Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Helsinki Veerboot Haven

  • Helsinki Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Helsinki vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Helsinki Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Helsinki Veerdiensten

Helsinki Gids

Wat te doen in Helsinki?

Helsinki is een moderne metropool met een bruisend uitgaansleven. In de stad zijn uitstekende bars en restaurants gevestigd waar u zowel typisch Finse lekkernijen als internationale gerechten kunt bestellen. In het historische centrum van de stad ligt het Senaatintori (Senaatsplein) met de indrukwekkende Helsingin tuomiokirkko (kathedraal van Helsinki). Op het midden van het plein staat een standbeeld van de Russische tsaar Alexander II, die tevens groothertog van Finland was. Rondom de Aleksanterinkatu (Alexanderstraat) vindt u leuke winkels en boetiekjes. In Helsinki bevinden zich tal van leuke musea zoals het Helsingin taidemuseo HAM (kunstmuseum), Helsingin kaupunginmuseo (stadsmuseum) en het Designmuseo (designmuseum). Helsinki is een groene, uitgestrekte stad die minder gejaagd aanvoelt dan andere wereldsteden. In het park Esplanadi kunt u heerlijk wandelen of een drankje nuttigen op een van de nabijgelegen terrasjes. Ten westen van het park bevindt zich Kauppatori (de Markt van Helsinki), het belangrijkste marktplein van de stad. Voor de kust van Helsinki liggen bovendien prachtige eilanden zoals Korkeasaari en Suomenlinna, een vesting die op 6 eilanden is gebouwd. Als u met kinderen reist, is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan het pretpark Linnanmäkipretpark, iets buiten de stad. In dit pretpark bevinden zich onder andere geweldige speelhallen, waterglijbanen en een wildwaterbaan.

Vervoer

Helsinki is een compacte stad en de meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Daarnaast beschikt de stad over een uitgebreid openbaar vervoerssysteem met metro’s en trams.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.