COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Eckerö Linjen

Eckero Linjen is een Finse veerbootmaatschappij die overtochten verzorgt tussen Grisslehamm in Zweden, iets ten noorden van Stockholm, en Eckero op het Finse eiland Aland, in de Golf van Finland.

Eckero Linjen is eigendom van de Rederiaktiebolaget Eckero Groep, die jaarlijks drie miljoen passagiers vervoert. Eckero Linjen werd opgericht in 1961. In eerste instantie werd gebruikgemaakt van kleinere veerboten, maar vandaag de dag beschikt Eckero Linjen over een groot en modern schip genaamd MS Eckero. Daarnaast wordt de veerboot MS Roslagen ingezet tijdens het drukke zomerseizoen. De overtochten die worden aangeboden zijn veel sneller dan die van de concurrenten. De reis duurt slechts 1 uur en 45 minuten.

MS Eckero werd gebouwd in 1979 en is 121 meter lang. Aan boord is ruimte voor 1600 passagiers en 265 voertuigen. Aan boord bevinden zich een à la carte restaurant, een café, conferentievoorzieningen, een grote supermarkt en een spelkamer.

Bekijk Eckerö Linjen dienstregelingen, prijzen en boek Eckerö Linjen ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Eckerö Linjen ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.