Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Bastia Veerboot Haven

  • Bastia Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Bastia vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Bastia Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Bastia Veerdiensten

Bastia Gids

Wat is er te doen in Bastia?

De sfeer in Bastia is prettig en authentiek. In het oude centrum liggen charmante smalle straatjes en steegjes met gebouwen uit de achttiende eeuw. Uit verschillende ramen hangt was te drogen. Een van de grootste pleinen in het oude centrum is de Place du Marche, gedomineerd door de schitterende zestiende-eeuwse kerk Saint-Jean-Baptiste de Bastia. Vlakbij de kerk, aan de Rue Napoleon, bevindt zich het Oratoire St Roch met een mooi barok interieur. Bastia heeft twee havens: de oude, historische haven en een nieuwe modernere haven waar de veerboten uit Frankrijk en Italië arriveren. Aan de oude haven bevinden zich tal van bars en restaurants waar u uitstekend kunt eten en drinken. Probeer eens de overheerlijke nicci (crêpes) of bestel een glas Pietra (Corsicaans kastanjebier). Vanaf de Quai des Martyrs de la Liberation heeft u een prachtig uitzicht over de haven.

Vervoer

Bastia is een compacte stad die uitstekend al wandelend te verkennen is. Ook kunt u een bus of taxi nemen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.