SNAV
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor SNAV

SNAV

SNAV is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Zuid-Europa. De veerboten van SNAV waren over de Adriatische, Middellandse en Tyrreense Zee.

SNAV verzorgt het hele jaar door dagelijkse overtochten vanuit Napels op het Italiaanse vasteland naar de talrijke eilanden in de Golf van Napels. Daarnaast biedt het SNAV seizoensgebonden veerdiensten aan vanuit Napels naar de prachtige Ionische eilanden. Van juni tot en met september varen de veerboten van SNAV vanuit Ancona naar de Kroatische stad Split. In samenwerking met Grandi Navi Veloci verzorgt het netwerk van SNAV bovendien overtochten naar Sicilië, Sardinië, Marokko, Spanje en Tunesië.

De vloot van SNAV bestaat uit draagvleugelboten, catamarans en snelboten die zijn gebouwd op basis van de strengste veiligheidsvoorschriften. Aan boord bevinden zich moderne voorzieningen zoals winkels, speelruimtes voor kinderen en uitstekende zelfbedieningsrestaurants. Op de veerroute tussen Ancona en Split beschikken de veerboten over ruime cabines en suites met uitzicht op zee. In de gezinscabines is ruimte voor 4 personen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van SNAV bekijken en SNAV veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van SNAV bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle SNAV routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

SNAV klantenrecensies.

 • "Ervaring"

  Om in te schepen vanaf Split duurde redelijk lang, bemanning probeerde de auto s in te schuiven als puzzelstukjes. Er waren 3 banen maar men probeerde er 4 banen van te maken, op het deel waar wij stonden. Onze buitenhut op dek 11 waren we helemaal tevreden mee Restaurant was erg rustig, een redelijke keus Winkels. Erg weinig , wat sieraden luchtjes etc. Bar en entertainment. Er werd muziek gedraaid door een DJ. Enkele gasten gingen zingen dansen (karooka) was leuk. Ze maakten er echt een feestje van Wij bestelden/kochten gewoon n fles wijn vroegen er leen paar glazen bij. En het was gezellig

  Lees meer Lees minder
 • "Prima ervaring!"

  Met het gezin een prima overtocht gemaakt van Ancona naar Split. Inchecken / aan boord gaan met de auto was rommelig en we vertrokken te laat. Hut aan boord voor gezin was goed, faciliteiten aan boord ook. In de ochtendzon Split binnen lopen was onvergetelijk!

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry Ancona split"

  Mooi en netjes. Schoon en goed bed. Uitgerust aangekomen in Kroatië. Goed alternatief voor de reis. Wel prijzig.

  Lees meer Lees minder
 • "goed geregeld"

  Goed begeleid van aankomst in haven tot moment verlaten schip

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.