TT Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor TT Line

Nieuwste aanbiedingen voor TT Line

TT Line

TT Line verbindt Duitsland en Polen met Zweden met behulp van een moderne, betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke vloot.

Al meer dan 50 jaar lang biedt TT Line veerdiensten aan tussen verschillende bestemmingen aan de Oostzee. Op dit moment verzorgt TT Line tot 23 overtochten per dag. Op 6 moderne veerschepen vervoert TT Line jaarlijks ongeveer 900.000 passagiers, 180.000 auto's en 400.000 vrachtunits. Hiermee is TT Line marktleider als het gaat om directe verbindingen tussen Duitsland, Polen en Zweden.

De comfortabele en betrouwbare schepen worden bemand door ervaren personeel. Aan boord bevinden zich ruime cabines, kwalitatief hoogwaardige eetgelegenheden en winkels met een ruim assortiment. Hierdoor wordt de overtocht over de Oostzee een onvergetelijke ervaring.

De veerroutes van TT Line bieden veel flexibiliteit en passagiers kunnen zowel te voet als per auto reizen. Alle havens beschikken over uitstekende verbindingen met de nationale wegennetten. Hierdoor is TT Line een zeer comfortabele manier om te reizen tussen Scandinavië en het Europese vasteland.

Direct Ferries biedt TT Line dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u TT Line overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu TT Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

TT Line klantenrecensies.

 • "Slechte info"

  De boot naar Rostock vertok niet. Volgende boot vertrok 7 1/2 uur later maar geen garantie dat er plek en/of een hut was. Dit was een nachtboot. Slechte info van tt- line waar je en hoe je je moest melden. De boot zelf is prima (heenreis) maar info en service buiten slecht.

  Lees meer Lees minder
 • "Klopt!"

  Een reis waarbij alles klopte. Van het electronisch inchecken tot het van boord gaan, alles klopte. Daarbij was het personeel bijzonder vriendelijk. Kortom een aanrader!

  Lees meer Lees minder
 • "goed geregeld "

  Goed en snel geregeld.

  Lees meer Lees minder
 • "Goed. In alles een vlotte afwerking."

  Personeel gaf goede en aanwijzingen., en goede informatie.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking