Turku
Stockholm
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Turku - Stockholm is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Turku - Stockholm

Nieuwste aanbiedingen voor Turku - Stockholm

Turku naar Stockholm Veerboot

De Turku Stockholm veerdienst verbindt Finland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Viking Line veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 35 minuten Terwijl de veerdienst van Tallink Silja vertrekt tot 14 keer per week en duurt 10 uur 55 minuten.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Turku Stockholm route tussen Finland en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Finland naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Turku Stockholm Veerboot klantenrecensies

 • "overlast"

  De overtocht was van za 17 op zo 18 aug 2019. Wij hebben geen oog dicht gedaan, tot 3.30 uur hadden we veel last van harde muziek, ik vermoedt een verdieping onder ons. Om 6.10 uur (7.10 uur) was de aankomst in Stockholm. Daar kwam nog bij dat de motor/schroef regelmatig heftig begon te trillen, zodat alles in onze hut ging rammelen.

  'Baltic Princess' travelled on Baltic Princess

  Lees meer Lees minder
 • "Nachtelijke bootreis Turku-Stockholm"

  De boeking was prima in orde. Inchecken bij de automaat en de deurkaart werd op naam afgedrukt. Het schip van de Viking Line zeer netjes. Werden in de kamer op de tv welkom geheten. De kamer en bedden waren in orde. Geen herrie op de gang.

  'Viking Grace' travelled on Viking Grace

  Lees meer Lees minder
 • "Een hele gave ervaring! "

  Bootvaart van 11 uur, geen moment hoeven te vervelen. Lekker eten in de restaurants, winkelmogelijkheden, veel verschillende plekken om op het dek te staan. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Al met al, een hele goede ervaring!

  'Galaxy' travelled on Galaxy

  Lees meer Lees minder
 • "Pleasant journey "

  Well organised boarding, a good night sleep and well organised unboarding makes this a good traject!

  'Viking Grace' travelled on Viking Grace

  Lees meer Lees minder

Turku Gids

De stad Turku ligt aan de zuidwestkust van Finland, aan de monding van de rivier de Aura. Turku werd gesticht in de dertiende eeuw en is daarmee de oudste stad van Finland. Turku was tussen 1809 en 1812 de hoofdstad van Finland en bleef tot de jaren veertig van de negentiende eeuw tevens de dichtsbevolkste stad van het land.

Vandaag de dag is Turku nog steeds een belangrijk zakencentrum voor Noord-Europa. De stad is bepalend geweest voor de geschiedenis van Finland. In 2011 was Turku samen met de Estlandse hoofdstad Tallinn de Culturele Hoofdstad van Europa.

Turku is een belangrijke vracht- en passagiershaven. Jaarlijks wordt de haven bezocht door meer dan drie miljoen passagiers die gebruikmaken van veerdiensten naar Stockholm en Mariehamn.


Stockholm Gids

De Zweedse hoofdstad Stockholm behoort tot de mooiste steden ter wereld. Stockholm ligt aan de oostkust van Zweden en strekt zich uit over 14 eilanden die met bruggen aan elkaar zijn verbonden. De skyline van Stockholm wordt weerspiegeld in het water van het Mälarmeer. In de zomermaanden kunnen toeristen en de lokale bevolking genieten van warme temperaturen en strakblauwe luchten. In de winter wordt de stad bedekt door een laag sneeuw.

Stockholm is een moderne stad die bekend staat om haar design, mode en bruisende nachtleven. Toch heeft de stad veel van haar historie weten te bewaren in het schitterende oude centrum, Gamla Stan. In Gamla Stan kunt u wandelen door smalle geplaveide straatjes rondom het grote plein Stortorget. Iets meer naar het zuiden vindt u het eiland Sodermalm met prachtige galeries en historische gebouwen.

Vanuit de haven van Stockholm vertrekken veerboten naar Finland, Rusland en de Baltische staten.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking