Wasaline
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Wasaline

Wasaline

De Finse veerbootmaatschappij verzorgt veerdiensten tussen Vaasa aan de westkust van Finland en Umea in Zweden.

De veerdiensten van Wasaline zijn zeer populair. Aan boord van de Wasa Express reist u snel en comfortabel over de Botnische Golf tussen Finland en Zweden.

De Wasa Express beschikt over 3 verschillende restaurants waar u overheerlijke Scandinavische gerechten kunt bestellen terwijl u geniet van prachtige uitzichten over de Kvarkenarchipel. Aan boord is ruimte voor 850 passagiers, 150 auto's en 65 vrachtwagens. Het schip werd in 2013 te water gelaten en heeft geweldige voorzieningen zoals een goed gesorteerde winkel, 60 luxe cabines met eigen toilet en douche en verschillende vergaderruimtes.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Wasaline raadplegen en Wasaline veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Wasaline ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Wasaline klantenrecensies.

 • "Volg de borden en geniet van de overtocht"

  De overtocht, 3 5 uur is prima. Mooie boot uitstekend buffer en onze cabine ook goed. (Geen föhn aanwezig!) Wat niet goed is is dat we directories de navigatie in de mail gingen volgen... die brengt je of naar een plek midden in Zweden (oke misschien zelfde naam? ) of hartje Umea... de haven ligt zo'n 15 kilometer verderop! De link moet echt aangepast worden! De verkeersborden 'Vaas geven wel de goede route aan. Ook google maps brengt je op de juiste plek als je Vaasa intypt.maar anders sta je net als wij midden in Umea .... leule stad maar niet de instapplek!'

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht prima, boeking direct ferries niet correct"

  alles was prima met de wasaline, maar direct ferries had mijn business seat niet betaald aan wasaline, maar wel in rekening gebracht bij mij. Hierdoor heb ik 2 maal deze kosten gemaakt, klachten indienen of contact opnemen met direct ferries is bijzonder lasting. Volgende keer boek ik direct bij wasaline

  Lees meer Lees minder
 • "Met de boot van Umea naar Vaasa"

  De boot vertrekt niet vanuit Umea maar vanuit Holmsund. Er is geen speciaal vervoer van Umea naar Holmsund haven. Je kunt met de bus van Umea naar Holmsund en dan met een bus van Holmsund naar de haven. Wij namen een taxi vanuit ons hotel in Umea en betaalden een vast bedrag (300 kronen). Dit had ons hotel voor ons geregeld. De haven in Holmsund is klein, er zijn geen faciliteiten (wel schone toiletten). De boot is groot, er gaan auto's en vrachtauto's mee. Aan boord zijn veel voorzieningen zoals een winkel, restaurant, bar en een informatiepunt waar je ook vragen over Finland kunt stellen. Er is geen geldautomaat maar betalen aan boord kan met pincode. Er zijn veel en verschillende soorten zitplaatsen, sommige met een eigen tafeltje. Eenmaal aan boord kun je meteen een hut huren voor prijzen tussen de 35 en 45 euro (2017). Het is ook mogelijk een luxe stoel te huren voor 5 euro of zelfs een werkplek te boeken met internetaansluiting. Er is gratis wifi aan boord. Er zijn meerdere buitendekken (niveau 8 en 9) met zitplaatsen. Honden mogen mee aan boord. De boot vertrok stipt op tijd (09:00 uur) en kwam na 4 1/2 uur ook mooi op tijd aan (14:30, in Finland is het een uur later!). Het was een prettige, rustige reis.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.