Scandlines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Scandlines

Nieuwste aanbiedingen voor Scandlines

Scandlines

Scandlines biedt 2 korte veerroutes aan tussen Denemarken, Duitsland en Zweden. De schepen van Scandlines hebben een grote capaciteit en passagiers profiteren van een zeer frequente dienstregeling.

Het logo van Scandlines bestaat uit een omgekeerde driehoek in kleuren die staan voor de landen die door Scandlines met elkaar worden verbonden: het geel staat voor Duitsland, rood voor Denemarken en blauw voor Zweden.

Scandlines begon in de 19e eeuw als een korte veerroute tussen Funen en Jutland. Vandaag de dag verzorgt Scandlines 90.000 overtochten per jaar op 12 schepen. Jaarlijks vervoert Scandlines 15 miljoen passagiers, 3,3 miljoen auto's en 900.000 vrachtunits.

Aan boord van ieder Scandlines-schip bevinden zich verschillende uitstekende eetgelegenheden. Daarnaast zijn er winkels waar u terecht kunt voor breed assortiment van gedistilleerde dranken, wijn, tabak, en zoetigheden. Ook kunt u hier parfum en cosmetica kopen.

In 2012 verkocht Scandlines haar Zweedse routes in de Baltische Zee aan Stena Line.

Bekijk Scandlines dienstregelingen, prijzen en boek Scandlines ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Scandlines ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Scandlines klantenrecensies.

 • "Reis tussen Puttgarden enRodby"

  Wij zijn vroeger aangekomen dan de geplande datum en het was geen probleem om het te veranderen van dag.Leuke kennismaking met Scandlines

  Lees meer Lees minder
 • "Going home"

  Normaal gezien hadden wij geboekt voor de ferrie van 11uur30. We waren echter vroeg vertrokken vanuit ons vakantie adres en zo waren we al om 9 u 20 aan de boot. Er stonden niet veel auto's te wachten , dus konden we direkt mee. Rustige overvaart , sneller vertrokken. Bijna 2 uur vroeger thuis dan verwacht. Hartelijk dank voor de geweldige service.

  Lees meer Lees minder
 • "zeer tevreden"

  Goede service, vriendelijk, geen vertragingen. Goede ervaring

  Lees meer Lees minder
 • "comfortabele oversteek"

  dankzij het flexticket een snelle oversteek kunnen maken, bijna geen wachttijd. en nog 2 gratis koffies gekregen aan boord

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking