Turku naar Stockholm Veerboot

De Turku Stockholm veerdienst verbindt Finland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Tallink Silja veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 55 minuten Terwijl de veerdienst van Viking Line vertrekt tot 14 keer per week en duurt 10 uur 35 min.

Dus dat is een totaal van 21 overtochten per week op de Turku Stockholm route tussen Finland en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Turku - Stockholm Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Turku Stockholm tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Turku Stockholm boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Turku Gids

De stad Turku ligt aan de zuidwestkust van Finland, aan de monding van de rivier de Aura. Turku werd gesticht in de dertiende eeuw en is daarmee de oudste stad van Finland. Turku was tussen 1809 en 1812 de hoofdstad van Finland en bleef tot de jaren veertig van de negentiende eeuw tevens de dichtsbevolkste stad van het land.

Vandaag de dag is Turku nog steeds een belangrijk zakencentrum voor Noord-Europa. De stad is bepalend geweest voor de geschiedenis van Finland. In 2011 was Turku samen met de Estlandse hoofdstad Tallinn de Culturele Hoofdstad van Europa.

Turku is een belangrijke vracht- en passagiershaven. Jaarlijks wordt de haven bezocht door meer dan drie miljoen passagiers die gebruikmaken van veerdiensten naar Stockholm en Mariehamn.

Stockholm Gids

De Zweedse hoofdstad Stockholm behoort tot de mooiste steden ter wereld. Stockholm ligt aan de oostkust van Zweden en strekt zich uit over 14 eilanden die met bruggen aan elkaar zijn verbonden. De skyline van Stockholm wordt weerspiegeld in het water van het Mälarmeer. In de zomermaanden kunnen toeristen en de lokale bevolking genieten van warme temperaturen en strakblauwe luchten. In de winter wordt de stad bedekt door een laag sneeuw.

Stockholm is een moderne stad die bekend staat om haar design, mode en bruisende nachtleven. Toch heeft de stad veel van haar historie weten te bewaren in het schitterende oude centrum, Gamla Stan. In Gamla Stan kunt u wandelen door smalle geplaveide straatjes rondom het grote plein Stortorget. Iets meer naar het zuiden vindt u het eiland Sodermalm met prachtige galeries en historische gebouwen.

Vanuit de haven van Stockholm vertrekken veerboten naar Finland, Rusland en de Baltische staten.