Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Tallinn Veerboot Haven

  • Tallinn Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Tallinn vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Tallinn Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Tallinn Veerdiensten

Tallinn Gids

Wat is er te doen in Tallinn?

Tallinn is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een moderne, vooruitstrevende stad met respect voor haar eeuwenoude tradities. De religieuze geschiedenis van Tallinn komt tot uiting in de vele prachtige kerken en kathedralen die er in de stad te vinden zijn. Vanaf de Toompea (Domberg) heeft u een prachtig uitzicht over de schitterende architectuur van de stad. Hoogtepunten zijn de Oleviste kirik en het Kumu Kunstimuuseum. Het museum is gevestigd in een prachtig gebouw en herbergt een unieke collectie. Het Middeleeuwse oude centrum van Tallinn is zeer indrukwekkend. De kleurrijke huizen vertellen de geschiedenis van de stad en haar inwoners. In de wijk Kalamaja vindt u trendy bars, uitstekende restaurants en mooie parken waar u kunt wandelen of picknicken met vrienden.

Vervoer

Het oude centrum van Tallinn kan het beste te voet worden verkend. Daarnaast beschikt de stad over een efficiënt openbaar vervoerssysteem met bussen en trams.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.