NLG
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor NLG

NLG

Navigazione Libera del Golfo (NLG) biedt al meer dan 80 jaar veerdiensten aan. Het routenetwerk beslaat de eilanden in de Golf van Napels, de Tremitische Eilanden, de Pontijnse Eilanden en de Amalfikust.

De maritieme wortels van NLG gaan terug tot de 17e eeuw. NLG is eigendom van de familie Aponte en beschikt over moderne en efficiënte veerboten met hydropropellers en 2 DSC catamarans. Het vlaggenschip Picasso werd aangekocht in 2007.

NLG staat voor goede mix van traditioneel en modern. Dankzij de uitstekende klantenservice is het een zeer populaire scheepvaartmaatschappij. Met NLG kunt u op een comfortabele manier de prachtige Italiaanse eilanden ontdekken.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu NLG dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle NLG routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

NLG klantenrecensies.

 • "Capri"

  Super netjes personeel behulp zaak fijne trip

  Lees meer Lees minder
 • "Sorrento naar Napoli"

  Prima Ferry verbinding tussen Sorrento en Napoli. NLG IS ZEER PROFESSIONEEL. Onderscheidt zich echt van de andere Gerrits. Punctueel en airconditioned wat zeer aangenaam is in de zomer. Vertrekt ook stipt op tijd wat bij andere maatschappijen vaak niet het geval is. Aanrader! Catering niet uitgeprobeerd dus geenbidee vandaar de drie sterren

  Lees meer Lees minder
 • "Snelle overtocht "

  We hadden online de tickets geboekt. Op de dag zelf was het nog lastig de plaats van de boot zelf te vinden. Er staat geen adres op de website of in de bevestiging. We hebben t met vragen gevonden. Eenmaal op de plek, was alles duidelijk en goed verzorgd. Vriendelijk en attent personeel, mooie boot en snelle overtocht.

  Lees meer Lees minder
 • "Zéér tevreden"

  Wij twijfelden om vanuit de luchthaven met de taxi naar Amalfi te rijden of via de ferry. Het scheelt in tijd een halfuurtje en in budget €100 dus de keuze was snel gemaakt. Het was een top ervaring om vanuit Napels langs de kust af te varen naar Amalfi en te kunnen genieten van het uitzicht en de kustlijn. Ik zou deze transportwijze aan iedereen aanraden. Ter plaatse hebben we ons zoveel mogelijk via de ferries proberen verplaatsen. Het was vooraf wat 'ingewikkeld' om te boeken omdat sommigen zeiden dat je best via Salerno naar Amalfi vaart terwijl er perfect een rechtstreekse ferry is vanuit Napels. Maar in de stadjes/dorpjes zelf zijn de locketten héél duidelijk mbt de ferry-tarieven en tijdstippen.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.