Langnas naar Turku Veerboot

De Langnas Turku veerdienst verbindt Ålandeilanden met Finland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Tallink Silja veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 5 minuten Terwijl de veerdienst van Viking Line vertrekt tot 7 keer per week en duurt 4 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 14 overtochten per week op de Langnas Turku route tussen Ålandeilanden en Finland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Langnas - Turku Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Langnas Turku tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Langnas Turku boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Langnas Gids

Langnas is een stad en haven in Lumperland, Finland. De stad is gelegen aan de oostelijke kant van Lumperland. De Kerk van Lumperland, die gewijd is aan St. Andrew, is de oudste nog bestaande houten kerk in de regio en dateert uit de 1720's. In de vroege jaren 1960, Silja Line bouwde een ferry terminal in Langnas, ontworpen door architect Bengt Lundsten. De terminal was in gebruik tussen 1965 en 1975, en werd vervolgens gesloten en verwijderd in 1993. Een nieuwe terminal werd in 1999 gebouwd voor alle type verboten en schepen, waaronder de grote cruiseschepen op de lijn Stockholm-Turku. De terminal wordt tegenwoordig gebruikt als een alternatief voor Mariehamn haven, voor verbindingen met weinig passagiersvervoer van en naar Åland.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Stockholm en Turku. De Inchecktijd voor voor diensten naar Stockholm is uiterlijk 30 minuten vóór vertrek, en uiterlijk 1 uur vóór vertrek voor de diensten naar Turku.

Turku Gids

Turku is de oudste stad van Finland. De stad was ooit de hoofdstad van Finland, maar is vandaag de dag de vijfde grootste stad van het land. Van de Middeleeuwse geschiedenis van Turku is weinig bewaard gebleven, maar in de stad bevinden zich verschillende musea met interessante archeologische tentoonstellingen.

In de zomer komt Turku echt tot leven. De lokale bevolking en toeristen verzamelen zich aan de oevers van de rivier de Aurajoki of op een van de vele bootjes die zijn aangemeerd in het centrum van de stad. Ook in de haven is veel te zien en te doen.

Het centrale marktplein van Kauppatori speelt een belangrijke rol voor zowel de inwoners van de stad als de toeristen. De populairste toeristische attractie is het dertiende-eeuwse Turun linna (kasteel van Turku) waarin onder andere twee kerkers te bezichtigen zijn. Daarnaast is Turun tuomiokirkko (de Kathedraal van Turku), een van de belangrijkste kerken van Finland, ook zeker een bezoek waard.