Scandlines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Scandlines

Nieuwste aanbiedingen voor Scandlines

Scandlines

Scandlines biedt 2 korte veerroutes aan tussen Denemarken, Duitsland en Zweden. De schepen van Scandlines hebben een grote capaciteit en passagiers profiteren van een zeer frequente dienstregeling.

Het logo van Scandlines bestaat uit een omgekeerde driehoek in kleuren die staan voor de landen die door Scandlines met elkaar worden verbonden: het geel staat voor Duitsland, rood voor Denemarken en blauw voor Zweden.

Scandlines begon in de 19e eeuw als een korte veerroute tussen Funen en Jutland. Vandaag de dag verzorgt Scandlines 90.000 overtochten per jaar op 12 schepen. Jaarlijks vervoert Scandlines 15 miljoen passagiers, 3,3 miljoen auto's en 900.000 vrachtunits.

Aan boord van ieder Scandlines-schip bevinden zich verschillende uitstekende eetgelegenheden. Daarnaast zijn er winkels waar u terecht kunt voor breed assortiment van gedistilleerde dranken, wijn, tabak, en zoetigheden. Ook kunt u hier parfum en cosmetica kopen.

In 2012 verkocht Scandlines haar Zweedse routes in de Baltische Zee aan Stena Line.

Bekijk Scandlines dienstregelingen, prijzen en boek Scandlines ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Scandlines ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Scandlines klantenrecensies.

 • "goede reis"

  prima oversteek gehad

  Lees meer Lees minder
 • "Overtochgt Gedser / Rostock"

  Twee dagen voor de geplande overtocht heb ik bij Direct Ferries de boorttocht gereserveerd, Het was heel duidelijk om te doen. De informatie was korrekt. Na de bevestiging kreeg ik tijdig een herinnering om tijdig bij de boor te zijn. De check-in en inscheping verliepen uitstekend. Simperl de telefoonbevestiging laten zien was voldoende om direkt in te schepen. Prima schip en overtocht. Positief gevoel, dus zou het weer zo doen,

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry naar Rodby"

  Top, ging heel makkelijk en snel. Na 45 minuten aan de overkant en gaan.

  Lees meer Lees minder
 • "Reis met caravan "

  Alles prima geregeld, hond mocht mee op alle dekken

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking