Nice
Porto Vecchio
Veerboten naar Corsica
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Nice - Porto Vecchio

Veerboot van Nice naar Porto Vecchio

Deze route wordt aangeboden door Corsica Ferries. Nice Porto Vecchio veerboten kosten tussen €158 en €731, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Nice Porto Vecchio veerboten.

Nice Porto Vecchio Veerboot Tijden

De eerste Nice Porto Vecchio ferry vertrekt meestal vanuit Nice rond 07:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Nice naar Porto Vecchio?

Nice Porto Vecchio Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 13h 54m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 11h 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Nice Porto Vecchio Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Nice naar Porto Vecchio verzorgd door Corsica Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Nice Porto Vecchio Veerboot Prijzen

Nice Porto Vecchio veerboot prijzen variëren tussen €158* en €731*. De gemiddelde prijs is €452*. De goedkoopste Nice Porto Vecchio veerboot prijzen beginnen vanaf €25*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €177*. De gemiddelde prijs voor een auto is €496*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Nice naar Porto Vecchio?

De afstand tussen Nice en Porto Vecchio is ongeveer 199,8 mijl (321,5 km) of 173,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Nice Porto Vecchio ferry?

Ja, Corsica Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Nice en Porto Vecchio. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Nice en Porto Vecchio.

Kan ik te voet reizen van Nice naar Porto Vecchio?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten tussen Nice en Porto Vecchio.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Nice naar Porto Vecchio?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Nice naar Porto Vecchio met Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Frankrijk naar Corsica.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Nice - Porto Vecchio Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Corsica Ferries
Gemiddelde prijs 574 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 13h 54m
Snelste Zeiltijd 11h 30m
Eerste veerboot 07:30
Laatste veerboot 23:59
Afstand 173 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Nice naar Porto Vecchio?

De reistijd per veerboot van Nice naar Porto Vecchio is ongeveer 15h 31m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Nice naar Porto Vecchio?

De prijs van de ferry overtocht van Nice naar Porto Vecchio kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Nice naar Porto Vecchio is 529 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Nice naar Porto Vecchio?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Nice naar Porto Vecchio en dat is
  • Corsica Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Nice naar Porto Vecchio?

Boek overtochten van Nice naar Porto Vecchio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Nice naar Porto Vecchio?

Ja, je kunt als voetpassagier van Nice naar Porto Vecchio reizen met
  • Corsica Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Nice naar Porto Vecchio?

Ja, je kunt met een voertuig van Nice naar Porto Vecchio reizen met
  • Corsica Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Nice naar Porto Vecchio?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Corsica Ferries

Wat is de afstand tussen Nice en Porto Vecchio?

De afstand van Nice naar Porto Vecchio is ongeveer 173 zeemijlen.

Nice Gids

Nice ligt aan de zuidoostkust van Frankrijk aan de Middellandse Zee. Het is na Marseille de tweede grootste stad in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur. Nice heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld op economisch, cultureel, artistiek en architectonisch gebied. Nice is een populaire toeristische bestemming en ligt op korte rijafstand van andere populaire vakantiebestemmingen zoals Cannes, Antibes en Villefranche-sur-Mer. Nice is erg populair onder welgestelde toeristen en rondom de Promenade des Anglais bevinden zich verschillende luxe hotels. Daarnaast beschikt de stad over een goed aanbod van backpacker hostels en goedkopere hotels. Nice staat verder bekend om haar prachtige villa's met adembenemend uitzicht over de kustlijn van de Franse Rivièra en de omliggende heuvels en wijngaarden.

De haven van Nice bevindt zich in het hart van de stad. Passagiers kunnen hier aan boord stappen van veerdiensten naar Corsica, Calvi, Bastia, Ajaccio en Ile Rousse. De haven beschikt over twee terminals met een informatiebalie, parkeerplaats, douches, toiletten, telefoons en babyverschoonruimte.


Porto Vecchio Gids

De Corsicaanse stad Porto Vecchio ligt ongeveer 65 km ten oosten van Sartène en 25 km van Bonifacio. De jachthaven is gebouwd op ex-kwelders en blijft belangrijke voor de stad. Het was vanwege de moerassen dat deze regio niet eerder is ontwikkeld, omdat vol muggen en malaria waren tot de 20e eeuw, hoewel de citadel op de heuvel uit de 16e eeuw dateert. De moerassen werden in de 20e eeuw drooggelegd, waardoor de communicatieverbindingen van de stad werd verbeterd, en haar huidige rol als badplaats heeft ontwikkeld. De stad heeft twee verschillende gebieden populair bij de bezoekers: de citadel en de oude stad en de jachthaven. De jachthaven is zeer aantrekkelijk, met tal van cafés en restaurants met uitzicht op de haven en is een populaire plek om te promenade, en de perfecte plek om een zomerse avond door te brengen. De citadel en de straten van de oude stad dateren uit de 16e eeuw, toen de Genuezen gecontroleerde Corsica. Binnen de oude stad rond de Place de la République kunnen bezoekers de oorspronkelijke verdedigingswerken en wallen ontdekken, en mooie oude gebouwen op smalle straten en pleinen vol met pittoreske huizen zien.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.