COVID-19 Reisinformatie Om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te garanderen, heeft SNAV samengewerkt met gezondheids- en regelgevende instanties om de beste procedures in te voeren om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De onderstaande preventieve maatregelen zijn getroffen om je in staat te stellen om veilig en met vertrouwen te reizen:
 • Schepen zullen met verminderde capaciteit varen om ervoor te zorgen dat klanten en bemanning een veilige sociale afstand kunnen bewaren.
 • Handdesinfectie dispensers zullen aan boord beschikbaar zijn in openbare ruimtes en ruimtes voor de bemanning.
 • De bemanning, voorzien van maskers en handschoenen, helpt passagiers op veilige afstand van elkaar in openbare ruimtes.
 • Verhoogde frequentie van het reinigen van alle delen van het schip, met bijzondere aandacht voor gebieden met veelvuldig handcontact, zoals deurkrukken, leuningen en tafelbladen.
 • Passagiers moeten mondkapjes dragen bij het inchecken, in openbare ruimtes aan boord en bij het verlaten van de ferry.
 • De temperatuur wordt van elke passagier gemeten voordat hij aan boord gaat.

COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

SNAV

SNAV is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Zuid-Europa. De veerboten van SNAV waren over de Adriatische, Middellandse en Tyrreense Zee.

SNAV verzorgt het hele jaar door dagelijkse overtochten vanuit Napels op het Italiaanse vasteland naar de talrijke eilanden in de Golf van Napels. Daarnaast biedt het SNAV seizoensgebonden veerdiensten aan vanuit Napels naar de prachtige Ionische eilanden. Van juni tot en met september varen de veerboten van SNAV vanuit Ancona naar de Kroatische stad Split. In samenwerking met Grandi Navi Veloci verzorgt het netwerk van SNAV bovendien overtochten naar Sicilië, Sardinië, Marokko, Spanje en Tunesië.

De vloot van SNAV bestaat uit draagvleugelboten, catamarans en snelboten die zijn gebouwd op basis van de strengste veiligheidsvoorschriften. Aan boord bevinden zich moderne voorzieningen zoals winkels, speelruimtes voor kinderen en uitstekende zelfbedieningsrestaurants. Op de veerroute tussen Ancona en Split beschikken de veerboten over ruime cabines en suites met uitzicht op zee. In de gezinscabines is ruimte voor 4 personen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van SNAV bekijken en SNAV veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van SNAV bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle SNAV routes

SNAV klantenrecensies.

 • "Prima ervaring!"

  Met het gezin een prima overtocht gemaakt van Ancona naar Split. Inchecken / aan boord gaan met de auto was rommelig en we vertrokken te laat. Hut aan boord voor gezin was goed, faciliteiten aan boord ook. In de ochtendzon Split binnen lopen was onvergetelijk!

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry Ancona split"

  Mooi en netjes. Schoon en goed bed. Uitgerust aangekomen in Kroatië. Goed alternatief voor de reis. Wel prijzig.

  Lees meer Lees minder
 • "reactie op bootvervoer Split- Ancona"

  goede informatie, goede reacties op vragen. Prima hut

  Lees meer Lees minder
 • "Ancona-Split"

  Jammer dat de boot leeg was en er niks te doen was. Bar was povertjes Trip wel goed verlopen.

  Lees meer Lees minder