Alcudia
Toulon
Veerboten naar Frankrijk
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Alcudia - Toulon

Veerboot van Alcudia naar Toulon

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Alcudia en Toulon. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Corsica Ferries. Alcudia Toulon veerboten kosten tussen €70 en €310, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Alcudia Toulon veerboten.

Alcudia Toulon Veerboot Tijden

De eerste Alcudia Toulon ferry vertrekt meestal vanuit Alcudia rond 07:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Alcudia naar Toulon?

Alcudia Toulon Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 15u 29m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 11u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Alcudia Toulon Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Alcudia naar Toulon. Deze afvaarten worden verzorgd door Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Alcudia Toulon Veerboot Prijzen

Alcudia Toulon veerboot prijzen variëren tussen €70* en €310*. De gemiddelde prijs is meestal €183*. De goedkoopste Alcudia Toulon veerboot prijzen beginnen vanaf €18*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €70*. De gemiddelde prijs voor een auto is €191*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Alcudia naar Toulon?

De afstand tussen Alcudia en Toulon is ongeveer 297,1 mijl (478,1km) of 258,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Alcudia Toulon veerboot?

Ja, Corsica Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Alcudia en Toulon. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Alcudia en Toulon.

Kan ik te voet reizen van Alcudia naar Toulon?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten tussen Alcudia en Toulon.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Alcudia naar Toulon?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten tussen Alcudia en Toulon met Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Mallorca naar Frankrijk.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Alcudia - Toulon Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Corsica Ferries
Gemiddelde prijs 232 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 15h 29m
Snelste Zeiltijd 11h 30m
Eerste veerboot 07:15
Laatste veerboot 23:59
Afstand 258 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Alcudia naar Toulon?

De reistijd per veerboot van Alcudia naar Toulon is ongeveer 12h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Alcudia naar Toulon?

De prijs van de ferry overtocht van Alcudia naar Toulon kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Alcudia naar Toulon is 214 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Alcudia naar Toulon?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Alcudia naar Toulon en dat is
  • Corsica Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Alcudia naar Toulon?

Boek overtochten van Alcudia naar Toulon via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Alcudia naar Toulon?

Ja, je kunt als voetpassagier van Alcudia naar Toulon reizen met
  • Corsica Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Alcudia naar Toulon?

Ja, je kunt met een voertuig van Alcudia naar Toulon reizen met
  • Corsica Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Alcudia naar Toulon?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Corsica Ferries

Wat is de afstand tussen Alcudia en Toulon?

De afstand van Alcudia naar Toulon is ongeveer 258 zeemijlen.

Alcudia Gids

De stad Alcúdia is gelegen in de Spaanse autonome gemeenschap van de Balearen. Alcúdia is het belangrijkste toeristische centrum in het noorden van het eiland Mallorca en is een groot resort die populair is bij gezinnen. De meeste hotels zijn gelegen in Port d'Alcudia en Platja d'Alcudia langs het 14 km lang strand dat helemaal doorloopt naar Can Picafort. In Alcúdia, de oude stad is goed bewaard gebleven met huizen die uit de 13e eeuw dateren. De oude stad is omringd door een middeleeuwse muur. De oorspronkelijke oude stad van Alcudia ligt op ongeveer 2 mijl landinwaarts van de haven.
Bezoekers die van plan zijn om Alcúdia met de auto of motor te bezieken kunnen dagelijks veerdiensten boeken vanuit Barcelona, Denia en Valencia, of van Alcúdia reizen naar Mallorca. In de zomermaanden biedt de veerbootmaatschappij Balearia rechtstreeks bootverbindingen van Barcelona naar Alcúdia. De normale reistijd is ongeveer 7 uur, maar dit kan 3 uur zijn als u een snelboot neemt. Reizen naar Alcúdia is over het algemeen goedkoper per boot.


Toulon Gids

De Franse stad Toulon ligt aan de Middellandse Zeekust, ten oosten van Marseille. Het is de hoofdstad van het departement Var in de Provence. Toulon is gelegen rond een rotsachtige baai en wordt beschut door de rotsen van de 'Faron' met hun eeuwenoude vestingwerken. Toulon heeft een grote haven die de thuisbasis vormt voor de Franse marinevloot. Veel bezoekers wandelen graag door het oude centrum dat wordt gekenmerkt door gerestaureerde oude gebouwen en nauwe straatjes met tal van restaurants en cafés. De populairste toeristische attractie is misschien wel het Arsenal de Toulon dat dateert uit de tijd van Hendrik de Vierde en werd geopend in 1680. Het gebouw is te breden via een poort uit 1738. Bezoekers kunnen zich vergapen aan een schitterende collectie van schilderijen waaronder een prachtig werk van de negentiende-eeuwse schilder Antoine Morel Fatio genaamd 'De haven van Toulon in 1854.'

Vanuit de haven van Toulon Vanuit Toulon vertrekken veerboten naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse en Civitavecchia. De haven beschikt over twee terminals met moderne voorzieningen zoals cafetaria's, verkoopautomaten, een snackbar, toiletten en short stay als long stay parkeerplaatsen.


Alcudia naar Toulon Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Corsica Ferries 17:00 09:00 16 uur vr
Corsica Ferries 17:00 11:00 18 uur Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.