Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Turku Veerboot Haven

  • Turku Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Turku vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Turku Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Turku Veerdiensten

Turku Gids

Wat is te doen in Turku?

Turku is een moderne stad met veel energie. Dankzij de aanwezigheid van de op een na grootste universiteit van Finland trekt de stad veel studenten. Het nachtleven van Turku is hierdoor zeer sprankelend. De inwoners van de stad zijn vriendelijk en gastvrij. Ondanks haar bruisende reputatie zijn er in Turku nog veel sporen terug te vinden van de rijke culturele en religieuze geschiedenis. Zowel het Middeleeuwse Kasteel Turku als de Dom van Turku zijn absolute hoogtepunten. Voor meer informatie over het leven aan de Finse zuidkust kunt u terecht in de stadsbibliotheek van Turku en verschillende musea. Vooral het Ambachtsmuseum van Luostarinmäki is zeer de moeite waard. Bovendien bevinden zich in Turku uitstekende restaurants waar u overheerlijke Finse culinaire hoogstandjes kunt proeven.

Vervoer

Turku kent een efficiënt openbaar vervoerssysteem met bussen, veerboten en taxi’s. Het grootste gedeelte van het stadscentrum is bovendien prima te bewandelen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.