Tallinn naar Stockholm Veerboot

De Tallinn Stockholm veerdienst verbindt Estland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Tallink Silja varen tot maximaal 7 keer per week, Viking Line 7 keer per week & de veerdienst van St Peter Line vaart tot maximaal 1 keer per week.

Er is een totaal van 15 overtochten per week op de Tallinn Stockholm route tussen Estland en Zweden en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Tallinn - Stockholm Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Tallinn Stockholm tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Tallinn Stockholm boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Tallinn Gids

De Estse hoofdstad Tallinn ligt aan de noordkust van het land, aan de oevers van de Finse Golf. De stad ligt ten zuiden van Helsinki in Finland, ten oosten van Stockholm in Zweden en ten westen van Sint-Petersburg in Rusland. Het historische centrum van de stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In 2011 was Tallinn, samen met het Finse Turku, de Culturele Hoofdstad van Europa. Tallinn is het financiële en zakelijke centrum van Estland. Hierbij profiteert de stad van een liberaal economisch beleid en een sterk gediversifieerde economie. De grootste troeven van Tallinn zijn echter de IT, het toerisme en de logistiek.

Vanuit de haven van Tallinn vertrekken veerboten naar Finland en Zweden. De haven ontvangt jaarlijks 6 miljoen passagiers en beschikt over moderne voorzieningen zoals winkels, een koffiebar en vertreklounges. In de zomermaanden vormt de haven tevens het vertrekpunt voor cruiseschepen en snelle veerboten. Er zijn dagelijkse veerdiensten naar Stockholm en Helsinki. De veerdienst naar Sint-Petersburg in Rusland vertrekt twee keer per week.

Stockholm Gids

De Zweedse hoofdstad Stockholm behoort tot de mooiste steden ter wereld. Stockholm ligt aan de oostkust van Zweden en strekt zich uit over 14 eilanden die met bruggen aan elkaar zijn verbonden. De skyline van Stockholm wordt weerspiegeld in het water van het Mälarmeer. In de zomermaanden kunnen toeristen en de lokale bevolking genieten van warme temperaturen en strakblauwe luchten. In de winter wordt de stad bedekt door een laag sneeuw.

Stockholm is een moderne stad die bekend staat om haar design, mode en bruisende nachtleven. Toch heeft de stad veel van haar historie weten te bewaren in het schitterende oude centrum, Gamla Stan. In Gamla Stan kunt u wandelen door smalle geplaveide straatjes rondom het grote plein Stortorget. Iets meer naar het zuiden vindt u het eiland Sodermalm met prachtige galeries en historische gebouwen.

Vanuit de haven van Stockholm vertrekken veerboten naar Finland, Rusland en de Baltische staten.