Cavo naar Piombino Veerboot

De Cavo Piombino veerdienst verbindt Elba met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Moby Lines veerdienst gaat tot 5 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 30 minuten Terwijl de Toremar veerdienst loopt tot 5 keer per dag met een duur van 20 min.

Dus dat is een totaal van 10 overtochten per dag op de Cavo Piombino route tussen Elba en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Cavo naar Piombino Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Elba naar Italië pagina.

Cavo - Piombino Veerbootmaatschappij

  • Moby Lines
    • 5 Afvaarten / Dag 30 min
    • Prijsaanvraag
  • Toremar
    • 5 Afvaarten / Dag 20 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Cavo Piombino tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Cavo Piombino boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Cavo Gids

Cavo is een stad en haven gelegen op het eiland Elba aan de Middellandse Zee. Cavo is het grootste eiland van de Toscaanse Archipel en maakt ook deel uit van de archipel Toscano National Park. Elba is ook de derde grootste eiland van Italië na Sicilië en Sardinië.
Elba is wereldwijd bekend om zijn heldere en blauwe zee en prachtige stranden. Het eiland heeft heeft een prachtig landschap op zowel land als zee en is een ‘must see’ bestemming voor Toscane-bezoekers. Voor bezoekers op zoek naar meer dan relaxen op één van de stranden op het eiland, Elba is de perfecte plek om te duiken en snorkelen dankzij haar rijke wateren, de thuisbasis van vele soorten vis. Op het land kunnen bezoekers wandelen of mountainbiken in de bergen of genieten van een rondje golf.
Het eiland is verbonden met het vasteland via boottochten verzorgd door de drie veerbootmaatschappijen, Toremar, Moby Lines en Blunavy, alle maatschappijen bieden overtochten tussen Piombino en Portoferraio, de hoofdstad in het noorden, en Cavo, Rio Marina en Porto Azzurro, aan de oostkust van het eiland.

Piombino Gids

Vroeger de oude haven van Falesia, de Italiaanse stad Piombino biedt tegenwoordig twee panoramische uitzichten van de spectaculaire kustlijn aan bezoekers. Piazza Bovio is een natuurlijk terras met een prachtig uitzicht over de zee en de oude haven is de perfecte plek om het hectische activiteit van de vissershaven te bekijken. Geplaveide straten zijn bezaaid met restaurants en wijnbars waar u kunt genieten van de vangst van de dag en lokale wijnen. De regio is rijk aan culinaire aanbod, inclusief baccalà en aardappelen, de lokale vis stoofpot - Caciucco, inktvis, en gestoofd of gevuld mosselen. Een wandeling door "Klein Parijs", waarvan de naam verwijst naar de regel van Elisa Bonaparte, neemt de bezoekers mee langs historische gebouwen die het belang van Piombino tijdens de Middeleeuwen en de Renaissance markeren. Deze omvatten de Rivellino, het Palazzo Nuovo, en de 16e-eeuwse kasteel gebouwd door Cesare Borgia om de stad te verdedigen.

Vanuit de haven van Piombino vertrekken veerboten direct naar de eilanden van de Toscaanse archipel (Elba Island is slechts 10 km van de kust), en naar Sardinië en Corsica.