Helsinki
Tallinn
Veerboten naar Estland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Helsinki - Tallinn is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Helsinki - Tallinn

Nieuwste aanbiedingen voor Helsinki - Tallinn

Helsinki naar Tallinn Veerboot

De Helsinki Tallinn veerdienst verbindt Finland met Estland en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Tallink Silja varen tot maximaal 7 keer per dag, Viking Line 15 keer per week & de veerdienst van Eckerö Line vaart tot maximaal 3 keer per dag.

Er is een totaal van 13 overtochten per dag op de Helsinki Tallinn route tussen Finland en Estland en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Finland naar Estland pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Helsinki Tallinn Veerboot klantenrecensies

 • "Moeilijk te vinden"

  Alles zeer naar wens, behalve dar de Viking haven in Stockholm moeilijk te vinden is. Nergens aangegeven. Ook op het reserveringsbiljet ontbreekt het adres.

  'Tallink Star' travelled on Tallink Star

  Lees meer Lees minder
 • "Prima reis"

  De reis van Helsinki naar Tallinn is strak georganiseerd. Als je gereserveerd hebt haal je de kaartjes op de dag van de overtocht op. Inchecken gaat vlot (we konden zelfs al 15 min eerder vertrekken!) en er was genoeg ruimte en comfort. Ook het eten aan boord was prima.

  'Megastar' travelled on Megastar

  Lees meer Lees minder
 • "Luxe overtocht voor prima prijs"

  Beter dan verwacht met een overtocht waar alle voorzieningen aanwezig waren.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Recensie 17-07-2019"

  De overtocht ging vlot en gemakkelijk. De zon scheen en iedereen aan boord was ontspannen. 1 persoon heeft mijn reis verpest en dat was de DJ. Na de niet onaardige coverband steeg hij op het podium en speelde vanuit een computer de meest slecht denk- en hoorbare muziek. Ondertussen stond hij constant selfies te maken van zijn Viking uiterlijk. Lang wit haar en een brede torso. Wie deze knaap geboekt heeft mag zich schamen. Mensen liepen weg van het achterterras ef deden oortjes in. Hij gedroeg zich als een aanstellerij kereltje die dacht alles re zijn. Ik heb heel veel DJ's meegemaakt, maar dit sloeg helemaal nergens op! Nooit meer doen.

  'Viking Xprs' travelled on Viking Xprs

  Lees meer Lees minder

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad van Finland. De stad ligt in de zuidelijke regio Uusimaa, aan de oevers van de Finse Golf. Helsinki ligt ongeveer 80 kilometer ten noorden van Tallinn in Estland, 400 kilometer ten noorden van Stockholm in Zweden en 300 kilometer ten westen van Sint-Petersburg in Rusland. Helsinki wordt beschouwd als een van de belangrijkste steden van Noord-Europa. De stad speelt een grote rol als het gaat om de Finse politiek, financiën, commerciële activiteiten en cultuur.

Een belangrijke bezienswaardigheid van Helsinki is het Nationaal Museum van Finland dat beschikt over een indrukwekkende collectie van historische voorwerpen die zijn terug te voeren tot de prehistorische tijd. Het museum is gevestigd in een neoclassicistisch kasteel dat op zichzelf al een bezoek waard is. Daarnaast zijn het Helsinki City Museum en het Design Museum echte aanraders.

De haven van Helsinki is de grootste haven van Finland en de tweede grootste haven van Scandinavië. Het havengebied bestaat uit 3 havens en 6 passagiersterminals. Vanuit de haven van Helsinki vertrekken veerdiensten naar Stockholm in Zweden, Travemunde in Duitsland en Tallinn in Estland.


Tallinn Gids

Tallinn is de hoofdstad van Estland. De stad ligt aan de Finse Golf en heeft een belangrijke haven. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis zullen in Tallinn volop genieten. De stad werd gesticht in de dertiende eeuw en doet Middeleeuws aan. In het monumentale oude centrum vindt u kronkelende steegjes, prachtige kerktorens en goed bewaarde forten. Op de Toompa (Domberg) vindt u unieke bezienswaardigheden zoals de Russisch-orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal en het Toompeakasteel. Een andere populaire bezienswaardigheid in Tallinn is het dertiende-eeuwse stadhuis dat uitkijkt over Raekoja Plats. Het standhuis heeft een toren met daarop het standbeeld van een jongen, in de volksmond Oude Thomas genoemd, die uitkijkt over de stad.

Vanuit de haven van Tallinn vertrekken veerboten naar Stockholm in Zweden, Helsinki in Finland en Sint-Petersburg in Rusland.


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking