COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Scandlines Veerboten

Scandlines Veerboten is de grootste veerbootmaatschappij van het zuidelijk deel van de Oostzee en biedt 8 passagiers-veerdiensten aan.

Scandlines Veerboot heeft het meest uitgebreide netwerk aan routes naar de Baltische Staten, Denemarken, Duitsland en Zweden en wordt jaarlijks gebruikt door meer dan 20 miljoen passagiers.

Het logo van Scandlines symboliseert de meeste markten waarin Scandlines actief is. De drie verschillende kleuren van de driehoek staan voor de landen die de routes van Scandlines met elkaar verbinden in de Zuidelijke Oostzee. Geel staat voor Duitsland, rood staat voor Denemarken en blauw staat voor Zweden.

Alle Scandlines veerboten bieden een groot assortiment van restaurants, catering en taksvrije diensten aan evenals de gebruikelijke diensten en faciliteiten die u aan boord van een modern schip vindt.

Dus wilt u naar een bestemmingen in Scandinavië of Duitsland reizen dan is Scandlines Veerboten de beste keuze.

Bij directferries.nl vindt u informatie vinden over Scandlines ferry tickets en online veerboot overtocht reistijden zoekeb voor Scand Lines ferries in Scandinavie.

Alle Scandlines routes

Scandlines klantenrecensies.

 • "Prettige overtocht"

  Ging allemaal heel snel en rustig

  Lees meer Lees minder
 • "Goede vaart"

  Was een goede en snelle overtocht. Van inchecken tot en met varen was perfect met vriendelijk personeel

  Lees meer Lees minder
 • "Geweldig."

  Prima reis. Zeer nette boot. We waren 2 uur eerder dan gepland bij de boot en onze reservering kon zonder problemen aangepast worden naar de eerstvolgende overtocht.

  Lees meer Lees minder
 • "Organisatie"

  Het inchecken verloopt snel. duideliuk wordt aangegeven in welke rij je moet gaan staan. Ook het systeem van de stoplichten werkt goed. je weet dan precies wanneer je verwachten kan wanneer je de boot op kan rijden. op grote borden staat dan ook aangegeven op welk tijdstip de volgende boot vertrekt. Dat is prettig zodat je weet hoe lang je nog moet wachten. Omdat er veel boten varen is dat nooit lang. Ook dat is prettig. De organisatie van het op en af rijden van de boot is echt heel goed geregeld; er gaat geen tijd verloren zonder de veiligheid in gevaar te brengen! goede ervaringen dus!

  Lees meer Lees minder