COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Finnlines

Finnlines beschikt over een groot netwerk van routes in de Baltische Zee en verzorgt overtochten tussen Finland, Aland, Zweden, Duitsland en Rusland.

Aan boord van de schepen van Finnlines kunt u genieten van de gemoedelijke sfeer. Ieder vaartuig is speciaal toegerust om te varen in de koude, noordelijke temperaturen.

De schepen van Finnlines zijn gemiddeld slechts 12 jaar oud en hebben verschillende capaciteiten.

De Baltische regio biedt tal van interessante en leuke activiteiten voor passagiers van alle leeftijden. Met Finnlines kunt u de prachtige landschappen en spannende bezienswaardigheden verkennen.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Finnlines raadplegen en Finnlines veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Finnlines ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Finnlines routes

Finnlines klantenrecensies.

 • "Prima reis"

  Rustige reis, vlot aan boord, mooie kamer helemaal voorop het schip (buitenhut), echt goede bedden!

  Lees meer Lees minder
 • "Relaxte overtocht"

  9 uur varen langs eilandjes. Het was mooi weer dus dat hielp zeker. Heel bijzonder was dat het ontbijt en diner gratis was. Ik stond daar met mij portemonnee, maar nergens een kassa te vinden... het aanbod was goed en lekker! Ik vind het ook altijd leuk om even in de taxfree shop rond te kijken. Ik weet niet hoe het komt maar daar was het aanbod juist heel summier, geen parfum te krijgen bv. De verhouding prijs en kwaliteit was zeer goed. We betaalden €250 voor 2 personen met camper, incl. mogelijkheid om eventueel aan te passen.

  Lees meer Lees minder
 • "uitstekend, voor herhaling vatbaar."

  prima overtocht, hebben op de boot toch nog een hut bijgeboekt, voor slechts een paar tientjes is dat zeer zeker de moeite waard. Dan heb je lekker je eigen toilet en douche, kunt nog even een dutje doen, uitstekend.

  Lees meer Lees minder
 • "Heerlijk, snel een vakantiegevoel. "

  De bootreis van Travemunde naar Malmo leek wel een cruise. We hadden wel geluk met het weer, dus zijn de gehele dag op het dek geweest. In de avond hebben we gebruik gemaakt van het restaurant aan boord en dat was zeker ook prima.

  Lees meer Lees minder