COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Trasmapi

Trasmapi verzorgt veerdiensten tussen Ibiza en Formentera, de mooiste eilanden van de Balearen.

Trasmapi heeft meer dan 40 jaar everaring en vervoert ongeveer een miljoen passagiers per jaar. De vloot van Trasmapi bestaat uit 9 veerboten met voldoende capaciteit voor 250 tot 450 personen. Op sommige veerboten is bovendien plaats voor auto's.

De veerboten van Trasmapi varen vanuit de haven aan de zuidkant van Ibiza naar de haven van La Savina aan de noordkant van Formentera. De afstand tussen deze havens bedraagt slechts 17 kilometer. Alle vaartuigen beschikken over lounges met airco en buitendekken met schitterend uitzicht over zee.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Trasmapi bekijken en Trasmapi veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Trasmapi bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Trasmapi routes