COVID-19 Reisinformatie Om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te garanderen, heeft Toremar samengewerkt met gezondheids- en regelgevende instanties om de beste procedures in te voeren om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De onderstaande preventieve maatregelen zijn getroffen om je in staat te stellen om veilig en met vertrouwen te reizen:
 • De ventilatie en air conditioning systemen aan boord maken gebruik van 100% verse lucht.
 • Handdesinfectie dispensers zullen aan boord beschikbaar zijn in openbare ruimtes en ruimtes voor de bemanning.
 • De bemanning, voorzien van maskers en handschoenen, helpt passagiers op veilige afstand van elkaar in openbare ruimtes.
 • Verhoogde frequentie van het reinigen van alle delen van het schip, met bijzondere aandacht voor gebieden met veelvuldig handcontact, zoals deurkrukken, leuningen en tafelbladen.
 • Bij alle overtochten is een arts aanwezig.

COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Toremar

Toremar verbindt het Italiaanse vasteland met de de Toscaanse eilanden Elba, Giglio, Capraia en Pianosa.

Opgericht in 1976, Toremar (Toscana Regionale Marittima) biedt het hele jaar door, punctueel, comfortabel en betrouwbaar overtochten, zelfs in slechte weersomstandigheden en vervoert rond 1,5 miljoen passagiers per jaar.

Toremar werd in 2011 overgenomen door de Italiaanse veerbootmaatschappij Moby Lines, die nu veerdiensten op alle lijnen verzorgt.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen van Toremar bekijken, en Toremar ferry tickets online boeken.

Alle Toremar routes

Toremar klantenrecensies.

 • "A pleasentcrossing"

  A

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  Zowel heen als terugreis goed bevallen.

  Lees meer Lees minder
 • "Voor herhaling"

  Alles zeer goed en vlot verlopen.

  Lees meer Lees minder
 • "heerlijke, ontspannende overtocht van vasteland naar eiland Elba op veilige boot met veel accomodati"

  afspraken zeer correct gerespecteerd (vertrek naar en van eiland op tijd - reistijden volkomen gerespecteerd) geen overbodige administratieve rompslomp aan boord alle accomodatie aanwezig om vakantiegevoel te stimuleren: oa. gezellige binnenbar - ruim dek met zicht op zee en de kusten zeer vriendelijk personeel

  Lees meer Lees minder