Turku naar Stockholm Veerboot

De Turku Stockholm veerdienst verbindt Finland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Tallink Silja veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 55 minuten Terwijl de Viking Line veerdienst loopt tot 14 keer per week met een duur van 10 uur 35 min.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Turku Stockholm route tussen Finland en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Turku naar Stockholm Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Finland naar Zweden pagina.

Turku - Stockholm Veerbootmaatschappij

 • Tallink Silja
  • 14 Afvaarten / Week 10 uur 55 min
  • Prijsaanvraag
 • Viking Line
  • 14 Afvaarten / Week 10 uur 35 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Turku Stockholm tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Turku Stockholm boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Turku Stockholm Veerboot klantenrecensies

 • "Een reisje naar Finland"

  Een leuke trip met veel voorzieningen.

  'Jurjen' reisde mee op de route Turku Stockholm met Tallink Silja aan boord de Galaxy

  Lees meer Lees minder
 • "Dagboot Turku Stockholm"

  Geweldige mooie overtocht op prima schip met één van de betere buffetten!!!

  'Eric' reisde mee op de route Turku Stockholm met Viking Line aan boord de Amorella

  Lees meer Lees minder
 • "Tevreden"

  Voor herhaling vatbaar. Uitstekend en uitgebreid buffet, goede faciliteiten en nette kamers

  'Tom' reisde mee op de route Turku Stockholm met Viking Line aan boord de Viking Grace

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht Turku Stockholm"

  We hadden op de nachtboot een fantastische hut zeer goede faciliteiten de reis is perfect.

  'Johan' reisde mee op de route Turku Stockholm met Tallink Silja aan boord de Baltic Princess

  Lees meer Lees minder

Turku Gids

De stad Turku is gelegen aan de zuidwest kust van Finland en aan de monding van de rivier de Aura. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 13e eeuw, waardoor het Finse oudste stad en was op een gegeven moment de belangrijkste bevolkingscentra in het land. Tussen 1809 en 1812 Turku was Finse hoofdstad en bleef de grootste stad van Finland tot het einde van de jaren 1840 zijn.

Hoewel Turku vandaag niet helemaal hetzelfde niveau van nationaal belang als het gebruikt te hebben is het nog steeds de regionale hoofdstad en een belangrijke basis voor de handel in Noord-Europa. De stad heeft de site van vele van de belangrijkste gebeurtenissen van Finland geweest en heeft een significante invloed van de geschiedenis van het land had. Turku werd bekroond Culturele Hoofdstad van Europa in 2011, samen met de Estse stad van Tallin. Ook in 1996 Turku werd uitgeroepen tot de officiële Kerst Stad van Finland.

Door zijn ligging, Turku is een opmerkelijke commerciële en passagiershaven en verwelkomt meer dan drie miljoen passagiers per jaar. Vanuit de haven vertrekken verboten naar Stockholm en Mariehamn.

Stockholm Gids

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is opgebouwd uit een reeks eilanden gelegen aan de oostkust van Zweden en wordt algemeen beschouwd als een van 's werelds mooiste steden. Er zijn vele pittoreske scènes te worden gehouden in de stad en de skyline wordt weerspiegeld in het water van Lake Malaren en geniet van levendige blauwe zomer lucht, terwijl in de winter de stad wordt vaak bedekt door sneeuw en wordt verspreid door de prachtige verlichting.
De uiterst moderne stad staat bekend om zijn design, mode en het bruisende nachtleven, maar is nog steeds in geslaagd om zijn wortels in de oude stad gebied dat bekend staat als de Gamla Stan, waar je vrij gemakkelijk kunt jezelf verliezen in de geschiedenis te bewaren. De stad van de doolhof van straatjes is gebaseerd op de Stortorget, het grote plein, terwijl in het zuiden en op een verdere eiland, de Södermalm, en biedt een duidelijke artistieke sfeer, met zijn vele galeries en historische huizen en mooie waterkant.
Vanuit de haven van de stad, veerboten vertrekken naar bestemmingen in Finland, Rusland en de Baltische staten.