COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Finland

Het meest culturele geïsoleerde en minst begrepen land van Scandinavië, Finland is sinds 1917onafhankelijk, en werd regeerde voor honderden jaren door eerst de Zweden en vervolgens het tsaristische Russen.

Finland is voornamelijk vlak en onderbroken door enorme bossen en meren, maar heeft sterke regionale verschillen. Het zuiden bevat de minst dramatische landschap, maar de hoofdstad Helsinki compenseert met zijn schitterende architectuur en prachtige collecties van de nationale geschiedenis en kunst. Het land strekt uit vanaf de Russische grens in het oosten tot de industriële stad van Tampere, de uitgestrekte wateren van de Regio Meer zorgen voor een natuurlijke vervoermiddel voor de houtindustrie, water is hier een meer gemeenschappelijk gezicht dan land. Stadjes liggen op smalle richels tussen de meren, waardoor zelfs de belangrijkste productiecentra groen en gemakkelijk bereikbaar zijn. In het noorden, Finland varieert van de vlakke westkust van Ostrobothnia tot de dicht beboste hart van Kainuu en geleidelijk stijgende heuvels van Lapland, de meest aantrekkelijke terrein en de thuisbasis van de Sami, de semi - nomadische rendierherders die overal in Noord-Scandinavië te vinden zijn.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 18 Afvaarten / Week 1 uur 45 min
  • Prijsaanvraag
  • 14 Afvaarten / Week 3 uur 25 min
  • Prijsaanvraag
  • 13 Afvaarten / Week 3 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Dag 2 uur
  • Prijsaanvraag

Finland klantenrecensies

 • "Fantastisch ferry!"

  Ik ben al op de Serenade geweest van Helsinki naar Stockholm en was zeer onder de indruk: Het is als een echte kleine stad en de entertainment, eten en cabine waren geweldig! Zou zeker graag weer reizen....

  Lees meer Lees minder
 • "Super!"

  Mijn vriend en ik reisde van Helsinki naar Stockholm op de Symphony en vanaf het moment dat wij aan boord waren was lijkte het meer op een cruiseschip, dan een veerboot! Van de massale thema atrium vol met winkels en "straat" entertainment zoals zangers en jongleurs, de glazen liften die je naar je decks brengen - het was zeer indrukwekkend. De hutten waren vrij standaard, had alles wat wij nodig hadden en waren comfortabel met en-suite faciliteiten. Het personeel was uiterst vriendelijk vooral in de bars. Het buffetrestaurant was geweldig, had verschillende soorten eten zoals salades, curries, kip fajitas en nachos! Nog beter dan het eten keuze was dat bier en wijn, self-service! Na het eten en een paar cocktails in een van de bars, gingen we kijken naar de midnight show- dat was fantastisch, en grondig. De bar in de discotheek gaat door tot het ochtendgloren, de jongere kunnen door feesten! Het schip was eerste klasse, had uitstekende faciliteiten en ik zou niet aarzelen om opnieuw te reizen als ik ooit weer naar Helsinki of Stockholm wilt.

  Lees meer Lees minder
 • "Groetjes uit Frankrijk"

  Ik reisde een paar keer mee aan boord van de Symphony, alles is perfect geregeld aan boord van het prachtige schip; vele winkels met professionele en zeer vriendelijk personeel, entertainment aan boord, de hutten zijn mooi, schoon en goed ingerichte (spiegels, stopcontacten, opslagruimte, functionele verlichting). Er wordt alles aan gedaan om de klant tevreden te stellen. De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten. Bedankt!

  Lees meer Lees minder
 • "heen en weer tussen Tallinn en Helsinki"

  Ik ben op donderdag 21 maart vanuit Tallinn naar Helsinki gevaren en weer terug. Dat ging erg makkelijk en confortabel.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Finland