Marseille
Porto Vecchio
Veerboten naar Corsica
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Marseille - Porto Vecchio

Veerboot van Marseille naar Porto Vecchio

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Marseille en Porto Vecchio. 3 maatschappijen varen deze route Corsica Linea & La Meridionale & La Méridionale II en loopt het hele jaar door. Marseille Porto Vecchio veerboten kosten tussen €155 en €944, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Marseille Porto Vecchio veerboten.

Marseille Porto Vecchio Veerdienst Tijden

De eerste Marseille Porto Vecchio ferry vertrekt meestal vanuit Marseille rond 17:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:30.

Hoe lang is de veerboot van Marseille naar Porto Vecchio?

Marseille Porto Vecchio Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 14h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 14u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Marseille Porto Vecchio Dienstregelingen

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Marseille naar Porto Vecchio. Deze afvaarten worden verzorgd door Corsica Linea & La Meridionale & La Méridionale II. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Marseille Porto Vecchio Veerboot Prijzen

Marseille Porto Vecchio veerboot prijzen variëren tussen €155* en €944*. De gemiddelde prijs is €515*. De goedkoopste Marseille Porto Vecchio veerboot prijzen beginnen vanaf €41*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €241*. De gemiddelde prijs voor een auto is €585*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Marseille naar Porto Vecchio?

De afstand tussen Marseille en Porto Vecchio is ongeveer 296,0 mijl (476,3 km) of 257,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de veerboot Marseille-Porto Vecchio?

Ja, Corsica Linea, La Meridionale, La Méridionale II staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Marseille en Porto Vecchio. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Marseille en Porto Vecchio.

Kan ik te voet reizen van Marseille naar Porto Vecchio?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Linea, La Meridionale, La Méridionale II tussen Marseille en Porto Vecchio.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Marseille naar Porto Vecchio?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Marseille naar Porto Vecchio met Corsica Linea, La Meridionale. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis mogelijk in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Marseille - Porto Vecchio Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Corsica Linea & La Meridionale & La Méridionale II
Gemiddelde prijs 655 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 14h 0m
Eerste veerboot 17:30
Afstand 257 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Marseille naar Porto Vecchio?

De reistijd per veerboot van Marseille naar Porto Vecchio is ongeveer 14h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Marseille naar Porto Vecchio?

De prijs van de ferry overtocht van Marseille naar Porto Vecchio kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Marseille naar Porto Vecchio is 602 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Marseille naar Porto Vecchio?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Marseille naar Porto Vecchio. Dit zijn
 • Corsica Linea
 • La Meridionale

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Marseille naar Porto Vecchio?

Boek overtochten van Marseille naar Porto Vecchio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Marseille naar Porto Vecchio?

Ja, je kunt als voetpassagier van Marseille naar Porto Vecchio reizen met
 • La Meridionale

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Marseille naar Porto Vecchio?

Ja, je kunt met een voertuig van Marseille naar Porto Vecchio reizen met
 • La Meridionale

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Marseille naar Porto Vecchio?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • La Meridionale

Wat is de afstand tussen Marseille en Porto Vecchio?

De afstand van Marseille naar Porto Vecchio is ongeveer 257 zeemijlen.

Marseille Porto Vecchio Veerboot klantenrecensies

 • "Corsica Linea Marseille"

  De bewegwijzering in Marseille is abominabel, de diverse boten varen vanaf verschillende kades. Maar welke moet jij nu hebben. Informeer je nauwkeurig van te voren! Vervolgens blijk je nog ergens je boarding pass op te moeten halen maar waar (je hebt alleen een boekingsnummer van Direct Ferries). Gelukkig was de crew behulpzaam en via het boekingsnummer dat telefonisch werd doorgegeven werden de tickets bezorgd toen we in de rij stonden. Aan boord is het prima, een schone cabin en goede restaurants.

  'Jean Nicoli' travelled on Jean Nicoli

  Lees meer Lees minder

Marseille Gids

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van het land. De haven van de stad is ook de grootste commerciële haven van Frankrijk. De belangrijkste verkeersader van de stad strekt zich uit naar het oosten van de Oude Haven (Vieux Port) naar de Réformés kwartaal. Twee grote forten flankeren de ingang van de oude haven-Fort Saint-Nicolas aan de zuidzijde en het Fort Saint-Jean in het noorden. Verder uit in de baai van Marseille is de Frioul-archipel, liggen vier eilanden, waarvan één de locatie van Château d'If is, beroemd gemaakt door de Dumas roman De graaf van Monte Cristo. Het centrum van Marseille heeft een aantal autovrije zones, met name rue St Ferréol, Cours Julien nabij het Conservatorium, de Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves uit de oude haven en het gebied rond het Hôtel de Ville.

Vier veerbootmaatschappijen bieden veerdiensten van Marseille naar Corsica, Sardinië, Algerije en Tunesië. Er zijn vier verschillende terminals, allemaal gelegen in de "gares maritimes sud" (zuidelijke terminals) district. Nationale Terminals een en twee zijn voor passagiers van en naar Corsica en Sardinië, terwijl International Terminals drie en vier zijn voor passagiers van en naar Algerije en Tunesië.


Porto Vecchio Gids

De Corsicaanse stad Porto Vecchio ligt ongeveer 65 km ten oosten van Sartène en 25 km van Bonifacio. De jachthaven is gebouwd op ex-kwelders en blijft belangrijke voor de stad. Het was vanwege de moerassen dat deze regio niet eerder is ontwikkeld, omdat vol muggen en malaria waren tot de 20e eeuw, hoewel de citadel op de heuvel uit de 16e eeuw dateert. De moerassen werden in de 20e eeuw drooggelegd, waardoor de communicatieverbindingen van de stad werd verbeterd, en haar huidige rol als badplaats heeft ontwikkeld. De stad heeft twee verschillende gebieden populair bij de bezoekers: de citadel en de oude stad en de jachthaven. De jachthaven is zeer aantrekkelijk, met tal van cafés en restaurants met uitzicht op de haven en is een populaire plek om te promenade, en de perfecte plek om een zomerse avond door te brengen. De citadel en de straten van de oude stad dateren uit de 16e eeuw, toen de Genuezen gecontroleerde Corsica. Binnen de oude stad rond de Place de la République kunnen bezoekers de oorspronkelijke verdedigingswerken en wallen ontdekken, en mooie oude gebouwen op smalle straten en pleinen vol met pittoreske huizen zien.


Marseille naar Porto Vecchio Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
La Meridionale 17:30 07:30 14 uur di, do, za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.