Ibiza naar Formentera Veerboot

De Ibiza Formentera veerdienst verbindt Ibiza met Formentera en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 31 keer per dag, Trasmapi 24 keer per dag, Aquabus 8 keer per dag, Mediterranea Pitiusa 17 keer per dag & de veerdienst van Trasmapi Car vaart tot maximaal 4 keer per dag.

Er is een totaal van 84 overtochten per dag op de Ibiza Formentera route tussen Ibiza en Formentera en met 5 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Ibiza - Formentera Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Ibiza Formentera tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ibiza Formentera boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Ibiza Gids

Ibiza is een bruisend eiland in de Middellandse Zee dat deel uitmaakt van de Spaanse Balearen. Het eiland ligt op ongeveer 80 kilometer voor de kust van Valencia, ten oosten van het Spaanse vasteland.

De belangrijkste steden op het eiland zijn Ibiza-stad (Eivissa), Sant Antoni de Portmany en Santa Eularia des Riu. De haven van Ibiza ligt in Ibiza-stad, op zichzelf een populaire toeristische bestemming. Er is veel te zien en te doen in Ibiza-stad, waaronder de gedeeltelijk uitgegraven stadsmuren uit de zestiende eeuw, de veertiende-eeuwse kathedraal Santa Maria d’Eivissa, het Museo Arqueològic d’Eivissa en het Museu d’Art Contemporani. De historische stadskern Dalt Vila is terug te vinden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dankzij de aanwezigheid van vele clubs en bars staat Ibiza bekend als een echt feesteiland. Veel toeristen bezoeken het Ibiza vanwege het nachtleven en de mooie stranden.

Vanuit Ibiza-stad vertrekken veerboten naar Barcelona, Mallorca, Dénia, Palma, Valencia en Formentera.

Formentera Gids

Het Spaanse eiland Formentera behoort tot de eilandengroep de Balearen en ligt ongeveer 6 kilometer ten zuiden van het eiland Ibiza. Formentera staat bekend als het laatste mediterraanse paradijs omdat er, ondanks het toegenomen toerisme, nog veel ongerepte natuur is terug te vinden op het eiland. Formentera is een vrij rustig eiland. De kustlijn is ongeveer 20 kilometer lang en u kunt hier mooie fietstochten maken of heerlijk zwemmen. De kenmerkende turquoise kleur van het heldere zeewater rondom Formentera is te danken aan de zeegrasvlakten van de Oceanische Posidonia. Dit gebied is een onderwaterjungle en terug te vinden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Vanuit Ibiza vaart u in 30 minuten naar Formentera.