moby_lines_moby_fantasy

Moby Fantasy

Verzorgd door Moby Lines

De Moby Fantasy is een luxe schip met een grote capaciteit voor voertuigen en passagiers. De faciliteiten aan boord omvatten o.a. een cafetaria, een pianobar met live muziek, zelfbedieningsrestaurant, een zwembad (ook een kinderzwembad), panoramische veranda, boetiek, en-suite cabines en zitplaatsen in de lounge.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Het schip beschikt over een selectie van 2-persoons en 4-persoons en-suite binnen en buitenhutten (met uitzicht op zee) met airconditioning, en een zitruimte met gereserveerde zitplaatsen.

Eten en drinken aan boord

De Moby Fantasy beschikt over een à la carte en zelfbedieningsrestaurant, met mediteranische gerechten. Het cafe en de coffee shop serveren snacks en warm en koude dranken. Na het eten kunt u samen met vrienden ontspannen en genieten van live muziek in de piano bar.

Shoppen aan boord

In de winkel aan boord van de Moby Fantasy vindt u onder andere kleding, kinderspeelgoed, kaarten, tijdschriften en boeken.

Extra faciliteiten aan boord

In de zomer kunt u een duik nemen in het Moby Fantasy zwembad of genieten van het uitzicht vanuit de panoramische veranda.

Reizen met kinderen

Voor kinderen is reizen met Moby Lines een spannende avontuurlijke ervaring, niet in het minst vanwege de Looney Tunes figuren die overal aan boord te vinden zijn. Moby Fantasy beschikt over 'Children's World', een speciale speelplaats voor kinderen. Voor de oudere kinderen is er een videogames gebied, vol met spelletjes.

Toegankelijkheid

Als u hulp nodig tijdens uw reis, dient u ervoor te zorgen dat u minste twee uur voor de vertrektijd aanwezig bent in de haven. Het check-in personeel zal ervoor zorgen dat uw voertuig binnen bereik wordt geparkeerd.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Moby Fantasy gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Moby Fantasy Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip