Alcudia
Mahon
Veerboten naar Menorca
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Alcudia - Mahon

Alcudia naar Mahon Veerboot

Er zijn ongeveer 2 wekelijkse afvaarten tussen Alcudia en Mahon. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Trasmed GLE. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Alcudia Mahon veerboten.

Alcudia Mahon Vaartijden

Alcudia Mahon veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Alcudia rond 03:31. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 3u 29m.

Alcudia Mahon Veerboot Prijzen

Alcudia Mahon veerboot prijzen variëren tussen €54* en €239*. De gemiddelde prijs is meestal €137*. De goedkoopste Alcudia Mahon veerboot prijzen beginnen vanaf €10*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €125*. De gemiddelde prijs voor een auto is €152*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Alcudia naar Mahon?

De afstand tussen Alcudia en Mahon is ongeveer 77,7 mijl (125,1 km) of 67,5 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Alcudia Mahon veerboot?

Ja, Trasmed GLE laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Alcudia en Mahon. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Alcudia en Mahon.

Kan ik te voet reizen van Alcudia naar Mahon?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Trasmed GLE tussen Alcudia en Mahon.

Alcudia Mahon Veerdienst schema's

  • Trasmed GLE - 2 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Alternatieven voor Alcudia - Mahon

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Mallorca naar Menorca.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Alcudia - Mahon Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming Spanje
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Trasmed GLE
Gemiddelde prijs 154 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 3h 29m
Eerste veerboot 03:31
Afstand 67 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Alcudia naar Mahon?

De reistijd per veerboot van Alcudia naar Mahon is ongeveer 3h 22m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Alcudia naar Mahon?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Alcudia naar Mahon. Dit zijn
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Alcudia naar Mahon?

Boek overtochten van Alcudia naar Mahon via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Alcudia Gids

De stad Alcúdia is gelegen in de Spaanse autonome gemeenschap van de Balearen. Alcúdia is het belangrijkste toeristische centrum in het noorden van het eiland Mallorca en is een groot resort die populair is bij gezinnen. De meeste hotels zijn gelegen in Port d'Alcudia en Platja d'Alcudia langs het 14 km lang strand dat helemaal doorloopt naar Can Picafort. In Alcúdia, de oude stad is goed bewaard gebleven met huizen die uit de 13e eeuw dateren. De oude stad is omringd door een middeleeuwse muur. De oorspronkelijke oude stad van Alcudia ligt op ongeveer 2 mijl landinwaarts van de haven.
Bezoekers die van plan zijn om Alcúdia met de auto of motor te bezieken kunnen dagelijks veerdiensten boeken vanuit Barcelona, Denia en Valencia, of van Alcúdia reizen naar Mallorca. In de zomermaanden biedt de veerbootmaatschappij Balearia rechtstreeks bootverbindingen van Barcelona naar Alcúdia. De normale reistijd is ongeveer 7 uur, maar dit kan 3 uur zijn als u een snelboot neemt. Reizen naar Alcúdia is over het algemeen goedkoper per boot.


Mahon Gids

Mahon (ook bekend als MAO) is de hoofdstad van het eiland Menorca, die deel uitmaakt van de Balearen. De historische hoofdstad biedt bezoekers de prachtige mix van oude en nieuwe architectuur. De stad van de unieke dualiteit als zowel een stad met een rijkdom aan Menorcaanse en Spaanse geschiedenis in haar gebouwen en de musea, plus een indrukwekkende en bloeiende natuurlijke haven. Mahon is een van de weinige natuurlijke diepwaterhavens in de wereld die enkele mijlen uitstrekt landinwaarts. Terwijl in Mahon bezoeken het Museu de Menorca, het grootste museum van het eiland die de eilanden archeologische verleden samen met een collectie van beeldende kunst; de 18e-eeuwse Xoriguer Gin Distillery gelegen op de Moll de Ponent havenfront waar bezoekers de enorme koperen ketels kunnen bewonderen, borrelen om de geest te produceren. Het eindproduct kan worden bemonsterd op het terrein en gekocht bij de distilleerderij winkel; maak een boottocht rond de haven dat is een van de beste manieren om te zien en te fotograferen de haven. Harbour rondleidingen duurt ongeveer een uur en tickets zijn verkrijgbaar bij de Xoriguer Gin Distillery in de buurt.

Mahon ferry haven heeft het hele jaar door afvaarten die de stad verbindt met Barcelona en Valencia op het Spaanse vasteland. U kunt ook veerboten nemen naar Palma en naar Alcudia, Mallorca en Ibiza, en naar Ciutadella in de zomermaanden.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.