Piombino
Olbia
Veerboten naar Sardinië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Piombino - Olbia

Veerboot van Piombino naar Olbia

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Piombino en Olbia. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Moby Lines. Piombino Olbia veerboten kosten tussen €131 en €519, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Piombino Olbia veerboten.

Piombino Olbia Veerboot Tijden

De eerste Piombino Olbia veerboot vertrekt meestal vanuit Piombino rond 14:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 14:45.

Hoe lang is de veerboot van Piombino naar Olbia?

Piombino Olbia Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 5u30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Piombino Olbia Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Piombino naar Olbia. Deze afvaarten worden verzorgd door Moby Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Piombino Olbia Veerboot Prijzen

Piombino Olbia veerboot prijzen variëren tussen €131* en €519*. De gemiddelde prijs is €289*. De goedkoopste Piombino Olbia veerboot prijzen beginnen vanaf €30*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €144*. De gemiddelde prijs voor een auto is €283*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Piombino naar Olbia?

De afstand tussen Piombino en Olbia is ongeveer 153,7 mijl (247,4 km) of 133,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Piombino Olbia veerboot?

Ja, Moby Lines laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Piombino en Olbia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Piombino en Olbia.

Kan ik te voet reizen van Piombino naar Olbia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Moby Lines tussen Piombino en Olbia.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Piombino naar Olbia?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Piombino naar Olbia.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Piombino - Olbia Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Moby Lines
Gemiddelde prijs 368 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 5h 30m
Eerste veerboot 14:45
Afstand 133 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Piombino naar Olbia?

De reistijd per veerboot van Piombino naar Olbia is ongeveer 5h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Piombino naar Olbia?

De prijs van de ferry overtocht van Piombino naar Olbia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piombino naar Olbia is 339 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Piombino naar Olbia?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Piombino naar Olbia en dat is
 • Moby Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piombino naar Olbia?

Boek overtochten van Piombino naar Olbia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Piombino naar Olbia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Piombino naar Olbia reizen met
 • Moby Lines

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Piombino naar Olbia?

Ja, je kunt met een voertuig van Piombino naar Olbia reizen met
 • Moby Lines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Piombino naar Olbia?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Piombino en Olbia?

De afstand van Piombino naar Olbia is ongeveer 133 zeemijlen.

Piombino Olbia Veerboot klantenrecensies

 • "piombino-olbia"

  zeer mooi schip, alles ging vlot prachtige overvaart.

  'Moby Tommy' travelled on Moby Tommy

  Lees meer Lees minder
 • "Prima geregeld"

  Al eerder goede ervaringen opgedaan met Moby Lines. Ook nu weer bevestigd van goede service en klantvriendelijkheid. Bij aankomst niet eerst naar het kantoor voor de tickets, maar meteen door naar de opstelplaats, reserveringsbewijs overhandigen, waarna ter plekke je ticket wordt uitgedraaid. Opvallend hoe vriendelijk alle medewerkers op de boot zijn en hoe ze allemaal hun best doen om Engels te spreken. Ook de omroepberichten zijn tweetalig, Italiaans en Engels. De boot is keurig schoon, modern, ruim ingericht, met veel zitplaatsen binnen. Helaas op het dek geen stoelen. Een klapstoeltje meenemen is dus handig. De boot verstrekt stipt op tijd. Moby Lines is een voorbeeld voor andere maatschappijen naar Sardinië.

  'Moby Tommy' travelled on Moby Tommy

  Lees meer Lees minder

Piombino Gids

Piombino is een Italiaanse havenstad in de provincie Livorno in Toscane. De stad is gelegen op de grens tussen de Tyrreense Zee en de Ligurische Zee. Piombino ligt als het ware recht tegenover het eiland Elba, aan de noordkant van de regio Maremma. Piombino was oorspronkelijk een Etruscische haven en vormde in de Middeleeuwen een belangrijke haven binnen de republiek Pisa. De beste tijd om een bezoek te brengen aan Piombino is augustus, wanneer het Agosto con Gusto plaatsvindt. Dit geweldige festival is een ode aan de culinaire tradities van de stad en u heeft de kans om geweldige gerechten en wijnen uit te proberen. Bezoekjes aan het Castello di Populonia en het Citadel mogen eveneens niet ontbreken. In Piombino zijn nog veel sporen te vinden van het Etruskische en Romeinse verleden. Actievelingen kunnen wandel- en fietstochten maken langs de kustlijn in de richting van de moderne haven van Salivoli. Vanuit de haven van Piombino varen veerboten rechtstreeks naar de eilanden van de Toscaanse Archipel (Elba ligt op slechts 10 km van de kust), en naar Sardinië en Corsica.


Olbia Gids

De Italiaanse stad Olbia ligt in het noorden van Sardinië. Olbia staat bekend als toegangspoort tot de Costa Smeralde en biedt voorzieningen voor toeristen. In het oude centrum bevinden zich verschillende historische bezienswaardigheden zoals een Romeins badhuis en een indrukwekkende granieten kerk, de Basilica di San Simplicio. Deze Middeleeuwse kerk is zeer populair onder toeristen en beschikt over twee schitterende fresco's. Op het fresco aan de linkerzijde staat San Simplicio afgebeeld, de patroonheilige van de stad Olbia. In mei van elk jaar vormt Olbia het toneel voor het Festa di San Simplicio, het grootste festival van de stad.

De haven van Olbia ligt op een eiland dat via een lange dijkweg is verbonden met de stad. Vanuit de haven vertrekken dagelijks veerboten naar bestemmingen op het Italiaanse vasteland zoals Genua en Civitavecchia, in de buurt van Rome. Daarnaast vertrekken veerboten naar andere bestemmingen vanuit Golfo Aranci, een haven ten noorden van Olbia.


Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.