NLG
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor NLG

Nieuwste aanbiedingen voor NLG

NLG

Navigazione Libera del Golfo (NLG) biedt al meer dan 80 jaar veerdiensten aan. Het routenetwerk beslaat de eilanden in de Golf van Napels, de Tremitische Eilanden, de Pontijnse Eilanden en de Amalfikust.

De maritieme wortels van NLG gaan terug tot de 17e eeuw. NLG is eigendom van de familie Aponte en beschikt over moderne en efficiënte veerboten met hydropropellers en 2 DSC catamarans. Het vlaggenschip Picasso werd aangekocht in 2007.

NLG staat voor goede mix van traditioneel en modern. Dankzij de uitstekende klantenservice is het een zeer populaire scheepvaartmaatschappij. Met NLG kunt u op een comfortabele manier de prachtige Italiaanse eilanden ontdekken.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu NLG dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle NLG routes

NLG klantenrecensies.

 • "Dolfijnen op weg naar Capri !"

  Gelukkig een open boot op de heenreis en zagen dolfijnen !! Helaas een bug bij aankoop van de kaartjes, maar van dubbele betaling is terugstorten per mail bevestigd.

  Lees meer Lees minder
 • "Direct Ferries geeft onduidelijk aan welke haven."

  Doordat niet stond aangeven op het ticket vanuit welke haven in Salerno de boot vertrok bijna de boot gemist... Zou erg fijn zijn als het adres van de haven werd aangegeven door direct Ferries als een ticket wordt gekocht. Verder prima boot reis.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Alles ging volgens plan.boot makkelijk te vinden

  Lees meer Lees minder
 • "Excellent transfer"

  Quick, punctual.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking