SNAV

SNAV is een van de grootste veerbmaatschappijen die actief is in Zuid-Europa, met diensten aan de Adriatische Zee, Middellandse Zee en de Tyrrheense Zee.

SNAV verbindt Napoli op het vasteland met de vele eilanden in de Golf van Napels, met een dagelijks afvaarten het hele jaar door. Seizoensgebonden overtochten verbinden Napoli met de prachtige Eolische eilanden. De lijn Ancona-Split wordt verzorgd in de zomer van juni tot september, met verbindingen tussen Italië en mooiste kusten en steden van Kroatië.

In samenwerking met Grandi Navi Veloci, de SNAV netwerk bereikt de bestemmingen van Sicilië, Sardinië, Marokko, Spanje en Tunesië.

De Snav vloot bestaat uit draagvleugelboten, catamarans en hoge snelheid ambachten - allemaal snel, veilig, comfortabel en staan klaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van SNAV bekijken en SNAV veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van SNAV bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle SNAV routes