Langnas
Kapellskar
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Langnas - Kapellskar

Veerboot van Langnas naar Kapellskar

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 17 wekelijkse afvaarten tussen Langnas en Kapellskar. 2 operators varen deze route Finnlines & Tallink Silja en loopt het hele jaar door. Langnas Kapellskar veerboten kosten tussen €13 en €178, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Langnas Kapellskar veerboten.

Langnas Kapellskar Veerboot Tijden

De vroegste Langnas Kapellskar veerdiensten vertrekken meestal vanuit Langnas rond 00:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:30.

Hoe lang is de veerboot van Langnas naar Kapellskar?

Langnas Kapellskar Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5u 19m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Langnas Kapellskar Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 17 wekelijkse veerdiensten van Langnas naar Kapellskar. Deze afvaarten worden verzorgd door Finnlines & Tallink Silja. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Langnas Kapellskar Veerboot Prijzen

Langnas Kapellskar veerboot prijzen variëren tussen €13* en €178*. De gemiddelde prijs is meestal €76*. De goedkoopste Langnas Kapellskar veerboot prijzen beginnen vanaf €8*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €24*. De gemiddelde prijs voor een auto is €97*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Langnas naar Kapellskar?

De afstand tussen Langnas en Kapellskar is ongeveer 89,2 mijl (143,5 km) of 77,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Langnas Kapellskar veerboot?

Ja, Finnlines, Tallink Silja staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Langnas en Kapellskar. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Langnas en Kapellskar.

Kan ik te voet reizen van Langnas naar Kapellskar?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Finnlines tussen Langnas en Kapellskar.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Langnas naar Kapellskar?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Langnas naar Kapellskar met Finnlines. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Langnas - Kapellskar Route-overzicht
Land van vertrek Finland
Land van bestemming Zweden
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Finnlines & Tallink Silja
Gemiddelde prijs 97 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 17
Gemiddelde vaartijd 5h 19m
Snelste Zeiltijd 3h 15m
Eerste veerboot 00:45
Laatste veerboot 23:30
Afstand 77 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Langnas naar Kapellskar?

De reistijd per veerboot van Langnas naar Kapellskar is ongeveer 5h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Langnas naar Kapellskar?

De prijs van de ferry overtocht van Langnas naar Kapellskar kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Langnas naar Kapellskar is 90 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Langnas naar Kapellskar?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Langnas naar Kapellskar. Dit zijn
  • Finnlines
  • Tallink Silja

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Langnas naar Kapellskar?

Boek overtochten van Langnas naar Kapellskar via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Langnas naar Kapellskar?

Ja, je kunt als voetpassagier van Langnas naar Kapellskar reizen met
  • Finnlines

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Langnas naar Kapellskar?

Ja, je kunt met een voertuig van Langnas naar Kapellskar reizen met
  • Finnlines
  • Tallink Silja

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Langnas naar Kapellskar?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Finnlines

Wat is de afstand tussen Langnas en Kapellskar?

De afstand van Langnas naar Kapellskar is ongeveer 77 zeemijlen.

Langnas Gids

Langnas is een stad en haven in Lumperland, Finland. De stad is gelegen aan de oostelijke kant van Lumperland. De Kerk van Lumperland, die gewijd is aan St. Andrew, is de oudste nog bestaande houten kerk in de regio en dateert uit de 1720's. In de vroege jaren 1960, Silja Line bouwde een ferry terminal in Langnas, ontworpen door architect Bengt Lundsten. De terminal was in gebruik tussen 1965 en 1975, en werd vervolgens gesloten en verwijderd in 1993. Een nieuwe terminal werd in 1999 gebouwd voor alle type verboten en schepen, waaronder de grote cruiseschepen op de lijn Stockholm-Turku. De terminal wordt tegenwoordig gebruikt als een alternatief voor Mariehamn haven, voor verbindingen met weinig passagiersvervoer van en naar Åland.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Stockholm en Turku. De Inchecktijd voor voor diensten naar Stockholm is uiterlijk 30 minuten vóór vertrek, en uiterlijk 1 uur vóór vertrek voor de diensten naar Turku.


Kapellskar Gids

Kapellskar is een Zweedse stad gelegen aan de Oostzee kust, ongeveer 90 km ten noorden van Stockholm. Kapellskar is de meest noordelijk gelegen haven van "de havens van Stockholm" en is een van de grootste roll-on roll-off havens van Zweden. De haven heeft een belangrijke rol te spelen in het vervoer van passagiers en vracht naar Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten.

De stad is in Norrtalje gemeente die een gemeente in Stockholm in Oost- centraal Zweden. De zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond in de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het populair onder Stockholmers en toeristen maakt.

De haven heeft een zeer korte route, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland en wordt bediend door een passagiersveerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Inchecktijd: uiterlijk 60 minuten vóór vertrek.


Langnas naar Kapellskar Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Finnlines 03:55 07:15 3 uur 20 minuten Alledaags
Finnlines 15:00 18:45 3 uur 45 minuten Ma, do, vr, za, zo
Finnlines 16:20 19:35 3 uur 15 minuten di, wo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.