Tallinn naar Helsinki Veerboot

De Tallinn Helsinki veerdienst verbindt Estland met Finland en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Tallink Silja varen tot maximaal 6 keer per dag, Viking Line 3 keer per dag & de veerdienst van Eckerö Line vaart tot maximaal 3 keer per dag.

Er is een totaal van 12 overtochten per dag op de Tallinn Helsinki route tussen Estland en Finland en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Tallinn - Helsinki Veerbootmaatschappij

 • Tallink Silja
  • 6 Afvaarten / Dag 2 uur
  • Prijsaanvraag
 • Viking Line
  • 3 Afvaarten / Dag 2 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
 • Eckerö Line
  • 3 Afvaarten / Dag 2 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Tallinn Helsinki tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Tallinn Helsinki boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Tallinn Helsinki Veerboot klantenrecensies

 • "Heel goed! "

  Voordat ik dit boekte, wist ik eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten, maar wat ik verwachte was wel veel minder groot en luxe dan dit. Wat was dit goed en groot zeg! Totaal niet duur ook.

  'Tessa' reisde mee op de route Tallinn Helsinki met Tallink Silja aan boord de Tallink Star

  Lees meer Lees minder
 • "Alles perfect"

  De boeking heb ik elektronisch gedaan op voorhand van onze reis, alles was tip top in orde. mvg Donald Vierstraete

  'Donald Vierstraete' reisde mee op de route Tallinn Helsinki met Eckerö Line aan boord de Finlandia

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht. Goede organisatie"

  Snel en comfortabel. Snelle afhandeling. Prettige bemanning.

  'Bernard' reisde mee op de route Tallinn Helsinki met Eckerö Line aan boord de Finlandia

  Lees meer Lees minder
 • "Dagtrip Tallinn-Helsinki-Tallinn"

  We hadden vooraf via internet tickets gereserveerd. Deze werden vlot omgewisseld met de eigenlijke instapkaarten. Zowel heen- als terugreis verliep vlot en op tijd. Een zeer goede ervaring maw ...

  'Filip' reisde mee op de route Tallinn Helsinki met Tallink Silja aan boord de Tallink Star

  Lees meer Lees minder

Tallinn Gids

De Estse stad Tallinn ligt aan de noordelijke kust van het land, aan de oevers van de Golf van Finland. De stad ligt ongeveer 80 km ten zuiden van Helsinki, ten oosten van Stockholm, Zweden en ten westen van Sint-Petersburg in Rusland. De oude stad werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site en de stad als geheel was een culturele hoofdstad van Europa in 2011, samen met Turku in Finland. De stad is de financiële en zakelijke centrum en de voordelen van een liberaal economisch beleid van Estland en heeft een sterk gediversifieerde economie, hoewel haar belangrijkste troeven zijn in de IT, toerisme en logistiek.

De haven van Tallinn biedt overtocht naar Finland en Zweden. De ferry terminals in de haven worden gebruikt door ongeveer 6 miljoen passagiers per jaar en beschikken over goede faciliteiten zoals winkels, een coffeeshop en vertrekhallen. In aanvulling op passagiersschepen, de haven is ook geschikt voor cruiseschepen en high speed ferries tijdens de zomermaanden. Er zijn dagelijks afvaarten tussen Tallinn en Stockholm en Helsinki en twee afvaarten per week naar Sint-Petersburg in Rusland.

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad van Finland, gelegen in het zuiden van het land, en aan de kust van de Golf van Finland. Helsinki is een compacte stad gemakkelijk te voet te verkennen. Ontwerp, architectuur, cultuur en winkelen zijn allemaal verzorgd als zijn grote parken, bossen, meren, en de kustlijn met zijn vele eilanden. Het grootste historische museum in Helsinki is het Nationaal Museum van Finland, dat een uitgebreide collectie van de prehistorie tot en met de 21e eeuw bevat. Het museum gebouw zelf, een nationale romantische stijl neomedieval kasteel, is een toeristische attractie op zich. Andere belangrijke historische museum in de stad is de Helsinki City Museum, waar bezoekers kennismaken met 500-jarige geschiedenis van Helsinki. De Universiteit van Helsinki heeft ook vele belangrijke musea, waaronder de Universiteit Museum en het Natural History Museum.

Er zijn dagelijks veerdiensten naar Helsinki uit Estland, Zweden en Duitsland. Alle veerbootmaatschappijen bieden de mogelijkheid om een auto mee te nemen. Helsinki is ook per boot bereikbaar vanuit Rusland, evenals Polen.