pass op te moeten halen maar waar (je hebt alleen een boekingsnummer van Direct Ferries). Gelukkig was de crew behulpzaam en via het boekingsnummer dat telefonisch werd doorgegeven werden de tickets bezorgd toen we in de rij stonden. Aan boord is het prima, een schone cabin en goede restaurants.

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht Marseille en Porto Vecchio "

  Zeer fijne en rustige vaart ,echt een aanrader. Ook de bemanning was geweldig en beleefd. Wij danken u voor de fijne veilige overtocht.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking