Tallinn naar Helsinki Veerboot

De Tallinn Helsinki veerdienst verbindt Estland met Finland en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Tallink Silja varen tot maximaal 6 keer per dag, Viking Line 3 keer per dag & de veerdienst van Eckerö Line vaart tot maximaal 3 keer per dag.

Er is een totaal van 12 overtochten per dag op de Tallinn Helsinki route tussen Estland en Finland en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Tallinn - Helsinki Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Tallinn Helsinki tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Tallinn Helsinki boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Tallinn Helsinki Veerboot klantenrecensies

 • "Heel goed! "

  Voordat ik dit boekte, wist ik eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten, maar wat ik verwachte was wel veel minder groot en luxe dan dit. Wat was dit goed en groot zeg! Totaal niet duur ook.

  'Tessa' reisde mee op de route Tallinn Helsinki met Tallink Silja aan boord de Tallink Star

  Lees meer Lees minder
 • "Alles perfect"

  De boeking heb ik elektronisch gedaan op voorhand van onze reis, alles was tip top in orde. mvg Donald Vierstraete

  'Donald Vierstraete' reisde mee op de route Tallinn Helsinki met Eckerö Line aan boord de Finlandia

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht. Goede organisatie"

  Snel en comfortabel. Snelle afhandeling. Prettige bemanning.

  'Bernard' reisde mee op de route Tallinn Helsinki met Eckerö Line aan boord de Finlandia

  Lees meer Lees minder
 • "Dagtrip Tallinn-Helsinki-Tallinn"

  We hadden vooraf via internet tickets gereserveerd. Deze werden vlot omgewisseld met de eigenlijke instapkaarten. Zowel heen- als terugreis verliep vlot en op tijd. Een zeer goede ervaring maw ...

  'Filip' reisde mee op de route Tallinn Helsinki met Tallink Silja aan boord de Tallink Star

  Lees meer Lees minder

Tallinn Gids

De Estse hoofdstad Tallinn ligt aan de noordkust van het land, aan de oevers van de Finse Golf. De stad ligt ten zuiden van Helsinki in Finland, ten oosten van Stockholm in Zweden en ten westen van Sint-Petersburg in Rusland. Het historische centrum van de stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In 2011 was Tallinn, samen met het Finse Turku, de Culturele Hoofdstad van Europa. Tallinn is het financiële en zakelijke centrum van Estland. Hierbij profiteert de stad van een liberaal economisch beleid en een sterk gediversifieerde economie. De grootste troeven van Tallinn zijn echter de IT, het toerisme en de logistiek.

Vanuit de haven van Tallinn vertrekken veerboten naar Finland en Zweden. De haven ontvangt jaarlijks 6 miljoen passagiers en beschikt over moderne voorzieningen zoals winkels, een koffiebar en vertreklounges. In de zomermaanden vormt de haven tevens het vertrekpunt voor cruiseschepen en snelle veerboten. Er zijn dagelijkse veerdiensten naar Stockholm en Helsinki. De veerdienst naar Sint-Petersburg in Rusland vertrekt twee keer per week.

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad van Finland en ligt in het zuiden van het land, aan de oevers van de Finse Golf. De stad is relatief klein en kan daardoor gemakkelijk te voet worden verkend. Helsinki is de ideale plek om cultuur te snuiven of te winkelen. Ook kunt u door de parken en bossen wandelen of juist lekker uitwaaien op het strand. Een populaire bezienswaardigheid is het Nationaal Museum van Finland met een indrukwekkende collectie die is terug te voeren tot de prehistorie. Het museum is gevestigd in een neoclassicistisch kasteel dat op zichzelf al een bezoek waard is. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen in het Helsinki City Museum dat de 500 jaar oude geschiedenis van Helsinki vertelt. Daarnaast bevinden zich op het terrein van de Universiteit van Helsinki een aantal musea waaronder het Universiteitsmuseum en het Natuurhistorisch museum.

Vanuit de haven van Helsinki vertrekken dagelijks veerboten naar Estland, Zweden, Rusland, Polen en Duitsland. Alle veerbootmaatschappijen bieden de mogelijkheid om uw auto mee te nemen aan boord.