Germany

Vergelijk overtochten van Duitsland naar Zweden

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Duitsland naar Zweden. De havens van 4 Havens in Duitsland worden per boot verbonden met 4 Havens in Zweden.

Er zijn een gecombineerd 10 dagelijkse overtochten en een selectie van 6 ferry routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Stena Line, TT Line, Finnlines en Hansa Destinations, met de kortste vaartijd van ongeveer 4 uur 0 minuut (Trelleborg).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Duitsland and Zweden een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Duitsland Zweden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Duitsland naar Zweden

Over Duitsland:

Duitsland is een land in Centraal-Europa en is de voornaamste economische en politieke macht in Europa. De grootste stad is hoofdstad Berlijn.

Het stereotyperende in verband brengen van Duitsland met bier heeft voornamelijk te maken met de Beierse cultuur terwijl Duitsland in zijn geheel een gevarieerd land met vele historische regio's, ontspannen sfeer en internationale culturen is. De diversiteit is ook te zien in het landschap; een lange kustlijn in het noorden en de alpen in het zuiden.

Over Zweden:

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.