moby_lines_moby_aki

Moby Aki

Verzorgd door Moby Lines op de route Livorno Olbia

Moby Aki is groot, snel, en is in staat om een grote aantal voertuigen en passagiers te vervoeren. De faciliteiten aan boord omvatten o.a. ongeveer 300 hutten, genoeg plaatsen om rustig te drinken of te eten, zwembad met zonneterras en speelruimte.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Het schip beschikt over een selectie van en-suite binnen en buitenhutten (met uitzicht op zee) met airconditioning, junior suites voor maximaal 4 personen, en een zitruimte met gereserveerde zitplaatsen.

Eten en drinken aan boord

Het schip heeft genoeg plaatsen aan boord van de Moby Aki waar u wat kunt eten, drinken en ontspannen. Het à la carte restaurant biedt een breed scala aan gerechten met een gevarieerd menu, bereid met mediteranische ingredienten door ervaren chefs. Het zelfbedieningsrestaurant serveert warm en koude gerechten, en biedt een kindermenu. Italiaanse Pizza is verkrijgbaar bij de pizzapoint. Het schip beschikt ook over vesrchillende cafe's, snackbar en een ijs winkel. Gelegen op het zonnedek, de Lido Bar serveert frise en alcoholische dranken waaronder cocktails. Voor een rustig omgeving waar u van een drankje of zelfs een pint kunt genieten, misschien met live piano muziek, dan kunt u terecht bij de Piano Bar. De coffee shop heeft een grote TV scherm, waar u grote sportwedstrijden en nieuws updates kunt bekijken.

Shoppen aan boord

In de winkel aan boord van de Moby Aki vindt u onder andere kleding, snoep, speelgoed, kaarten, tijdschriften en boeken.

Extra faciliteiten aan boord

Naast de reeds vermelde faciliteiten, beschikt de luxe Moby Aki over een zwembad met zonnedek, panoramische lounge, kennels voor huisdieren en satelliet televisie.

Reizen met kinderen

Voor kinderen is reizen met Moby Lines een spannende avontuurlijke ervaring, niet in het minst vanwege de Looney Tunes figuren die overal aan boord te vinden zijn. Moby Aki beschikt over 'Children's World', een speciale speelplaats voor kinderen. Voor de oudere kinderen is er een videogames gebied, vol met spelletjes.

Toegankelijkheid

Als u hulp nodig tijdens uw reis, dient u ervoor te zorgen dat u minste twee uur voor de vertrektijd aanwezig bent in de haven. Het check-in personeel zal ervoor zorgen dat uw voertuig binnen bereik wordt geparkeerd.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Moby Aki gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Moby Aki Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip