Ciutadella
Alcudia
Veerboten naar Mallorca
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Ciutadella - Alcudia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Ciutadella - Alcudia

Ciutadella naar Alcudia Veerboot

De Ciutadella Alcudia veerdienst verbindt Menorca met Mallorca en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 4 keer per dag, Trasmediterranea 12 keer per week, Corsica Ferries 1 keer per week & de veerdienst van Menorca Lines vaart tot maximaal 11 keer per week.

Er is een totaal van 52 overtochten per week op de Ciutadella Alcudia route tussen Menorca en Mallorca en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Ciutadella - Alcudia

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Menorca naar Mallorca.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Ciutadella naar Alcudia?

  De reistijd per veerboot van Ciutadella naar Alcudia is ongeveer 1h 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Ciutadella naar Alcudia?

  De prijs van de ferry overtocht van Ciutadella naar Alcudia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ciutadella naar Alcudia is 129 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Ciutadella naar Alcudia?

  Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Ciutadella naar Alcudia. Dit zijn
  • Balearia
  • Trasmediterranea
  • Corsica Ferries
  • Menorca Lines
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ciutadella naar Alcudia?

  Boek overtochten van Ciutadella naar Alcudia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Ciutadella naar Alcudia?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Ciutadella naar Alcudia reizen met
  • Balearia
  • Trasmediterranea
  • Corsica Ferries
  • Menorca Lines
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Ciutadella naar Alcudia?

  Ja, je kunt met een voertuig van Ciutadella naar Alcudia reizen met
  • Balearia
  • Trasmediterranea
  • Corsica Ferries
  • Menorca Lines
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Alcudia naar Alcudia?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Balearia
  • Trasmediterranea
 • Wat is de afstand tussen Ciutadella en Alcudia?

  De afstand van Ciutadella naar Alcudia is ongeveer 42 zeemijlen.

Ciutadella Gids

Ciutadella de Menorca is een stad gelegen in het westen van het Balearische eiland Menorca, in Spanje. De stad is de oude hoofdstad van het eiland en heeft een historisch archeologisch erfgoed in de vorm van megalieten zoals de "Taulas", de Talaiot en de Navetas. De historische wijk genaamd "Es Born" is omgeven door mooie middeleeuwse straatjes vol met paleizen, kerken en forten. In de stad kunnen bezoekers de Ciutadella stadhuis bezoeken, het voormalige paleis van de Arabische gouverneur, het koninklijk paleis onder de Kroon van Aragon en wederom als paleis van een gouverneur, totdat de Britten de hoofdstad verplaatste naar de oostelijke stad van Mahon in 1722 . In de buurt van de stad zijn vele schilderachtige baaien en stranden te verkennen.
Ondanks het feite dat de stad niet meer de hoofdstad van Menorca is, Ciutadella is een religieuze centrum van het eiland gebleven. Het feest van Saint John, haar patroonheilige, vindt elk jaar plaats op 23 en 24 juni. De Kathedraal van Menorca, gelegen in de oude wijk van Cuitadella, werd gebouwd in 1287 op de fundamenten van een oudere moskee.


Alcudia Gids

De Balearen stad van Alcudia is de belangrijkste toeristische bestemming op het eiland op het Spaanse eiland Mallorca. De oude stad heeft een 14e-eeuwse muur en het is mogelijk te intensiveren op de muur en volg het bijna allemaal rond het dorp. Er zijn resten van een Romeinse stad, net buiten de middeleeuwse stadsmuren, in de voorkant van de kerk van St. Jaume, die behoren tot de oude stad van Pollentia. Ten noorden van de stad is een stier ring die teruggaat tot de 19e eeuw. De oude stad herbergt een markt op zondag en dinsdag het hele jaar door en binnen de muren zijn er diverse populaire restaurants en bistro's bekend om goede huisgemaakte gerechten in kleine instellingen. In Port d'Alcudia merendeel van de restaurants bevinden zich rond de jachthaven.

De haven van Alcudia heeft veerdiensten vanaf Barcelona, Denia en Valencia. De normale reistijd is 7 uur, maar dit kan worden verminderd tot 3 uur als een Fast-Ferry genomen. Het is goedkoper om per boot naar het eiland te reizen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.