Camellia Line: tot 20% KORTING tussen Japan en Zuid-Korea

Datum: 28 aug 2017 16:09 Bron: Camellia Line

Camellia Line: tot 20% KORTING tussen Japan en Zuid-Korea

Vaar met Camellia Line tussen Japan en Zuid-Korea en bespaar tot 20% door te boeken bij Direct Ferries.

Welke accommodatie u ook kiest, u kunt ¥ 1800 per volwassene besparen! U kunt bijvoorbeeld profiteren van een korting van 20% als u ligplaatsen selecteert (in een gedeelde hut), want het is nu ¥ 7.200 per persoon (in plaats van ¥ 9.000).

Deze uitzonderlijke aanbieding is geldig op de Hakata - Busan-route, voor boekingen die vóór 29 maart 2018 (17.00 uur GMT) zijn gemaakt.


Aan boord van de New Camellia-veerboot vindt u vele voorzieningen om u tijdens uw reis bezig te houden: belastingvrije winkels, souvenirwinkels, een speelkamer, verkoopautomaten, een karaoke-ruimte en nog veel meer!
En u kunt kiezen uit een ruime keuze aan hutaccommodaties aan boord om ervoor te zorgen dat u vers aankomt op uw bestemming.
Er zijn ook restaurants ... evenals een ontbijtbuffet (op de overnachtingen van Busan naar Hakata) en een lunchbuffet (op de dagtochten van Hakata naar Busan). En u kunt het buffet vooraf reserveren op onze website. Yum-yum!

Boek Nu

Let op: Voorwaarden zijn van toepassing. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Reserveringen kunnen slechts tot 3 maanden van tevoren worden gemaakt - en niet later dan 4 dagen voor vertrek. Terminalrechten en havenbelastingen moeten rechtstreeks aan de terminal worden betaald. Aanbieding enkel geldig voor nieuwe boekingen, en kan op elk moment worden ingetrokken.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.nl

Duitsland - Denemarken vanaf slechts € 66 retour

Datum: 19 september 2017 Bron: Scandlines

Scandlines bied veel dagelijkse vertrektijden tussen Duitsland en Denemarken, en met Direct Ferries kunt u alle dienstregelingen en prijzen vergelijken om datgene te vinden dat het beste bij uw reisplannen past.

Vaar de Oostzee met Finnlines

Datum: 29 augustus 2017 Bron: Finnlines

Finnlines is een toonaangevende exploitant in de Oostzee, met regelmatige overgangen tussen Duitsland, Zweden, Finland, Aland Islands en Rusland.

Vaar naar de Kanaaleilanden, met Condor Ferries

Datum: 20 augustus 2017 Bron: Condor Ferries

Condor Ferries voert regelmatige overtochten tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden en boekingen zijn nu open tot november 2018.