Duitsland

Hoe u overtochten vanuit Duitsland naar Zweden kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Duitsland en Zweden, met een gecombineerde 89 afvaarten per week. Stena Line biedt 2 routes, Kiel naar Goteborg gaat 7 keer per week & Rostock naar Trelleborg ongeveer 3 keer dagelijks. TT Line biedt 2 routes, Rostock naar Trelleborg gaat 3 keer per dag & Travemunde naar Trelleborg ongeveer 3 keer dagelijks. Finnlines biedt 1 Route, Travemunde naar Malmo die 19 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Duitsland naar Zweden.

Duitsland Zweden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Duitsland naar Zweden

Over Duitsland:

Duitsland is een land in Centraal-Europa en is de voornaamste economische en politieke macht in Europa. De grootste stad is hoofdstad Berlijn.

Het stereotyperende in verband brengen van Duitsland met bier heeft voornamelijk te maken met de Beierse cultuur terwijl Duitsland in zijn geheel een gevarieerd land met vele historische regio's, ontspannen sfeer en internationale culturen is. De diversiteit is ook te zien in het landschap; een lange kustlijn in het noorden en de alpen in het zuiden.

Over Zweden:

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.