Piombino
Bastia
Veerboten naar Corsica
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Piombino - Bastia

Veerboot van Piombino naar Bastia

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Piombino en Bastia. 2 maatschappijen varen deze route Corsica Ferries & Moby Lines en dit het hele jaar door. Piombino Bastia veerboten kosten tussen €154 en €508, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Piombino Bastia veerboten.

Piombino Bastia Veerboot Tijden

De eerste Piombino Bastia veerboot vertrekt meestal vanuit Piombino rond 08:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:20.

Hoe lang is de veerboot van Piombino naar Bastia?

Piombino Bastia Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u54m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 35m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Piombino Bastia Veerdienstregelingen

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten van Piombino naar Bastia. Deze afvaarten worden verzorgd door Corsica Ferries & Moby Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Piombino Bastia Veerboot Prijzen

Piombino Bastia veerboot prijzen variëren tussen €154* en €508*. De gemiddelde prijs is €334*. De goedkoopste Piombino Bastia veerboot prijzen beginnen vanaf €22*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €140*. De gemiddelde prijs voor een auto is €347*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Piombino naar Bastia?

De afstand tussen Piombino en Bastia is ongeveer 77,0 mijl (123,9 km) of 66,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Piombino Bastia veerboot?

Ja, Corsica Ferries, Moby Lines staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Piombino en Bastia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Piombino en Bastia.

Kan ik te voet reizen van Piombino naar Bastia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten, Moby Lines tussen Piombino en Bastia.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Piombino naar Bastia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Piombino naar Bastia met Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Piombino - Bastia

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Corsica.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Piombino - Bastia Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Corsica Ferries & Moby Lines
Gemiddelde prijs 424 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 2h 54m
Snelste Zeiltijd 2h 35m
Eerste veerboot 08:30
Laatste veerboot 18:20
Afstand 66 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Piombino naar Bastia?

De reistijd per veerboot van Piombino naar Bastia is ongeveer 2h 47m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Piombino naar Bastia?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Piombino naar Bastia. Dit zijn
  • Corsica Ferries
  • Moby Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piombino naar Bastia?

Boek overtochten van Piombino naar Bastia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Piombino Gids

Piombino is een Italiaanse havenstad in de provincie Livorno in Toscane. De stad is gelegen op de grens tussen de Tyrreense Zee en de Ligurische Zee. Piombino ligt als het ware recht tegenover het eiland Elba, aan de noordkant van de regio Maremma. Piombino was oorspronkelijk een Etruscische haven en vormde in de Middeleeuwen een belangrijke haven binnen de republiek Pisa. De beste tijd om een bezoek te brengen aan Piombino is augustus, wanneer het Agosto con Gusto plaatsvindt. Dit geweldige festival is een ode aan de culinaire tradities van de stad en u heeft de kans om geweldige gerechten en wijnen uit te proberen. Bezoekjes aan het Castello di Populonia en het Citadel mogen eveneens niet ontbreken. In Piombino zijn nog veel sporen te vinden van het Etruskische en Romeinse verleden. Actievelingen kunnen wandel- en fietstochten maken langs de kustlijn in de richting van de moderne haven van Salivoli. Vanuit de haven van Piombino varen veerboten rechtstreeks naar de eilanden van de Toscaanse Archipel (Elba ligt op slechts 10 km van de kust), en naar Sardinië en Corsica.


Bastia Gids

Bastia is gelegen aan de oostkust van het Franse eiland Cosrica. De stad ligt als het ware tegenover Italië en kijkt uit op de Toscaanse Archipel. Ten noorden van Bastia bevindt zich le Cap Corse, een schiereiland dat beschikt over pittoreske dorpjes en een natuurreservaat waar het prachtig wandelen is. Net als veel andere Corsicaanse steden gaat de geschiedenis van Bastia terug tot het bewind van de Genuezen in de veertiende eeuw. In het zuiden van de stad vindt u oude huizen die zijn geclusterd rondom de vissershaven. Dit gedeelte van de stad doet een beetje aan Venetië denken. Vanuit de haven kunt u door de Jardin Romnieu naar de citadel wandelen. De citadel was het oorspronkelijke Genuese stadje dat werd beschermd door vijftiende-eeuwse verdedigingsmuren. U betreedt de citadel door de Porte Louis XVI.

De veerhaven van Bastia verbindt de stad met Frankrijk (Marseille, Nice en Toulon) en Italië (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona en Portoferraio).


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.