Kapellskar
Naantali
Veerboten naar Finland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Kapellskar - Naantali is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Kapellskar - Naantali

Nieuwste aanbiedingen voor Kapellskar - Naantali

Kapellskar naar Naantali Veerboot

De Kapellskar Naantali veerdienst verbindt Zweden met Finland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Finnlines. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 25 minuten.

Kapellskar Naantali vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kapellskar naar Naantali Alternatieven

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kapellskar Naantali Veerboot klantenrecensies

 • "Finse toerisme"

  Ga op reis naar Finland om u zelf te onthaasten . Voor info boek een boor via direct Ferries

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Prettige overtocht"

  Prettige overtocht, vooral de dag-boot is een aanrader want je ziet dan de honderden eilandjes van Åland. Een eilandengroep tussen Zweden en Finland. Een prettige bijkomstigheid is de brunch van 09.00 uur tot 11.00 uur en het diner vanaf 17.00 uur die beiden bij de prijs van de overtocht zijn inbegrepen. Verder kun je aan boord de caravan of camper op elektriciteit aansluiten. Een "gemis" is het internet aan boord, dat is er dus niet.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Relaxte overtocht"

  9 uur varen langs eilandjes. Het was mooi weer dus dat hielp zeker. Heel bijzonder was dat het ontbijt en diner gratis was. Ik stond daar met mij portemonnee, maar nergens een kassa te vinden... het aanbod was goed en lekker! Ik vind het ook altijd leuk om even in de taxfree shop rond te kijken. Ik weet niet hoe het komt maar daar was het aanbod juist heel summier, geen parfum te krijgen bv. De verhouding prijs en kwaliteit was zeer goed. We betaalden €250 voor 2 personen met camper, incl. mogelijkheid om eventueel aan te passen.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "trip zweden/ finland"

  geweldig geholpen , met alles, 2 inclusief maaltyden , mooie acomodatie , dit ga ik zeker meer doen

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Kapellskar Gids

Kapellskar is een stad en haven gelegen op ongeveer 90 km afstand ten noorden van Stockholm in Zweden.
De stad ligt aan de Oostzee kust en wordt bediend door een regelmatige passagier veerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Kapellskär is de meest noordelijke haven van "de havens van Stockholm", is een van de grootste roro-havens, en belangrijk voor zowel passagiers en vrachtschepen naar en van Stockholm/Mälardalen, Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten. De haven heeft een zeer korte aanvliegroute, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland. Check-in begint 1 uur vóór vertrek.

De stad ligt in Norrtalje gemeente, in Stockholm, Oost- centraal Zweden. Zijn zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente van Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond tijdens de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het een populair bestemming is voor Stockholmers en toeristen.


Naantali Gids

De Finse stad Naantali is gelegen in het zuidwesten van het land en is een belangrijke toeristische bestemming. De stad omvat een oppervlakte van 311,50 vierkante kilometer en het grootste deel van dit gebied is gelegen op eilanden, hoewel de meerderheid van de bevolking op het vasteland woont. De meeste eilanden zijn bedekt met bos en landbouwgrond, terwijl het vasteland bestaat voornamelijk uit woonwijken. Het is een van de oudste steden in Finland, en werd gesticht rond de middeleeuwse Brigittine klooster Vallis gratiae, de kerk die nog steeds domineert de skyline. Het charter werd ondertekend door koning Christopher van Zweden, de toenmalige heerser van Finland, in 1443. De ontvangen klooster handelsrechten en andere privileges, en de stad rond het begon te groeien. De stad werd ook een belangrijke bestemming voor de bedevaart. De naam Naantali is de Fennicised versie van de Zweedse naam van de stad, Nådendal. De Zweedse naam werd gegeven als een directe vertaling van de Latijnse naam Vallis Gratiae wat letterlijk "De Vallei van Genade" betekent.


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking