Langnas
Turku
Veerboten naar Finland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Langnas - Turku is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Langnas - Turku

Langnas naar Turku Veerboot

De Langnas Turku veerdienst verbindt Ålandeilanden met Finland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Viking Line veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Tallink Silja vertrekt tot 7 keer per week en duurt 4 uur 5 minuten.

Dus dat is een totaal van 14 overtochten per week op de Langnas Turku route tussen Ålandeilanden en Finland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Langnas - Turku

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Ålandeilanden naar Finland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Langnas naar Turku?

  De reistijd per veerboot van Langnas naar Turku is ongeveer 4h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Langnas naar Turku?

  De prijs van de ferry overtocht van Langnas naar Turku kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Langnas naar Turku is 69 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Langnas naar Turku?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Langnas naar Turku. Dit zijn
  • Viking Line
  • Tallink Silja
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Langnas naar Turku?

  Boek overtochten van Langnas naar Turku via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Langnas naar Turku?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Langnas naar Turku reizen met
  • Viking Line
  • Tallink Silja
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Langnas naar Turku?

  Ja, je kunt met een voertuig van Langnas naar Turku reizen met
  • Viking Line
  • Tallink Silja
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Turku naar Turku?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Viking Line
  • Tallink Silja
 • Wat is de afstand tussen Langnas en Turku?

  De afstand van Langnas naar Turku is ongeveer 116 zeemijlen.

Langnas Gids

Langnas is een stad en haven in Lumperland, Finland. De stad is gelegen aan de oostelijke kant van Lumperland. De Kerk van Lumperland, die gewijd is aan St. Andrew, is de oudste nog bestaande houten kerk in de regio en dateert uit de 1720's. In de vroege jaren 1960, Silja Line bouwde een ferry terminal in Langnas, ontworpen door architect Bengt Lundsten. De terminal was in gebruik tussen 1965 en 1975, en werd vervolgens gesloten en verwijderd in 1993. Een nieuwe terminal werd in 1999 gebouwd voor alle type verboten en schepen, waaronder de grote cruiseschepen op de lijn Stockholm-Turku. De terminal wordt tegenwoordig gebruikt als een alternatief voor Mariehamn haven, voor verbindingen met weinig passagiersvervoer van en naar Åland.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Stockholm en Turku. De Inchecktijd voor voor diensten naar Stockholm is uiterlijk 30 minuten vóór vertrek, en uiterlijk 1 uur vóór vertrek voor de diensten naar Turku.


Turku Gids

Turku is de oudste stad van Finland. De stad was ooit de hoofdstad van Finland, maar is vandaag de dag de vijfde grootste stad van het land. Van de Middeleeuwse geschiedenis van Turku is weinig bewaard gebleven, maar in de stad bevinden zich verschillende musea met interessante archeologische tentoonstellingen.

In de zomer komt Turku echt tot leven. De lokale bevolking en toeristen verzamelen zich aan de oevers van de rivier de Aurajoki of op een van de vele bootjes die zijn aangemeerd in het centrum van de stad. Ook in de haven is veel te zien en te doen.

Het centrale marktplein van Kauppatori speelt een belangrijke rol voor zowel de inwoners van de stad als de toeristen. De populairste toeristische attractie is het dertiende-eeuwse Turun linna (kasteel van Turku) waarin onder andere twee kerkers te bezichtigen zijn. Daarnaast is Turun tuomiokirkko (de Kathedraal van Turku), een van de belangrijkste kerken van Finland, ook zeker een bezoek waard.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.