COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Scandlines

Scandlines biedt 2 korte veerroutes aan tussen Denemarken, Duitsland en Zweden. De schepen van Scandlines hebben een grote capaciteit en passagiers profiteren van een zeer frequente dienstregeling.

Het logo van Scandlines bestaat uit een omgekeerde driehoek in kleuren die staan voor de landen die door Scandlines met elkaar worden verbonden: het geel staat voor Duitsland, rood voor Denemarken en blauw voor Zweden.

Scandlines begon in de 19e eeuw als een korte veerroute tussen Funen en Jutland. Vandaag de dag verzorgt Scandlines 90.000 overtochten per jaar op 12 schepen. Jaarlijks vervoert Scandlines 15 miljoen passagiers, 3,3 miljoen auto's en 900.000 vrachtunits.

Aan boord van ieder Scandlines-schip bevinden zich verschillende uitstekende eetgelegenheden. Daarnaast zijn er winkels waar u terecht kunt voor breed assortiment van gedistilleerde dranken, wijn, tabak, en zoetigheden. Ook kunt u hier parfum en cosmetica kopen.

In 2012 verkocht Scandlines haar Zweedse routes in de Baltische Zee aan Stena Line.

Bekijk Scandlines dienstregelingen, prijzen en boek Scandlines ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Scandlines ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Scandlines routes

Scandlines klantenrecensies.

 • "Prettige overtocht"

  Ging allemaal heel snel en rustig

  Lees meer Lees minder
 • "Goede vaart"

  Was een goede en snelle overtocht. Van inchecken tot en met varen was perfect met vriendelijk personeel

  Lees meer Lees minder
 • "Geweldig."

  Prima reis. Zeer nette boot. We waren 2 uur eerder dan gepland bij de boot en onze reservering kon zonder problemen aangepast worden naar de eerstvolgende overtocht.

  Lees meer Lees minder
 • "Organisatie"

  Het inchecken verloopt snel. duideliuk wordt aangegeven in welke rij je moet gaan staan. Ook het systeem van de stoplichten werkt goed. je weet dan precies wanneer je verwachten kan wanneer je de boot op kan rijden. op grote borden staat dan ook aangegeven op welk tijdstip de volgende boot vertrekt. Dat is prettig zodat je weet hoe lang je nog moet wachten. Omdat er veel boten varen is dat nooit lang. Ook dat is prettig. De organisatie van het op en af rijden van de boot is echt heel goed geregeld; er gaat geen tijd verloren zonder de veiligheid in gevaar te brengen! goede ervaringen dus!

  Lees meer Lees minder